icon

Let s ročným dieťatkom

29. jún 2023

ako ste prosim zvladli 2,5h let s 12m dietatkom? Nasa je neposed, vymyslac, trosku zacinam rozmyslat ake scenare nas cakaju a ako sa s nimi 😀 vitam vsetky tipy a triky 🫶 dakujem

magda15
Odpoveď bola odstránená
surama
29. jún 2023

Moj je sice trosku starsi, ale zvladol to super. Mali sme so sebou interaktivne knihy, takze sme si ich pozerali, citali, a tak sme sa ho snazili zabavit. A bude pasom priputana o teba, cize nebude mat ako zdrhnut, ked ju neodopnes 😂

betulinka1
29. jún 2023

Tablet v ktorom su obľúbené rozpravky, nejake hry na kreslenie, farbičky, papiere na kreslenie, lizatka a dopredu sa treba rozpravat, ze v lietadle sa musi sediet. Ukazovala som malemu videa z letov aby pocul ten zvuk a bol pripraveny. Kazdy let zvladol lepsie ako ja 🤣🤣🤣. Ked nebude plne lietadlo, tak vam letušky ponúknu aj presadnúť si dopredu. Kludne sa mozes postavit a ist sa s malou prejst v case ked nebehaju s vozíkom alebo nie su turbulencie.

ankare
29. jún 2023

Letela som s 11 mesačným. No náročné to bolo,keď nespal. Čo najviac som ho mala na prse. Držím palce!

cookie29
29. jún 2023

Lietame pravidelne. Sama s deťmi už roky. A zažila som všetko možné aj nemožné a pohoda jahoda

lenka095
29. jún 2023

Išli sme so 17. Mesačným let asi okolo obeda, na letisku sa vyhral s detmi v kutiku. Keď sme vzlietali hore pozeral z okna, mal cumel aby mu nevadili tie tlaky a zaspal… spal az kým sme nepristali a zobudil sa na tlieskanie… tak neboj sa aj takáto je možnosť 😊 ináč mala som pripravené videá- riekanky, hračky, knižky aj niečo nove čo nepoznal aj na jedenie kapsicky aby som ho nejak zabavila…

yanni
29. jún 2023

Ono je to rozne. Len ty vies ake mas dieta. Darmo ti ja budem pisat, ze ja lietam s detmi prakticky od pocatia a velaaaaa a viac-menej sama a MOJE deti su v tomto bezproblemove. Jedno ci mali 6 tyzdnov, 6 mesiacov, ci 6 rokov. Lietame a aj celkovo cestujeme roka a vela a 2,5 hod let prakticky nie je nic. To si sadnes a uz musis zase vystupovat. 12 mesiacov je taky nijaky vek. V tom veku chcu deti viac behat ako sediet a pri nicom ich dlho nezabavis. U nas v tom veku pohyblive obrazky (rozumej telk, mobil atd.) bol no go, nakuila som vzdy niejake nove hracky, knihy a hlavne treba vela snackov pobrat.

petamich
29. jún 2023

ver mi, ze si mozes v hlave prejst 10 scenarov a udeje sa 11. - leteli sme 1x s malym nemal ani rok, leteli sme presne v case jeho nocneho spanku, som si vravela parada, nuz ale nezaspal ani na 5 sekund, prilis vela podnetov, ziadna hracka ho nezaujala, nic skratka 🤷‍♀️ chcel tam ist stvornozkovat, co pochopitelne neslo, takze let tam sme pretrpeli a dieta vymyslalo, vzpieralo sa....cestu naspat prespal

cize skuste nove hracky, idealne posadit ho k oknu, to na nasho zabera pozera sa na domy, svetla, podla toho aky je cas a este jedlo alebo prso ak kojis 🙂 moj manzel je predseda proti-mobilovej/tabletovej komisie, takze o to sme to mali narocnejsie 😵‍💫 inak deti v lietadle v zasade pozerali do mobilov

yanni
29. jún 2023

Inak este dodam, nase deti v tom veku absolutne nevymyslali, lebo boli priputane vo vajci. A kedze su/boli zvyknute na cestovanie autom a tam MUSELI byt vo vajci, tak to mali podobne a ani ich nenapadlo behat po lietadle.

majlo1234
29. jún 2023

Samozrejme, nabal hraciy, chrumky a sebe svatu trpezlivost a animatorske nadsenie. Kym budes zabavat, bude dobre.
Ak je moznost, prejst sa s nim ulickou. Zo tri krat prebalit, lebo sa po💩, a budete namieste

petamich
30. jún 2023

@yanni to by si im ale musela kupit vlastnu letenku, infant do 2 rokov standardne nema vlastne miesto a sedi na rodicovi a teda nema ako sediet vo vajicku, my cestujeme vela a autosedacku sme nebrali este ani raz, cloveka to ani nenapadne (a my napr. mame aj autosedacku, ktora je s bazou otocna a nevieme ju zobrat do lietadla 😃)

yanni
30. jún 2023

@petamich Samozrejme, ze takto dieta potrebuje vlastne sedadlo a letenku: To hadam nemusism pisat. A len tak hocijaku sedacku do lietadla nemozes zobrat. Musi byt s certiofikatom "use for aircraft". Ten kto chce, ten si to vyzisti. Ja len na margo behania a vyvadzania pocas letu. my sme tymto tento problem nemali.

milanemila
30. jún 2023

Lietame s dietatom od 10m a nebol este problem. Pri vzlietani su uska ok, pri pristavani som kojila a neskor vzdy nieco jedla. Teraz mame dalsi prirastok, ten bude letiet este skor. 2,5 hodinky je kratucky let, hlavne nebud ty v strese, potom bude aj doeta ok.

autor
30. jún 2023

Ok baby, dakujem za rady. Odnasam si z toho asi tolko, ze mat nabalene snacky, hracky aka mobil s videami, a snad prejst sa v ulicke budeme moct ☺️