icon

Lieky v príručnej batožine

15. jún 2025

Píšu, že lieky sú povolené, avšak ideálne ak ich máte zabalené v originálnom balení, resp. s potvrdením od lekára. A co voľnopredajné lieky ako Paralen a pod? Chcem si celú mini lekárničku zobrať do príručnej batožiny, pretože raz sa mi stratil kufor. No teraz cestujeme s deťmi a lieky by mi pre nich chýbali keby niečo...

petamich
15. jún 2025

Vzdy mam takto v prirucnej, odstrihnute 2-3 kusy beznych liekov, nikdy nebol problem.

kacusik69
15. jún 2025

normalne do prirucnej batoziny bez potvrdenia, bez krabiciek

guudy
15. jún 2025

Staci ked su vsetky lieky v originalnych blistroch, ziadne potvrdenie netreba (ani k liekom na predpis)

zobaka
15. jún 2025

beriem po tolko ks ako ideme dni, zatial nikto nic, sprej na astmu si beriem radsej 2, mam v prirucnej aj v kufri, zatial som potvrdenie od lekara nebrala, nebolo treba

drobcek8
17. jún 2025

Mala som tento rok normálne aj Nurofen pre malého a pár tabletiek Paralenu a Brufenu. Ten Nurofen iba pozrela, že čo je to za liek na letisku vo Viedni. Ale teda neviem, ako je to, keď berieš celú malú lekárničku 😉

guudy
17. jún 2025
@drobcek8

Mala som tento rok normálne aj Nurofen pre malého a pár tabletiek Paralenu a Brufenu. Ten Nurofen iba pozrela, že čo je to za liek na letisku vo Viedni. Ale teda neviem, ako je to, keď berieš celú malú lekárničku 😉

@drobcek8 ja nosim stale mrte roznych liekov, nosila som aj striekacky a nikdy to nikto neriesil na letisku 🙂
Dokonca nosim aj priamo v davkovaci na lieky a v pohode ;)

adonish
19. jún 2025

Dnes sme prileteli domov, lieky som mala v príručnej batožine a nebol problém. Normalne plata liekov, ziadne škatuľky ani potvrdenia nebolu treba.