Ktoré destinácie ste navštívili a neodporúčate?
Ahojte, prosím vás, kde ste boli a povedali ste si už nikdy viac a prečo? Môžte menovať kľudne aj slovenské destinácie.
Ja napríklad Tunis, otravni domáci, hnačky ešte pár mesiacov po návrate, nikam sa okrem rezortu nemôžete pohnúť.
mna neohurilo Bulharsko...moze to byt subjektivne, kedze krpec mal zvysene teploty...
Asi nemám žiadnu takú negatívnu skúsenosť zo žiadnej krajiny aby som napísala že neodporúčam dovcu v tej krajine
Keď ideš mimo Európu jednoducho musíš počítať s tým, že sú tam iné hygienické štandardy a že tvoj organizmus mize zareagovať žalúdočnými problémami keďže voda obsahuje iné baktérie baktérie ako u nás
Ako mne najhoršie vychádza žiaľ Slovensko v porovnaní ponúkaných “úbohých” služieb za neprimerane vysoké ceny. Napr. taká lyžovačka.
Neohurilo ma Chorvatsko. Kamene, jezkovia, nutne topanky do vody, neda sa v nich plavat. Pocit ako pri jazere, nie pri mori. Studena voda, nestabilne pocasie, dlha cesta v zapchach, jedlo v restikach hrozne.
Ja som bola sklamaná z Bahrajnu.
5* hotel, ale oproti iným krajinám,kde sme boli, tam bolo jedlo o ničom. Animácie žiadne. Nepríjemní domáci v obchodoch, mizivý výber suvenírov, atď.
More len taká zátoka, na dne som cítila bahno (!?) a nezmyselne nám dovolili používať len jednu polovicu pláže a tá druhá bola prázdna.
Inak, čo sa týka Tuniska,tak som bola v Monastire aj na ostrove Djerba a normálne sme chodili do mesta,neboli sme zatvorení v rezorte,ani sme nemali črevné problémy.
@belllinka mam rovnaky nazor. 2x s rodicmi v Chorvatsku ako dieta (nemohla som povedat nie). Potom este 2x som mu dala sancu ako dospela, ale nikto by ma tam uz nedostal ani keby mi preplatili 100% dovolenky. Necitila som sa tam ani ako pri mori, vsetko je tam take obycajne, jedlo v restikach mi nechutilo a to bezne zjem vsetko, co nezje mna a nefrflem. Pocas kazdej dovolenky boli zo 7 dni (jul/august) 3+ dni studene po nocnych burkach, more bolo ladove, klepali sme zubami vo vode. Kamene, skarede plaze, vsetko predrazene.
Atény - a to mam grécke more najradšej, ale toto je jedno špinavé chaotické preľudnené mesto … bezdomovci spavaju na uliciach na tých uzkych chodníkoch bez ruky/nohy priamo v cetre pod akropolisom. Všade špina, prisťahovalci, doprava uplne poddimenzovaná. Narkomani za bieleho dňa v centre mesta v parkoch v akcii. Gréci leniví a neochotní. Jedneho dobrého slova nemám nato mesto … Neodporúčam nikomu. Grécke ostrovy Ok.
Manchester, nikdy som nič škaredšie nevidela
Absolutne mna neohurilo Taliansko. Raz som bola, Ok ale že by som nutne musela este niekedy, nie. Nic také, co by nebolo aj inde, plno betonu, špina. Benátky, horsie mesto som nevidela. Aj ked Vatikán sa mi páčil, ale to bolo asi tak vsetko.
Asi Taliansko -sever.Špinavé more sme mali vždy.
Tiez neodporucam Chorvatsko. Ja mam asi nejaku alergiu nan, lebo okrem tu uz spomenutych veci mam vzdy v Chorvatsku nejake traviace problemy. Bola som tam niekolkokrat a vzdy pobyt bud pregrciam alebo preserem. A pritom si naozaj davam pozor na to, co jem.
Okrem toho este neodporucam Rimini a celkovo sever Talianska, je tam spinave more. Chapem, ze plaze su pieskove, tak to nikdy nebide take priezracne ako v Chorvatsku, ale napr. v Rimini to bol vazne otras.
A nemam rada take tie turisticke pasce, napr. Pariz, nemam rada ani Budapest, neviem, necitim sa dobre. A nemam rada Presov 🙂
Čierna Hora. Špina, bordel, fuj. A nevrátila by som sa ani do Barcelony, nepáčilo sa mi tam
Tunis ( boli sme Djerba ci ako sa to pise 😃 )
Hnus nikdy viac
Nechutny kazdy centimeter mimo rezortu hned jak ho opustis , jedlo co sa faaaakt cudujeme ze niekomu chuti a rovnako zdrav. Problemy.
Prisam bohu ze ani zadarmo by sme uz nesli.
Jedine plus velmi pekne plaze to musim uznat a maaaalinko ludi.
Destinacia vhodna pre tych co tam lehnia od rana do vecera. Nic pre nas
Izrael … nakolko sme rozpravali po nemecky, niektori sa k nam nespravali zrovna slusne. Na letisku po nas smaril colnik pasy, ze sa rozleteli a na Jordansko Izraelskej hranici Mal colnik problemy s menom, ze nas tam drzal 3 h … jedna navsteva v zivote stacila.
Chorvátsko nič moc👎🏼
Mňa napr vôbec neohuril Cyprus. Všetci ho tak ospevuju,vychvaluju.. boli sme na gréckej strane preto nechcem hovoriť,že celý nestojí za nič.
Zo slovenských miest mi je najnesympatickejši Hlohovec.
Ja si myslím, že každá krajina má niečo do seba, len ju treba spoznať z tej správnej stránky, čo je nemožné z pohľadu turistu, ktorý si raz za rok objedná regulovaný zájazd z cestovky😉
Praha a Kapverdy 🤢
Mne Chorvatsko nikdy neprirastlo k srdcu. A to ho mam obehane hore aj dole. Za mna drahe sluzby, otrasne kamienkove plaze atd….
Ja este pridam Chorvátsko - nie ze by sa nam nepacilo, ale...
V lete nas slovenske spravy presviedcali ze voda je teplá - nie, nie je tepla...nikde nie je tepla...ja mam normalne ladove cencule na prstoch ked do nej vleziem...ale teda hej, je to tam pekne...len v tych mestach je to vsade len o jedle, pití a mori - akonahle zaprší tak nebolo kam ísť...
No a posledny rok sa chorvati rozhodli ze za 3 mesiacd zarobia na celu sezonu.... akoze jedlo je drahe, ale ze 7dcl flasa vody ze bude 7€, tak to ma odpalilo... A to len deti (len 2 moje) boli smadne a za 2 vody sme zaplatili 14€ 🤦 akekolvek sladke vody typu kola stali minimalne 3,50 za 2 deci...akoze ze je jedlo drahe, to fakt bolo, ale za pitie rovno chceli obličku
Ja som si uz povedala ze sice je more v HR krasne, ale pojdem uz radsej inde...
Máme pocestovane veľmi veľa krajín, takže máme svoj rebríček krásy mora a mesta...celkovo si dovolenky užívame, nedám sa znechutiť ničím

Vidíš, my sme nič z toho v tej krajine nezažili.
Našťastie nemáme so žiadnou krajinou vyslovene negatívnu skúsenosť. Mrzí ma, že v niektorých vidím posun k horšiemu, keď porovnám ich posun za posledné roky.