Lacné hotely v Egypte
Boli ste niekedy úžasnéilo prekvapení nejakým lacným hotelom v Egypte?
v lacnom hoteli v Egypte ťa môže čakať kopa úžasných prekvapení, ale ani jedno nebude príjemné
Jasné, väčšinou asi áno. Možno má niekto aj skúsenosť opačnú.
@anonym_autor milujeme Egypt, chodíme každoročne , ale do 5* hotelov, menej by sme neišli
A to sme není , že si potrpíme
Kvôli ochrane, čistote, jedlu
V Turecku je to slabšia 4*, keď je v Egypte 5*
Len na porovnanie
Ja som bola v egypte raz v privatnej vilke a to bolo super. Za mna to bolo ok, prenajate to bolo cez nejakych potapacov. Hygienu som si tam osefovala viac menej sama, takze zle mi nebolo nikdy
@anonym_autor
Super, chod a potom napis o kulturnom obohateni v praxi
@anonym_autor my sme boli v Blend Club hoteli, kategoria lacnejsi, uz by sa zisla rekonstrukcia, v zmysle okolo umyvadla popraskany silikon a vytopeny strop v kupelni..na ostatok sa ale stazovat nemozem, jeden tobogan bol odstaveny, zvysnych 20 bez problemov. Nemali sme problemy, az kym mi posledny den nedosli probiotika, tak nas uz doma s muzom par krat prehnalo, ziadne bolesti, deti vobec nic. Znami boli tyzden pred nami v raz tak drahom hoteli a problemy mali traja dospely z troch, bolesti, hnacky, dva tri dni. Ale my sme si davali Prebiofix, takze kvalitnejsie probiotika. Pointa je, ako sa to uz viackrat spominalo, klasicke crevne problemy mozes mat v hocojakom hotely. Co sme sa bavili s rozdnymi ludmi, viacnasobni navstevnici Egypta, bud si citlivejsi alebo nie no. Ale, aj mne aj muzovi sa stalo, ze sme si omylom omyli kefky tecucou vodou no.
@anonym_autor my sme boli v Blend Club hoteli, kategoria lacnejsi, uz by sa zisla rekonstrukcia, v zmysle okolo umyvadla popraskany silikon a vytopeny strop v kupelni..na ostatok sa ale stazovat nemozem, jeden tobogan bol odstaveny, zvysnych 20 bez problemov. Nemali sme problemy, az kym mi posledny den nedosli probiotika, tak nas uz doma s muzom par krat prehnalo, ziadne bolesti, deti vobec nic. Znami boli tyzden pred nami v raz tak drahom hoteli a problemy mali traja dospely z troch, bolesti, hnacky, dva tri dni. Ale my sme si davali Prebiofix, takze kvalitnejsie probiotika. Pointa je, ako sa to uz viackrat spominalo, klasicke crevne problemy mozes mat v hocojakom hotely. Co sme sa bavili s rozdnymi ludmi, viacnasobni navstevnici Egypta, bud si citlivejsi alebo nie no. Ale, aj mne aj muzovi sa stalo, ze sme si omylom omyli kefky tecucou vodou no.
@olivierko229
My sme v Egypte neboli ani nepojdeme ale zili sme 4 roky v tropoch v Nigerii., hlavny problem nie su tak teplotne upravovane jedla ale salaty ktore su casto hnojene fekaliami lebo hnojivo je drahe a potom su umyte vodu co ma tiez kvalitu riedenych fekalii, my sme casto oplachli zeleninu salat v restauracii detolom
@olivierko229 v Blende som bola, trojhvezda, niekde uvádzajú štyri hviezdy. No tento rok už není lacný teda 😅Išiel dosť hore.No tamám minimum výhrad, okrem pár kusov personálu.Ostatni boli super a hotel tiež. Chýbala mi tam nejaká záhrada, akurát tak cesta na pláž bola istou náhradou.No ale išiel cenou dosť hore
@olivierko229 súhlasím, že črevné ťažkosti mozu byť v rôznych hoteoch.Nie vždy je to hygienou a hygienou hotela,
@olivierko229
My sme v Egypte neboli ani nepojdeme ale zili sme 4 roky v tropoch v Nigerii., hlavny problem nie su tak teplotne upravovane jedla ale salaty ktore su casto hnojene fekaliami lebo hnojivo je drahe a potom su umyte vodu co ma tiez kvalitu riedenych fekalii, my sme casto oplachli zeleninu salat v restauracii detolom
@anonym_0ea4b7 to s tou zeleninou som nevedela..teda o Tom hnojení.Ja surové ovocie a zeleninu tam nejem, ale nevedela som toto...dik za info

Do Egypta a lacneho hotela by som urcite nesla.