icon

Lindos Princess verzus Esperides Beach na Rodose

marcelatt
14. jún 2017

Ahojte, zvazujeme ist tento rok na ostrov Rhodos, poradte ak ste boli v tychto hoteloch, ake su pre a proti? dakujem pekne

zuzka82
17. jún 2017

@elenajezova jej to vazne????tak si dame potom nejake poznávacie znamenie😀
My letíme z ke

elenajezova
17. jún 2017

@zuzka82 Nejdete náhodou cez Firo tour? My ideme od 4. do 11. júla.

marcelatt
autor
17. jún 2017

no dievčatá, na termín co sme vybrali 8.-15.8. uz neni ziadna volna izba do lindos :o( dnes na obed by sa mozno mala jedna uvolnit, tak cakam co mi povedie v cestovke, aach, som sa vcera rozhodla ze to ideme zaplatit a teda takto sme doma dopadli...ine terminy co su este volne, to uz zas nemozeme skrz prace :o(

zuzka82
17. jún 2017

@elenajezova Ano cez firo

elenajezova
17. jún 2017

@zuzka82 my z Bratislavy. Ale hádam sa stretneme v spoločnom autobuse pri tranzite z letiska do hotela. Ja idem so synom a s dcerkou. 17 a 10 rokov. Idem takto prvý krát na takúto dovolenku k moru. Tak som zvedavá. Teda syn je staršia dcérka mladšia. Môžme sa potom navzájom spoznať. Neviem síce ako, ale možno sa to podarí.

marcelatt
autor
17. jún 2017

@elenajezova @zuzka82
ak idete v rovnakom termine, tak sa urcite najdite baby 🙂 drzim palce a prajem aby ste si to uzili 🙂

elenajezova
17. jún 2017

@marcelatt ďakujeme. Je to miila náhoda. Možno sa to podarí.

marcelatt
autor
17. jún 2017

@elenajezova tak si na tej dovolenke spomente aj na mna, ze som to sprostredkovala 🙂) ze som vas dala dokopy 🙂)

elenajezova
17. jún 2017

To bolo hneď prvé, čo ma napadlo. Ako dokáže MK pospájať ľudí. Možno sa to naozaj podarí a určite tam pri mori budeme na vás spomínať. A ďakujem za diskusiu, lebo aj ja som sa z nej dozvedela veľa zaujímavého, čo aj mňa zaujímalo.

elenajezova
17. jún 2017

Potom, keď sa vrátime z Dôvodu, tak sem ešte do tejto diskusie určite napíšem, ako sa nám pacilo.

elenajezova
17. jún 2017

To malo byť z Rhodosu.

marcelatt
autor
17. jún 2017

@elenajezova oki tesim sa

zuzka82
17. jún 2017

@elenajezova určite sa vidime...my budeme veľká banda
5dospelCh a 4deti😂Nas neprehliadnes

elenajezova
17. jún 2017

@zuzka82 Fuha, tak to je fajn poznávacie znamenie. To sa určite uvidíme. Teším sa.

elenajezova
10. júl 2017

Ahojte Košičania, tak sa nám to kráti. Zajtra ideme domov. Ale bolo tu nádherné. Splnilo to moje očakávania. Srdečne vás pozdravujem touto cestou.

marcelatt
autor
10. júl 2017

@elenajezova vy ste v lindos princess?? uz som sa tu stratila v tych vela komentaroch..

elenajezova
10. júl 2017

Áno sme v Lindos Princess v hlavnej budove izba 2111 na prvom poschodí. Vy bývate kde? Teraz sme boli doobeda v bazéne a poobede chceme ísť znovu s dcérkou na chvíľu do bazéna hneď pred hotelom a potom asi o 16 hodine pôjdeme všetci traja do večere k moru. Vy odchádzate zajtra ráno o tej pol piatej rano.?

marcelatt
autor
10. júl 2017

@elenajezova my tam ideme 8.8. 🙂

elenajezova
10. júl 2017

Aha, jasné. My sme tu teraz. A sú tu aj viacerí ľudia, ale leteli z Košíc a my z Bratislavy. Tak s nimi som sa chcela spojiť. Ak si pamätáte, tak vďaka vám sme sa spojili cez MK. Ale stretnúť sa nám nepodarilo. To je tu OBROVSKÝ komplex. Ale je tu nádherne. Boli sme aj na výlete v Rodosu a v Lindos. Odporucam.!!!n Sú tu až tri bazénové levely, pri jednom sú aj tobogány a šmýkačka do vody. Plus kopec bazénov aj pre malé deti. A more je krásne čisté, S primeranými vlnami. Je tu piesočná pláž s drobunkym štrkom s lehátkami i zadarmo a do mora sú malinké kamienky potom ďalejj už väčšie. Voda je fajn teplá.

elenajezova
10. júl 2017

Ak budete chcieť niečo vedieť, kľudne sa opýtajte. Dobrá rada sa vždy zíde.

marcelatt
autor
10. júl 2017

@elenajezova dakujem krasne..uz sa tam tesime, dufam ze to splni nase ocakavania...my mame tiez izbu v hlavnej budove zarezervovanu. my ideme dvaja dospeli a 5 rocny chlapec, na izbe je prosim vas rychlovarna konvica alebo nieco takeho? a co sa tyka stravy, je to tam okej? vstup do mora je aky?

zuzka82
10. júl 2017

@elenajezova ahoooj
Napájací my odlietame zajtra rano do ke
A odpadnem
Stretnúť sme sa nestretli ale sme blízko
1poschodie izba 2114😂😂😂😂😂
Akurát si sedim na balkone

zuzka82
10. júl 2017

Boze co mi to pise aky napájací 😂😂😂😂dobra blbost

zuzka82
10. júl 2017

@marcelatt
Konvica na izbe nieje
Strava je úplne Ok
Je tu fakt vsetko co si človek ma chut dat
A pridávam aktuálnu foto z balkóna

elenajezova
10. júl 2017

Nie, na izbe nie je rýchlovarná kanvica, všetko sa dá zobrať zadarmo v jedálni aj v plážových bufetoch. My sme tiež traja. Na izbe máma dve postele spolu a tretia je asi meter od nich. Je tu televízor, Wifi sa dá aj pripojiť zadarmo. Samozrejme WC a kúpeľňa s vaňou sú v izbe. Je tam aj sušič na vlasy. Strava je bohatá, kopec na výber, stačí si vybrať. Plus v areáli je kopec bufetov, All inclusive samozrejme všetko zadarmo. Na izbe je aj klimatizácia. Ovláda si ju každý sám podľa potreby. Všetko sa ovláda so vstupnou kartou. Ktorú dostanete na vstup do izby. S ňou máte aj elektrinu. Keď pôjdete von, kartu beriete so sebou, vtedy sa elektrina automaticky vypne. Je tu aj minichladnicka. Dostanete náramky na ruku, ako označenie All inclusive. More je krásne čisté, vlny primerane, skôr menšie tak akurát pre zábavu. Pláž je piesková s drobulinkym štrkom, tam je strašne veľa lehátok. Nie je problém nájsť voľné lehátka. Sú zdarma. Pri mori je už pás drobných kamienkov mimochodom veľmi pekných. To pokračuje až do mora. More je najprv plytké, potom sa postupne zvažuje a je to rôzne. Niekde bližšie pri pobreží, inde až ďalej od brehu. Potom sú tam už veľké kamene, ale tam sa už vlastne pláva. Pláž je strašne veľká. Treba si vybrať, čo vám vyhovuje. Osuský dostanete zadarmo, každý druhý deň si ich môžete vymeniť za čisté. Areál hotela je strašne veľký a úžasne krásny. Sú tu aj tri bazénové levely s úžasnými bazénmi. Sú tam aj tobogány a šmýkačka do vody. Plytké aj hlboké bazény od výmyslu sveta. Boli sme na dvoch výletoch do Rodosu a do Lindos. Odporúčame sú super. Stále sú tu nejaké programy či už pre dospelých alebo pre deti. Každý večer je aj Kinderdisco a po nej program pre dospelých v amfiteátri. V hlavnej budove máte všetko. Dostanete aj lístky na masáž zadarmo pre dospelých, treba si to len zajednat v SPA. K moru sa ide od hlavnej budovy cez areál hotela, je to asi tri alebo štyri minúty. More je teplé a čisté. A tiež v bazénoch je teplá voda. Prajeme vám príjemný pobyt. Darčeky sa dajú kúpiť v obchode areáli na poschodí mínus jedna. Tade sa ide aj k bazénom a k moru. Na nultom poschodí je recepcia a my bývame na prvom poschodí izba číslo 2111. Jedáleň je na poschodí mínus jedna. Však to postupne všetko nájdete. Krásny je východ a západ slnka, ale nie je to nad morom. Tak a ideme k moru, lúčime sa. Ahojte, budem rada, keď sa ozvete, ako sa vám páčilo. Za nás je to SUPER!!! Ak ešte niečo chcete vedieť, tak kľudne sa spýtajte.

marcelatt
autor
10. júl 2017

@elenajezova ďakujem krásne, užite si to tam 😀

elenajezova
10. júl 2017

Je to velmi mile, naozaj sme sa dnes stretli s tou druhou skupinkou z Kosic, ktori su tiez tu a teraz. A zistili sme, ze byvaju hned oproti nam. Co sme sa spojili cez MK. A fakt netreba brat moc veci. Aspon ja som zobrala radsej viac a minimalne polovicu z nich vobec nevyuzijeme. Je tu naozaj teplo. Aj vecer.

mirkie
14. aug 2017

Neidete niekto teraz v piatok do hotela lindos princess? 🙂 my sa uz nevieme dockat 😍

marcelatt
autor
16. aug 2017

@mirkie my sme sa včera v noci odtiaľ vrátili, je tam supeeer