icon

Mallorca 2013

kikina84
26. nov 2012

aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂

lucik194
10. jún 2013

@kikina84 par stran dozadu som pisala web stranku www.aemet.es je to meteorologicka sluzba v spanielsku, mas tam teplotu vody aj vzduchu....
plienky su tam tak 1,5 (1,7)x drahsie ako u nas, inak plienky kupis aj vo "farmacii" - lekarnach....

betkavlcekova
11. jún 2013

@chavierka ahoj, potom by som ta poprosila napis ako sa vam pacilo, my sme tiez rozmyslali nad tym hotelom, nakoniec sme vybrali delfin playa, ak by bolo dobre isli by sme tam buduci rok

chavierka
11. jún 2013

@betkavlcekova a kedy idete na dovolenku?

livi01
11. jún 2013

@kikina84 sorry, moja dcera uz dobrych 10 rokov plienky nenosi takze nemam ani potuchy o cenach, ale mozem sa pozriet kolko stoja. Co sa tyka pocasia, prave teraz je okolo 25 stupnov, fuka vietor, ale nie je zamracene, takze o zlom pocasi sa neda hovorit. Od zajtra sa maju teploty trochu zvysit a v strede juna by sa mali vysplhat az na 32 stupnov. 🙂

kikina84
autor
11. jún 2013

@livi01 SUPER..NO ODPADAVAM..prave som sa dozvedela ze znami boli kusok od nas..a ze sa aj kupali v mori..tak snad sa vycvachceme troska..dakujem pekne za info a s tymi plienkami si nerobte starosti..asi vezmeme z domu par,,pekny den 😉

betkavlcekova
11. jún 2013

@chavierka my ideme 3. jula

chavierka
11. jún 2013

@betkavlcekova my až v polke júla, tak si to pekne užite!

pralinkaaa
11. jún 2013

ahojte baby viete mi povedať aké býva počasie v septembri na Mallorce? Dá sa tám v poho ísť s malými deťmi? samoyrejme obyčajne - viem že presne sa to povedať nedá 🙂

kikina84
autor
11. jún 2013

@lucik194 mozem sa este spytat na ten marineland..neviete mi povedat ci deti do troch rokov platia? lebo na stranke maju cenu az od troch rokov..mladsie deti tam niesu uvedene,tak predpokladam ze je asi zadara..no clovek nikdy nevie 😀 ...este sa chcem spytat ci naaaaahodou neviete kolko stoji fotenie,resp.kontakt s delfinom..na stranke som nic nenasla..Pamatam si ze ked sme boli v marinelande na costa brave,tam bola moznost fotka s delfinom,ale nepamatam cenu vobec.. 😖 dakujem krasne za infosky 🙂

kikina84
autor
11. jún 2013

@pralinkaaa tento rok zacina leto neskorsie,,takze v septembri tam bude urcite pekne..my sme boli v polke augusta pred niekolkymi rokmi a bolo 40 stupnov v tieni..potom sme boli o rok neskor v novembri a pamatam ze sme sa aj v mori kupali..bolo okolo 20 stupnov..takze smelo dotoho ,september tento rok bude urcite teply na mallorce.. 🙂

kikina84
autor
11. jún 2013

@betkavlcekova
@chavierka baby a kam idete do akych oblasti? ´mi odchadzame o 3 dni..som zvedava na počko..snad bude uz ok 🙂

lillona
11. jún 2013

@kikina84 boli sme na prelome jula a augusta a bolo tam okolo 30 stupnov, tak akurat 😉

betkavlcekova
11. jún 2013

@kikina84 My ideme palmanova, my sme tam uz boli 2 roky dozadu sa nam tam velmi pacilo

betkavlcekova
11. jún 2013

@kikina84 tak peknu dovolenku prajem celej rodinke

kvietocek7
11. jún 2013

@kikina84 no to kludne povedz ze buduci mesiac ci o dva mesiace bude mat tretie birthday 🙂 ono niekded mozu uz od 3r brat akoze uz musi sa za deti platit, myslim na vstup do toho Marinelandu. A vy idete byt v hoteli ci apartmane?

chavierka
11. jún 2013

@kikina84 my asi na 90% do calas de malorca

kvietocek7
11. jún 2013

@chavierka a idete cez cestovku alebo ste si sami objednavali?

chavierka
11. jún 2013

@kvietocek7 cez invia.sk (inak cez koala tours)

kvietocek7
11. jún 2013

@chavierka ahaa, to ony akoze koalatours ma nejaku pobocku invia.sk? ja som to pozerala ale pre deti sa mi to vidi co sa tyka vybavenia hotelov dost slabsie. Ma tento vas spominany hotel nieco viac v ponuke pre deti?

chavierka
11. jún 2013

@kvietocek7 nie, invia.sk združuje kopu cestoviek a ponúka veľké množstvo zájazdov, tak som objavila zájazd, ktorý mi vyhovuje (hlavne dátumovo a cenovo) a vlastne na invia.sk mi povedali, že je to od koaly tours. nemá tento hotel nič extra pre deti, spomínajú nejaké animačné programy, detské ihrisko, hlavne krásna pláž a čisté more a strava allinclusive. Viac mi netreba pre dieťa, lebo aj tak bude chcieť byť s nami, na nejaké toppogány je príliš malý, takže nám to plne postačí....voda, teplo, jedlo.....

kvietocek7
11. jún 2013

@chavierka no to je potom ine,my by sme chceli viac pre deti nech sa vyblaznia a unavia,inac sa nam to vypomsti budeme unaveny my 😝 😀 🙂

lucik194
11. jún 2013

@kikina84 k marinelandu, pozerala som stranku deti po dovrseni 3 rokov platia, my sme tam boli ked mala mala 2 roky, viem ze sme za nu neplatili. ak pojdete, hned na hlavnej stranke sa da stiahnut kupon na zlavu 2€, potesi 🙂
na stranke nemaju info o tych fotkach kolko stoja, je mi luto, tiez si to nepamatam

a vseobecne - pocasie v septembri - no raz je dobre / super (raz horsie....) 🙂
naposledy sme boli na prelome augusta a septembra a cely cas sme mali 30 a kamarati 4 roky dozadu na prelome augusta a septembra mali zo 7 dni len 3 dni pekne..... tazko povedat 🙂
vseobecne september je stale pekny

kikina84
autor
11. jún 2013

@lucik194 aha idem mrk ten kupon..my pojdeme v ramci fakult.vyletu,takze neviem ci sa bude dat vyuzit..spytam sa delegata..dakujem za typ 🙂

kikina84
autor
13. jún 2013

@chavierka a ake mate počko?aj to sledujete? ja som na predpovediach nalepena kazd den..a stale sa to meni..dufa, z bude teplo .lebo ma slak trafi 😀 ...prajem krasnu dovolenku 😉

chavierka
13. jún 2013

@kikina84 práveže nesledujem, nech sa možno zbytočne neznepokojujem. Ja len dúfam a myslím, že nám aj Vám v júli bude pekne slniečko svietiť a hriať....Nechcem tropikálie, ale pohodové počasie na kúpanie určite (a to je pre mňa tých 30 stupňov 🙂 ) A cez akú stránku sledujete počasie?

kikina84
autor
13. jún 2013

@chavierka dakujem pekne..a sleujem tu..maju tu ze vraj dost presne pedpovede 🙂
http://www.tutiempo.net/

kikina84
autor
13. jún 2013

@kvietocek7 ideme do takeho maeho hotelika,oblast cala millor..ja som ani nechcela nic velke,neznasam tie velikánske komplexy,preplnene,kde je hlava na hlave a kopec hluku..take malicke akuratnea hlavne kluuuuuuuuud 🙂 😉

chavierka
13. jún 2013

@kikina84 tak už aj ja budem sledovať...

angua27
13. jún 2013

ahojte dievčatá, práve som objavila túto diskusiu. nečítala som od začiatku. pripájam sa k výletujúcim na Mallorcu - ideme tam prvý septembrový týždeň, tak dúfam, že počko bude spolupracovať. ideme do východnej časti ostrova, presnejšie do Cala Millor. na Mallorcu idem prvýkrát, tak dúfam, že bude fajn. 😉
určite sa poteším všetkým infoškám od vás, ktoré idete na dovolenku skorej ako ja. 😉

kika97
13. jún 2013

@angua27 a do akého hotela do Calla Millor idete? My sme v Calla Millor boli dvakrát po sebe a aj v tom istom hoteli, bolo super, teraz ideme na iné miesto.