Lístky na koncert cez Viagogo
Ahojte, chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti so stránkou Viagogo? Kúpila som cez to včera vstupenky na koncert v Parizi a čítala som aj dobré ale aj bohužiaľ zlé recenzie a tak sa chcem informovať či máte nejaké skúsenosti. Ďakujem pekne
@kahenka1 uplne som sa aj ja tak o*ebal na tejto stránke.. som bol na seba strasne nasrany ze ako som mohol take cosi kupit predrazene jak... tiez som si myslel ze su to podvodnici ale proste to len kurevsky predrazuju... neviem ci by mi vobec tie listky prisli , ja som ich dal teda do predaja, kupil som ich za 115 a predal za 100 ja uz som ani nedufal ze mi ich poslu ale poslali takze som rád ze som neprerobil 115e ale iba 15... no na tuto ojebavacsku stranku si dam uz pozor.-
@sisa0818 Ahoj poprosim ak možeš porad ako reklamovat lístky cez viagogo dakujem
@kinghp mne dnes napísali na mail, že lístky boli odoslané, takže sa mi ich už asi nepodarí ďalej predať, či? Vôbec neviem, ako to ďalej funguje, absolútne ma to nebaví sa týmto zaoberať, hlavne keď ťa stále motajú dookola a naháňaš sa za vlastným chvostom... Ja som kúpia lístky "len za" 188,00 €!
@mookie Záleží kedy ste lístky kupovali , ak to bolo pár dni dozadunurcite by som to riesila cez banku nám sa to tak podarilo len sa nedajte odbiť .. cez viagogo to samozrejme nešlo nemajú storno Atd .. hneď ako nám miesto 190€ stiahlo 270€ sme došli na to ze ssi t nie je Ok aj sme začali citát tie recenzie ... volala som na infolinku Slovenskej sporiteľne a tam nás zrušili ze to už odišlo z karty ze to je v rezervácii a nedá s anic robít .. zašla som do banky povedala teda najme to ze sa pri platbe zeazu navýšila suma a teda povedali ze môžme žiadať o storno .. lenže účet ba manžela tak musel prísť on .. šiel z práce a zašli sme do banky ale v inom meste .. tam pani tvrdila ze to nejde volala na ich infolinku ajpoznali tu stránku mali skúsenosti ale to nejde jedine v maji keď nám naozaj lístky neprídu .. odišli sme a šli zas do tej prvej banky .. soisala sa žiadosť o storno ... po cca 3 týždňoch nám vrátili najskôr ten rozdiel 80€ ale neskôr sa nám ozvalo viagogo ze ich kontaktovala banka a ze nám bratia oeniaze aby sme dali číslo úctu a teda prišla nám cela suma .. trvalo to asi 6 týždňov ale mame spať peniaze
Tak ja som kupila listky na Stinga v BA na jun. Za 2 listky som zaplatila 276 €. Ma to byt darček pre rodičov. Ide ma poraziť ako som naletela. Objednane boli v decembri. Teraz som si rozmyslela ze nemozem poslat rodičov do BA s tym že na 50% ich pustia dnu. Dala som teda listky znovu do predaja. Podarilo sa Vam niekomu realne predat znova tie listky s tym že prišli aj peniaze? Peniaze pridu hned po predaji alebo az po koncerte? Som zufala fakt
@daguska listky sa nedaju vratit, prave dnes (!!!) som sa nechala s prepacenim odrbat. Neplati to, co na inych online strankach, ze kupu mozno do isteho casu stornovat. Co samozrejme ciastocne chapem, ale nemaju ani customer care ani nic, takze si listky kupim este raz a inde. Na event naozaj chcem ist, ale sto eur som zaplatila za to, co ma mohlo stat 40€ A kedze nie je garantovana pravost listkov, naozaj nechcem riskovat, ze nakoniec budem len pocuvat pred vchodom ozveny koncertu...
Ak listky opetovne predate tak peniaze Vam pridu 8 dni po skonceni koncertu ... Garantove neni ze listky budu prave ale na 93% byvaju listky vzdy prave ak uz tieto listky mate kupene tak sa da overit ci su tieto listky prave alebo nie na strankach ticketportalu alebo v zahranici ticketmaster
@tanzania mne prisli ztoho predaja realne peniaze... prišli mi asi tak za den odkedy to ich niekto kupil čiže nepridu az 8 dni po koncerte.. takze oplati sa to dat do predaja...no predaval som ich celkom dlho pretoze som ich predaval za sumu aku som kupil takze som ich musel dat o nieco lacnejsie a prerobil som nakoniec 15e no aj tak som rád lebo ostatnych 100 mam späť.
@kinghp ja ked som kupovala listky, tak cena bola 36€ za listok ale ja som zaplatila dokopy za dva stovku. Ked som ich teraz dala do predaja, tak som vahala, aku cenu nastavit. Spolocnost si totiz uctuje nieco okolo 15€ za poplatky. Aku cenu ste si nastavili vy? Neviem, ci mam dat tu, za ktoru som kupila ja alebo tu “povodnu”. Cim nizsia, tym vacsia sanca na predaj predpokladam... a peniaze vam poslali automaticky na ucet?
Ja som kupila listky za 135 a rovnako ich aj predavam ale idem teda cenu radšej znížit aby sa to podarilo.
@davidhopkirk ako sa da overit ta pravost listku?
@polarnaziara myslim že tak to ukazuje aky zisk ztoho budete mat. ja som kupil predrazene listky tiez a potom som ich musel predavat este za vyssiu cenu aby som získal spät plnu sumu... no ale to nikto nekupoval tak som radsej zlacnil a hned za 1-2 dni to kupili, no a ked vam do kupia tak vam to na tej stranke oznamia a budete musiet pridat platobnu metodu a za par dni vam to poslu na učet.
@kinghp ďakujem! Idem teda znizit cenu. Ale poviem vam toto je velka lekcia ze uz nikdy viac na tu stranku ani nepachnem!

My sme kúpili lístok cez viagogo a nakoniec sa nám to podarilo reklamovať .. napiste keď tak správu