icon

Kúpali sa vaše deti v bazénoch v Egypte?

uradnikova
23. júl 2024

Vase skusenosti,vdaka

melanta
23. júl 2024

Áno, kúpala, aj si určite glgla tej vody, aj pila nápoje s ľadom. A nič jej nebolo. A to sme tam boli viac krát, ani raz sme nemali hnačky. Zrejme preto, že sme boli psychicky v pohode, nie v strese "čo keď" a že sme nejedli piate cez deviate iba preto, že máme all inclusive.

gab
23. júl 2024

ano, kupali, aj hotelove tobogany.
Kazdy vecer bazeny vycistili, bolo to poznat, voda bola vyborna - podla mm a syna, ja do bazenov nechodim ani na Sk ani nikde inde, tak to neviem posudit)

ada_alica
23. júl 2024

@uradnikova áno viac ako v mori

andaluzia12
23. júl 2024

@melanta psychická pohoda s tým veľa nemá.. ja zásadne nikdy, nikdy netrpím hnačkami ale to čo sa mi dialo v egypte bola katastrofa... vodu s ľadom nepijem, ani ich miešané drinky, ani som si neglgla vody z bazéna, zuby som si umývala balenou vodou a predsa....

gab
23. júl 2024

@melanta nemyslim, ze tu ide o hnacky.Pokial voda nie je dobre vycistena a su tam bakterie, tieto môzu spôsobovat, pokial sa "fajne" 😖 dostanu do usi, rôzne neprijemne zapalove problemy - az do zapalu stredneho ucha.

melanta
23. júl 2024

@andaluzia12 vodu s ľadom nepijem, ani ich miešané drinky, ani som si neglgla vody z bazéna, zuby som si umývala balenou vodou a predsa - no vidíš a môj názor je práve o tom, že psychika tam často hrá rolu. My sme boli s dcérou pár krát a ani raz sme neriešili, že nemôžeme piť to alebo tamto a pozor na vodu v bazéne a podobne. Nestresovali sme sa podvedome nejakými zákazmi. A ani raz sme nemali ani len kŕče.
@gab môže byť, že autorka sa pýtala kvôli tomuto, čo píšeš. Ja mám pocit, že každý ten Egypt rieši kvôli hnačkám, tak preto taká odpoveď.

janinah
23. júl 2024

Nerozumiem ľuďom.ktori idú k moru a capu sa v bazénoch.ved je v tom sama chémia...faraóna sme nemali ani raz a to som sa naposledy aj vybodla na dezinfekciu domácim našim alkoholom...
Nepijem drinky s ľadom

chrobak7
23. júl 2024

@janinah A kde sa majú cápať? Vo vani v hoteli?

Logicky je v bazénoch chémia. Keby nebola, tak by voda bola kalná a zelená, že by si do nej ani nevliezla. Aj vo vodovode máš chémiu. Tú vodu tiež dezinfikujú chlórom.

chrobak7
23. júl 2024

@uradnikova Jasné, že sa kúpali. To mali byť celý čas na deke?

mclissa
23. júl 2024

Ano aj v bazenoch sa kupal. Skusenosti s cim?

zuzubb007
23. júl 2024

Kúpali aj potápali prečo tá otázka?

gab
23. júl 2024

@janinah na to je jednoducha odpoved: deti chcu tobogany, aby mali zabavu a tam morsku vodu tahat nikto nebude. A to je jedno, ci je to v Egypte, Turecku, Cechach alebo na Sk, vsade tu vodu musia chemiou "napravit".

eliska13
23. júl 2024

@uradnikova máš to jedno aj ovocie, šaláty pri večeri su umyvane v ich vode.Zobrala som si ovocie a dole v miske bolo veľa vody.Ak jej niečo bude dostane liek, infúziu.
@janinah sú deti, ktoré sa boja vĺn

uradnikova
autor
23. júl 2024

@mclissa s chorobami

mclissa
23. júl 2024

@uradnikova nie nebol chory, ani my.

gab
23. júl 2024

@melanta ja ked pocujem bazeny, tak mi hned blikaju v hlave ine zapaly ☹ , na faraona som ani nepomyslela, lebo napr. syn dostal zapal ucha - to bol v bazene u manzelovej netere vedla v dedine a v Egypte (a to sme boli naozaj viac x) v pohode.

abbey1
23. júl 2024

@uradnikova Áno, kúpali. Aj v Egypte, aj v Tunise, kdekoľvek.

melanta
23. júl 2024

@gab a to si presne myslím, že dobré hotely v Egypte budú mať čistejšie bazény, ako väčšina slovenských kúpalísk alebo ako niektoré domáce bazény.

vikusjk
23. júl 2024

Jasne, ze sme sa kupali aj v bazenoch. A napoje s ladom treba pit s rozumom. Ved oni ten lad robia z balenej vody, ale ide skor o to neprechladit si brucho, nevysokovat ho v tom teple ladovym napojom

klejkaez
25. júl 2024

@uradnikova samozrejme vkuse.

tepka
26. júl 2024

Jasnee prečo nie?

uradnikova
autor
1. aug 2024

@tepka bala som sa hnaciek. No kupali sme sa aj my,vkuse, ci more ci bazen. A moje obavy sa bohuzial naplnili😆. Ale prezili sme, mozno sa aj vratime

gab
1. aug 2024

@uradnikova ja si myslim, ze hnacky z chemicky vycisteneho bazena nie su.
Skôr zmena prostredia, teplo a studena klima, + to ich hodne korenen jedlo, ine ako europske, tak niektori ludia maju problemy. Aj my sme mali kusok problemy, ale viaceri sa stazovali, ze roky chodia do Egy a prvy krat mali tohoto roku prave v tom hoteli, co sme boli s nimi