Kúpali sa vaše deti v bazénoch v Egypte?
Vase skusenosti,vdaka
ano, kupali, aj hotelove tobogany.
Kazdy vecer bazeny vycistili, bolo to poznat, voda bola vyborna - podla mm a syna, ja do bazenov nechodim ani na Sk ani nikde inde, tak to neviem posudit)
@uradnikova áno viac ako v mori
@melanta psychická pohoda s tým veľa nemá.. ja zásadne nikdy, nikdy netrpím hnačkami ale to čo sa mi dialo v egypte bola katastrofa... vodu s ľadom nepijem, ani ich miešané drinky, ani som si neglgla vody z bazéna, zuby som si umývala balenou vodou a predsa....
@andaluzia12 vodu s ľadom nepijem, ani ich miešané drinky, ani som si neglgla vody z bazéna, zuby som si umývala balenou vodou a predsa - no vidíš a môj názor je práve o tom, že psychika tam často hrá rolu. My sme boli s dcérou pár krát a ani raz sme neriešili, že nemôžeme piť to alebo tamto a pozor na vodu v bazéne a podobne. Nestresovali sme sa podvedome nejakými zákazmi. A ani raz sme nemali ani len kŕče.
@gab môže byť, že autorka sa pýtala kvôli tomuto, čo píšeš. Ja mám pocit, že každý ten Egypt rieši kvôli hnačkám, tak preto taká odpoveď.
Nerozumiem ľuďom.ktori idú k moru a capu sa v bazénoch.ved je v tom sama chémia...faraóna sme nemali ani raz a to som sa naposledy aj vybodla na dezinfekciu domácim našim alkoholom...
Nepijem drinky s ľadom
@uradnikova Jasné, že sa kúpali. To mali byť celý čas na deke?
Ano aj v bazenoch sa kupal. Skusenosti s cim?
Kúpali aj potápali prečo tá otázka?
@uradnikova máš to jedno aj ovocie, šaláty pri večeri su umyvane v ich vode.Zobrala som si ovocie a dole v miske bolo veľa vody.Ak jej niečo bude dostane liek, infúziu.
@janinah sú deti, ktoré sa boja vĺn
@mclissa s chorobami
@uradnikova nie nebol chory, ani my.
@uradnikova Áno, kúpali. Aj v Egypte, aj v Tunise, kdekoľvek.
Jasne, ze sme sa kupali aj v bazenoch. A napoje s ladom treba pit s rozumom. Ved oni ten lad robia z balenej vody, ale ide skor o to neprechladit si brucho, nevysokovat ho v tom teple ladovym napojom
@uradnikova samozrejme vkuse.
Jasnee prečo nie?
@tepka bala som sa hnaciek. No kupali sme sa aj my,vkuse, ci more ci bazen. A moje obavy sa bohuzial naplnili😆. Ale prezili sme, mozno sa aj vratime
@uradnikova ja si myslim, ze hnacky z chemicky vycisteneho bazena nie su.
Skôr zmena prostredia, teplo a studena klima, + to ich hodne korenen jedlo, ine ako europske, tak niektori ludia maju problemy. Aj my sme mali kusok problemy, ale viaceri sa stazovali, ze roky chodia do Egy a prvy krat mali tohoto roku prave v tom hoteli, co sme boli s nimi

Áno, kúpala, aj si určite glgla tej vody, aj pila nápoje s ľadom. A nič jej nebolo. A to sme tam boli viac krát, ani raz sme nemali hnačky. Zrejme preto, že sme boli psychicky v pohode, nie v strese "čo keď" a že sme nejedli piate cez deviate iba preto, že máme all inclusive.