icon

Má let do Turecka meškanie kvôli preplnenému priestoru?

15. jún 2024

Zdravím vás všetkých chcem sa spýtať či má niektorá z vás zle skúsenosti s letiskom v Antalya. Všade na Fb čítam, že kôli preplnemu vzdušnému priestoru meškajú lety až 7 - 8 hod. Stalo sa že lietadlo krúžilo aj 2 hodiny s pasažiermi kým nakoniec pristálo v Izmire a cestujúci čakali ďalšie 2 hodiny v lietadle.
No je to strašné. My máme letieť s rodinkou malými deťmi 19 júla do Antalya, ale veľmi rozmýšľam že celú dovolenku zruším.
Máte skusenosti prosím?

Strana
z2
eggert
18. jún 2024

Sme teraz v Turecku, meškali sme tri hodiny, asi 40 minút sme krúžili nad Antalyou. Všetci čo sú tu, mali meškanie. Najviac som počula že 6 hodín.

veronka78
18. jún 2024

Minulý rok v polovici augusta sme boli uz nad letiskom a niekto v lietadle povedal že nemáme voľnú dráhu.tocili sme sa asi 2 x nad letiskom ale nic dramatické. . človek s tym musí počítať tak ako aj meškaním alebo zo zrušeného letu ci uz pre počasie alebo čokoľvek iné .

nana8989
20. jún 2024

My sme včera leteli, z Viedne sme mali meškanie hodinu a potom ešte ďalšiu cca hodinu kruzil nad morom kým sme pristáli. Dnes ráno za nami prišiel delegát a povedal, ze letisko má veľký problém s turistami, nestíha ich odbavovat, takže treba byť na letisku nie 2 hodiny pred letom ale aj 4-5 hodín, aby sme sa vôbec stihli vybaviť.. Povedal, že deň pred odletom nám poskytne ešte aktuálnejšie info, ale zatiaľ nič nenasvedčuje, ze sa niečo zmení.. Tak uvidim o týždeň..

momo29
30. jún 2024

V Turecku, konkrétne letisko Antalya, štrajkuju letovi dispečeri, preto sa deje v týchto dňoch ten chaos... Inak lietam do Turecka uz 10 rokov a nikdy takýto extrém...

pusinka_1
6. júl 2024

Práve sme sa vrátili a odlietali sme odtiaľ a všetko ok, všetci v lietadle, len zrazu hlásenie, že kvôli preplnené mi vzdušnému priestoru budeme cakat takto ešte 30min. Ale nakoniec sme prileteli o tu pol hodinku neskôr a to je všetko ide sme do ba

eliska13
6. júl 2024

Tam sme meškali 2 hodiny, spať 3,5 na letisku chaos, tlačenica pokazilo mi to celú dovolenku.Nad Tureckom sme krúžili 30 min, aby sme pristáli už pôjdem len v septembri, oktobri.Delegat tiež nestíhal všetko a všade chaos.Vsetci nervózni, ak by sa nám tak nepáčilo bola by to posledná dovolenka

kylitom2811
18. júl 2024

Ahojte,je tu niekto kto odlieta 24.7 o 9:00 do Antalye z Bratislavy?

maciatkolulu
18. júl 2024

@tenerifka tak treba si asi pozrieť aktuálnu situáciu,predpokladám,že naráža na túto skutočnosť a áno ,je to zúfalé. Čaká sa všade. Už odlet z Viedne . Turecko priamo netuším a áno ,je to zle. Muž robí na letisku vo Viedni.

mircalla
18. júl 2024

@maciatkolulu My sme na Zakyntose, ziadny problem. Ale Turecko som citala, ze tento rok obrovske problemy. Uz minuly rok to bolo dost zle, len na wc boli obrovske rady. Spinave, zle organizovane letisko, s nedostatocnou kapacitou, na pocet letov nestaci. Horsiu skusenost som mala len v Bangkoku.

maciatkolulu
18. júl 2024

@mircalla z Viedne je už problém, špeciálne Turecko. Ostatní majú bežné meškania. Alebo aj bez. Ale Turecko je proste teraz problém.

mircalla
18. júl 2024

@maciatkolulu Aj z BA

maciatkolulu
18. júl 2024

@mircalla proste radosť letiet,ale poniektoré to vidia inak..🙃a ešte sa čudujú,že niekoho to môže dosť znepokojit. Lebo faktom ostáva,že to dosť pokazí náladu a ešte keď aj turecké letisko vyzerá ako popisujes,tak ďakujem pekne.

simisi
18. júl 2024

@maciatkolulu my lietame do Turecka treti rok a zatiaľ sme ziadny problém nemali,ani s meskanim ani nic iné,teda okrem toho ze ceny v Antalyii su riadne vysoké.Ziadny bordel ani rady na wcka sme nezazili🤷

maciatkolulu
18. júl 2024

@simisi ja píšem o terajších meskaniach....tie proste sú,či ste lietali pred rokom,či lietate pravidelne ,zjavne ste neleteli teraz.

malinoismum
18. júl 2024

My sme mali len meškanie keď sme šli domov, dve hodky. Dalo sa vydržať, a mame 7 a 2 r dcérku… úplne v pohode to dáte , určite nerušila dovolenku. Užite si slniecka a nemysli negatívne 🙏🏽🍀😘

katka533
18. júl 2024

My sme teraz prisli, tam meskal let hodinu, naspat pol hodinu

luliu
18. júl 2024

@maciatkolulu boli začiatkom júla, teraz už také meškania nie sú. Leteli sme my, leteli kolegyne, letela sestra a nikto meškanie nemal

kamatopo
18. júl 2024

Určite nerus. My letíme 21. a žiadna panika. Počítam max zdržanie hodinu, dve. 😉

simisi
18. júl 2024

@maciatkolulu leteli sme 5.7

betulinka1
18. júl 2024

Cesta tam v pohode, cesta spat 3 hodiny meškanie. Ale to uz hlasia od zaciatku júla, takze sme s tym rátali.

Strana
z2