icon

Let s Ryanairom s kočíkom do Londýna

aimeecloe
27. jún 2014

Ahojte baby, letel niekto posledný mesiac dva s kociarikom do Londýna? Chcela by som vedieť či ste mali na kociar povesenu prezliekaciu tasku alebo ako sa to vola.... A mali aj prirucnu batožinu. Či to nebol nejaky problém či to tam môžem mat alebo nie.... Či proste Vám nerobili problém kvôli tej kociarikovej taske..... Ďakujem za vaše skúsenosti....

havana_frost
27. jún 2014

zaujimava otazka... skusenost nemam ale povedala by som ze je dalsia batozina/taska, nie sucast kociara a na to by som sa aj pripravila. uvidime ci ma niekto skusenost.

kika2111
27. jún 2014

ja som mala kociarik a tasku na kociarik v tej sietke pod a to nik nekontroloval a ked som kociarik zlozila,uz to nik neriesil,ze mam extra tasku,ale popravde zalezi od personalu,stretla som sa aj s takymi,kt.vadili 2cm naviac v sirke prirucnej.

jano89
30. jún 2014

Podla prepravnych podmienok s tym problem nie je. A keby bol problem tak staci ukazat, co v tej taske je a urcite to bude v poriadku. Dokonca na jedno dieta mate moznost niest az dve veci zadarmo - 1 kociar + sedacka do auta, podsedak alebo zahradka. Takze s taskou je to bezproblemov.

A samozrejme mozete mat aj vlastnu prirucnu batozinu.
--
http://dovolenkuje.me

aimeecloe
autor
1. júl 2014

trosku som pozerala ich poriadok..a zmenili sa podmienky ....takze dospela osoba prirucna batozina plus batozina o velkosti 20x20x30cm, dieta kociarik plus / autosedacka alebo cestovna postielka alebo este jedna vec tam bola len sa nepamatam.../ a changing bag ktory moze mat 5kg 🙂 takze super 🙂 to je vsetko v cene....
dnes letime ...tak som zvadava 🙂