Ktoré destinácie ste navštívili a neodporúčate?
Ahojte, prosím vás, kde ste boli a povedali ste si už nikdy viac a prečo? Môžte menovať kľudne aj slovenské destinácie.
Ja napríklad Tunis, otravni domáci, hnačky ešte pár mesiacov po návrate, nikam sa okrem rezortu nemôžete pohnúť.
@kittykat22 faunu a floru ako v Malajzii nenajdes hocikde, konkretne orangutany su len
V Malajzii a Indonezii, a obidve su to moslimske krajiny, kde prava zien v nasom vnimani sveta su uplne na chvoste... Bohuzial, taky je svet
@diewcatqoo fakt nemas rada Presvov? ja Presov milujem :D. Chodila som tam k babke a dedkovi na prazdniny ako decko, mam na to krasne spomienky. Ale raz do roka tam chodime, lebo ocino tam ma sestru. Vzdy sa tam tesim a s nostalgiou spominam 🙂.
Rimini v Taliansku.Spinave more,žiaľ,zvolili sme si zlú CK (Tiptravel),na prd všetko od dopravy,hotela,stravy, čistoty mora.
@drahomirrra my sme tam prestali chodit, oni su normalne otraveni ze ste tam. Uplne ze zle sme sa tam citili poslednych dvakrat plus je zima na apartmanoch / aj na tych deluxe.
za mna nikdy viac pre Vietnam, mali sme tam cestovat mesiac, po 12 dnoch sme sa presunuli do Thajska... Vietnam ma krasnu prirodu, nie je drahe, ale ti ludia, to sa vazne nedalo... https://www.madunicki.sk/cestovanie/vietnam-2017