Lindos Princess verzus Esperides Beach na Rodose
Ahojte, zvazujeme ist tento rok na ostrov Rhodos, poradte ak ste boli v tychto hoteloch, ake su pre a proti? dakujem pekne
@elenajezova tak paradicka 🙂 citala som ze ste si pisali aj cisla izieb, my sme tiez tam byvali blizucko ako vy, my sme boli izba 2117 🙂) ale poviem vam, hned by som sadla do lietadla a isla zas, krasne bolo, snad o rok 🙂
Veru aj ja by som sa ešte vrátila. Bolo tam krásne. Ale toľké peniaze..... no na druhý rok určite nie. Ale raz sa tam určite ešte vrátim.
@zuzka82 chceli by sme ist tento rok do lindos, vies mi prosim ta napisat, ktore izby su lepsie? v hotely alebo v bungalove?
@katharrina ahoj, pridám svoju skúsenosť, my sme boli teraz v lete a v bungalove a izba krásna, boli sme na prízemí, čiže von teraska a trávička do areálu... v čase obedneho spánku dieťaťa sme sa vedeli s manželom vystriedať - vyjsť po tichu z izby (zaplávať, najesť, opaľovať...) bez hlučného otvárania vchodových dverí.
@marcipanovatorta ďakujem a inak ste boli spokojni?
@katharrina ano ano, veeelmi 🙂 ja som bola dokonca v 25tt, a vsetko tip top. more, plaz na jednotku, hotel tiez. strava megalomanska - sak asi ako vsade...krasne ihrisko pre deturence, kutiky sme pre dieta nevyuzili, bolo este velmi male. jedine, co mozem vytknut - pri hlavnom bazene velmi hlucna hudba pocas dna z toho animacneho programu - som sa cudovala ludom, co tam cely den lezali. my sme pri bazene boli len raz, asi pol hodinu :D ale tak kazdy ma svoje preferencie. skvela dovolenka, urcite by som sa vratila!
Ahojte. Chcem sa opýtať, ako to bolo v deň odchodu z hotela. Let mame večer s je písané že izbu treba uvoľniť do 10:00. Kde mame potom dat na cely deň kufre?
@babyliss môžeš si tu izbu na ten deň ešte zaplatiť extra na recepcii... ale pre bežných smrtelníkov 😉 majú miestnosť na kufre - ale majú ich tam potom asi väčšina hostí, čiže cenné veci už musíš nosiť so sebou. A potom sa poflakujete ešte po pláži alebo po areáli, tiež na recepcii sú pohovky, alebo majú aj wellness, my sme si na posledný deň tam zaplatili masáže... aj tak sa dá zabiť ten čas 😊 nie je to také strašné, ako by sa mohlo zdať. Stále sa môžeš aj kúpať v mori a tak, je sa aj kde osprchovať aj prezliecť, len teda si to dobre zmanažuj s vecami (napr do batoha), nech pre každú prkotinu sa nemusíš ísť hrabať do toho kufra. Prajem príjemnú dovolenku 😉 aj veru trochu závidím, keď si tak spomínam 😩
My sme boli dvakrat po sebe v Princess Andriana top hotel mozem doporucit 😊
@marcipanovatorta ďakujem pekne za odpoveď. 🙂
@elenajezova dobrý deň ,viete poradiť,či je lepšia hotelova izba v hlavnej budove alebo bungalov.mame radšej pokoj. Vdaka
@evulienkaslx Tam bungalov ziaden nie je. Hlavna budova a tie okolo maju rovnake izby. Rozdiel mate len kde mate spolocny pool,samostatny pool, rodinne izby. Tam uz mate rozidel v izbach.
Ahojte otváram opäť túto diskusiu, hľadám novšie recenzie z min roku prípadne predminulého nakoľko sú tu väčšinou staršie roky. Lindos princess hotel,Či sa hotel nejak nepokazil atď atď. Budem rada za postrehy, chystáme sa s 2r začiatkom júna ,boli ste takto niekto more je ake v tomto období? Dá sa či studené ? ďakujem za každú odpoveď
@simik411 boli sme minuly rok, izby v pohode, mali sme prvy trakt pri mori, jedlo sa dalo, dost sa cakalo na napoje v baroch v radoch, animatori dobri, more teple, boli sme koncom jula ale, tropicke horucavy vtedy boli, skoro kazdy vecer aj ziva hudba v bare , lehatok okolo bazenov bolo pomenej , vraj kvoli covidu, snad rano o 6.h obsadzovali, ale pri mori sme vzdy nasli
minibar doplnali kazdy druhy den, uteraky na plaz tiez , upratovali kazdy den
alkoholicke napoje nic moc
ale inak sme boli celkovo spokojni
@evulienkaslx ďakujem za podrobné info. Snáď budeme spokojní aj my 😁 hlavne drobec nech sa zabaví, akurát ten jún asi to nebude kvôli teplote mora vraj je chladné ešte tak skôr júl.. diik

Aj som na vás myslela. Hlavné, že sa vám páčilo. Už zostanú krásne spomienky... A s tou druhou skupinou z Košíc, čo sme sa spojili cez MKsme sa naozaj aj stretli na Lindose. A dokonca bývali v izbe presne oproti nám... Takže ďakujem za úžasnú a spájajúcu diskusiu...