icon

Má zmysel cestovať k moru do Gdansku?

3. mar 2024

Ahojte. Manzel hrozne trva na to aby sme sli do Gdanska k moru, mate niektora skusenosti? Ja sa bojim, ze tam bude zima 😬🤦‍♀️

Strana
z2
lakebabe
3. mar 2024

@janinah tak to je individuálne niektoré deti majú precestovaneho pol sveta záleží aké je dieťa, len vyslovene ako prímorska destinácia určite nie

bellla25
3. mar 2024

Ja som sa kupala n Novembri😂 cize kazdemu podla preferencii. Mesto je krasne ma svoju atmosku ale lacne nie je urcite. Sluzby a aj potraviny a ine tovary drahsie ako na SK

lakebabe
3. mar 2024

@bellla25 to záleží ale ona pise že majú radi teplé more, kamarátka tam chodí na dovolenky a kúpu sa hocikedy. Ale s 15 mesačným dieťaťom a keď sú naučeni na teplú vodu to nie je. Ja sa tam nekúpem ani v júli aj keď sa otuzilci kúpu. Lebo som naučena na teplé more. Ceny sú tam oproti prímorskym destinaciam uplne v pohode

juliet86
3. mar 2024

ved normalne chodte autom chirbatsko ci talianskom pripadne aj aitivlak je moznost. aj vlak do splitu napr

lakebabe
3. mar 2024

@juliet86 určite v ich situácii niekde sever taliansko to je kúsok a v pohode a počasie isté. Poľsko je zradné zabookujes úbytko a môže byť zima dažde

matapo
7. mar 2024

...my sme boli už 2x po dva týždne. Ja ten sever Poľska zbožňujem. Gdansk je nádherné mesto, na nerozoznanie od nemeckých miest. My sme si prešli celé pobrežie v Poľsku a kus aj v Nemecku. Veľmi krásne je v Lebe, sú tam aj pieskové duny, takže taká mini Sahara. More je chladnejšie, ale dá sa, decká sa kúpali, ja tiež. Poliakov miliony, rozložiť stan v hoc akom kempe pri pobreží takmer nadľudský výkon, všade plnooooo. My sme mali vždy slnečno, aj keď zem tam veterno. Ale je tam čo robiť aj keď sa nepôjdete kúpať, je tam veľa tematických parkov pre deti, kde strávite celý deň a teda majú to ozaj pekne podrobené, zážitky aj pre dospelých, veľa majákov, všetky sprístupnené, hrady, mesta, je čo pozerať. More za mňa pekne, čisté, otvorené, vlny. My ešte určite pôjdeme.

Strana
z2