icon

Ktoré destinácie ste navštívili a neodporúčate?

13. feb 2025

Ahojte, prosím vás, kde ste boli a povedali ste si už nikdy viac a prečo? Môžte menovať kľudne aj slovenské destinácie.
Ja napríklad Tunis, otravni domáci, hnačky ešte pár mesiacov po návrate, nikam sa okrem rezortu nemôžete pohnúť.

Strana
z8
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
sisaka
27. feb 2025

@vroni v tvojom prípade si myslím, že ide konkrétne o angličtinu, nepíšeš tu prvý krát, všakže a tiež pochybujem, že niekto “blafa” povely na neznámeho človeka 🙄

vroni
27. feb 2025

@sisaka, ide, lebo v spojitosti so žiadnym iným jazykom takúto skúsenosť nemám. A áno, dráždi ma to. Takže mi v tomto francúzi celkom hovoria z duše. To sú tie osobne sympatie a nesympatie. Mne sa pri veciach, ktoré "všetci" vedia a "vsetci' musia proste vždy jezia všetky chlpy.

tenerifka
27. feb 2025

@kittykat22 faunu a floru ako v Malajzii nenajdes hocikde, konkretne orangutany su len
V Malajzii a Indonezii, a obidve su to moslimske krajiny, kde prava zien v nasom vnimani sveta su uplne na chvoste... Bohuzial, taky je svet

olimuc
28. feb 2025

@alica110 tato skusenost nie je uplne cerstva… ale x rokov dozadu. Mozno sme natrafili akurat na tych co su alergicki na Nemcov … clovek nikdy nevie

beatrice3
28. feb 2025

@diewcatqoo fakt nemas rada Presvov? ja Presov milujem :D. Chodila som tam k babke a dedkovi na prazdniny ako decko, mam na to krasne spomienky. Ale raz do roka tam chodime, lebo ocino tam ma sestru. Vzdy sa tam tesim a s nostalgiou spominam 🙂.

nika_23
28. feb 2025

Rimini v Taliansku.Spinave more,žiaľ,zvolili sme si zlú CK (Tiptravel),na prd všetko od dopravy,hotela,stravy, čistoty mora.

lianka123
28. feb 2025

@drahomirrra my sme tam prestali chodit, oni su normalne otraveni ze ste tam. Uplne ze zle sme sa tam citili poslednych dvakrat plus je zima na apartmanoch / aj na tych deluxe.

lianka123
28. feb 2025

@liv1 fakt? Tak to ma mrzi

mahdia17
1. mar 2025

za mna nikdy viac pre Vietnam, mali sme tam cestovat mesiac, po 12 dnoch sme sa presunuli do Thajska... Vietnam ma krasnu prirodu, nie je drahe, ale ti ludia, to sa vazne nedalo... https://www.madunicki.sk/cestovanie/vietnam-2017

bubuska
1. mar 2025

@mahdia17 Skvelý blog. Ale teda som prekvapená, Dik za ten doslov

sisaka
1. mar 2025

@mahdia17 čo sa “nedalo” s ľuďmi? Vietnam sme zvažovali na tohtoročnú dovolenku, ale tie víza ma dosť odradili a tiež ma odrádza spôsob cestovania … tak sme to zatiaľ zavrhli

bubuska
1. mar 2025

@sisaka Podľa blogu to vyzerá na typickú komunistickú neochotu a smelinarstvo.

sisaka
1. mar 2025

@bubuska aha, presne ten socializmus ma odrádza… ale pozerala som bola tam v 2017, za tých 8 rokov sa to možno zmenilo …

mahdia17
2. mar 2025

@sisaka cez cestovku to moze byt fajn... pokial ale si musi clovek dohadovat ubytko, letenky, listky, najom motorky, tak je to ciste trapenie. Ziadne dohody neplatili, kde sa dalo, chceli nas okradnut, a to niekolkokrat denne. Taketo cestovanie nas skratka nebavi.

Strana
z8