Lindos Princess verzus Esperides Beach na Rodose
Ahojte, zvazujeme ist tento rok na ostrov Rhodos, poradte ak ste boli v tychto hoteloch, ake su pre a proti? dakujem pekne
@marcelatt aj my sme boli pred rokom,pláž aj more super,tiež som sa obávala kamienkov,ale v pohode ,mali sme top.do vody
za mna jeden z top hotelov,ktore sme navštívili
a ti co ste boli minuly rok ci davnejsie v lindos princess - nejdete aj tento rok?
boli sme v Lindos Princess 2x - 2007 na svadobnej ceste a 2016 s dvomi detmi. Skvely hotel pre rodiny s detmi, mne sice stravne velmi nevyhovovali, takmer vo vsetkom bolo nejaka zlozka co nekonzumujem, ale inak super, pre deti vela vyzitia 🙂
Ďakujem krásne dievčatá za všetky rady a info😘
ahoj, zhodou okolnosti ja som prave v Lindos princess - moja malinka princezna (13 mes) spinka a manzel plava, tak mam cas pozriet kona 😉 mozem hotel len a len odporucit, deti je tu "na mraky" a pritom sa to tu vsetko da perfektne zvladnut. jedlo, aj ihrisko je super, tie decka sa tu mozu paradne vyjasit, lehatok na plazi aj pri bazenoch x... bazeny roznej hlbky - v pohode. vsetko na urovni, cistota, jedlo, bar, vsetci kmitaju, maju to tu dobre zorganizovane. neviem, z ktoreho roku su foto, co pridavala @nastasja25 ale v podstate takto to tu vyzera. plaz su jemne kamienky malilinke - uz akoby piesok - pali ako svina :D vstup do mora a more okruhliakove, cintlavkam ako ja sa tazsie ide do vody, som si po prvom dni kupila topanky do vody a uz pohoda. voda studena, ja som ale teplovodny zivocich 😉 manzel hovori, ze nie az tak studena, napr v chorvatsku sa mu zdala studensia. ked sa odhodlas a prekonas, tak uz je v ok. malinka ju zvlada lepsie ako ja 🙂 jedine, co je teda ako negativum - ale aj to sa da prehliadnut - je to skratka velky rezort s vela hostami - o nejakej idylickej sukromnej plazi sa neda hovorit, ale da sa nad to povzniest. casnici a obsluha stihaju, jedlo nikdy nechyba. animatorske vecery a program sme vzhladom na vek dcerky nevyuzili.
@marcipanovatorta dakujem krasne, si zlata 🙂 prosim ta a vstup do mora ked ides par metrov su na dne uz velke kamene alebo stale drobne kamienky s pieskom? a prajem krasnu dovolenku !! uzite si to tam...a este otazka, kolko trvala cesta autobusom a ci sa islo priamo -myslim normal cesta alebo zakruty a kopce hore dole ze je to treba na kinedril? dakujem
@marcelatt no zo zaciatku mensie kamene, potom sa zvacsuju, ale nie az do tych typickych chorvatskych balvanov, ostavaju take priemerne... my sme prisli v noci, isli sme priamou cestou (bez zastavok v inych hoteloch) trvalo to cca hodinu, cesta je plus minus rovna, kinedril ak zvyknete brat, urcite pouzijete, lebo maju aj dost semaforov (na urc. usekoch) a tak brzdi a rozbieha...
@marcipanovatorta dakujem
@marcipanovatorta prosim ta su tam sprchy ked ides z plaze uplne v pohode ze sa mas kde umyt?
@marcelatt My sme boli v Lindos Princess min. rok so 4 deťmi. Najmenšie vtedy 5r. Nám kamienky pri vode nevadili...aj deti chodili bosé. A vo vode bol piesok a sem tam veľký kameň. So všetkým sme boli spokojní, jediné negatívum, že na večeri bola "tlačenka". Chodili sme skôr, keďže zase sme s deťmi ráno boli skoro už pri bazéne. Vtedy to bolo lepšie. Inak detský bazén super...tam sa vyšantili dostatočne.
@marcelatt ziadne velke sutre tam nie su..je to uplne normalna plaz..pozri si aj recenzie na tripadvisor.sk a daj si do vyhladavaca hotel a tam hodnotia hotel turisti z roznych krajin..ak chces cisty piesok,odporucam peloponez,my ideme do olympian village,ale este je super olympia oasis..vsetko maju pieskove plaze aj vstupy..ale nam sa pacilo aj v lindose velmi
@heregova mame podobny styl tusim 🙂 ja som vcera olympian village zamietla uplne, nezda sa mi to a na to ze ides do starej nezrekonstruovanej izby sa mi to zda drahe a pre deti nic moc, ja mam 5 rocneho..togogany nemusime, ale ihrisko a take ano...prosim ta ako je to s all inclusive v lindose? je to ozaj pravy all inclusive alebo sa tam aj plati pitie alebo co ja viem co? a uteraky a lehatka su gratis na plazi a pri bazene ci?
@marcelatt no my ideme do bungalova a poznam ludi,co tam boli a teda chvalia do nebies..po dovolenke ti mozem napisat,ako bolo..ma vela uzasnych recenzii..nikdy nenajdes hotel,ktory by ti vyhovoval na 100%..navyse ide na dovcu max na dva tyzdne a ked chces super luxus,tak si treba aj zaplatit..za 600 eur ziadny nedostanes..bohuzial,tsk to teraz chodi..ja sa do olympian velmi tesim a som zvedava..v lindose mas vsetko v cene,nic neplatis..moc to neries,lebo potom di naozaj nic nevyberies👍
Lindos bol super 👌
@martinka13 kedy si bola?
@heregova no my sme boli v turecku dva razy, raz sami, a raz s malym ked mal necele 2 roky a skoncili sme v nemocnici na infuzkach, odvtedy mam dost velku traumu z toho, muz ma prehovara na turecko, ale este to neviem zvladnut ist tam..inak turecko je ozaj ze luxus a nad turecko fakt neni nic
@marcelatt kameňov vo vode sa naozaj báť nemusíš. Ako písali dievčatá vyššie. Ja si pamätám asi 2 pred hotelom 😉. A s kamienkami pri vode je to rôzne. Niekedy viac, niekedy menej, ako vlny donesú...prejdeš trošku ďalej a tam nie sú...naozaj ako voda donesie. Lehátka zadarmo aj pri bazéne aj pri mori. AI je naozaj v pohode. Od rána do večera. Rok predtým sme boli v Creta Maris, ale tam AI bol naozaj slabší. INak Peloponéz nám odporúčala aj známa v cestovke. Do Turecka sme aj my chodili (asi 3x), my sme boli ok, ale naše kŕsňa tiež skončilo na infúzkach, ale ona celkovo reaguje vysokou horúčkou. Ono to určite nebolo len tým, že sme boli v Turecku. Za nás Lindos odporúčam, Turecko to nebude nikdy, ale je to celkom podobné 😉
@marcelatt už dávnejšie. 4 roky dozadu
@zuzka82 Aj my ideme 4. júla.

@marcelatt my sme boli v Lindos Princess v roku 2012 a bol fakt na vysokej úrovni vo všetkom - ubytovanie, čistota, jedlo.....