Mallorca 2013
aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂
Tak to budeš určite spokojná. Presne tam sme boli už dvakrát po sebe, išla by som kľudne aj tretí ale deti chceli už inam na Malorke.
@happyfrog80 ahoj, nahodickou,poznas Cala Bona?? pripadne tu na stranke
http://www.thomson.co.uk/destinations/europe/sp...
alebo niekto kto ma skusenoti na Mallorce poznate Cala Bona??
ahojte, objavila som teraz túto diskusiu, neboli ste niekto na mallorce v hoteli playa dorada? Objednala som si tam dovolenku a mám trochu obavy....
@samuelina este som zabudla tu linku 🙂
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580314...
toto som všetko preštudovala, skôr som chcela vedieť či nemáte osobnú skúsenosť 😵
@samuelina ja osobnú skúsenosť nemám, brali sme na letisko z neho ľudí, boli spokojní. Ja som chcela tam ísť minulý rok ale môj známy v cestovke ma odhovoril, lebo že tam je vstup do mora cez betónové platne a hrozne sa to šmýka, čo pre deti nie je vôbec vhodné. Hotel bol v takej úzkej uličke, oproti obchodíky.
vďaka, o tých platniach som čítala, ale že kúsok ďalej je už vstup OK tak dúfam, že všetko bude fajn
My nakoniec nejdeme zájazd sme zrušili bol to môj sen snáď sa splní na budúci rok plánujeme Tunis 😉 a kde ste boli v akom letovisku na malorku isto dakedy pôjdeme
@belusa hotel je morito..mi sme boli s 2,5 rocnou edcerkou a uplne supeeeeer..ja si neviem vynachvalit..hotel ma vytah na vsetky poschodia,,jedna sa o mensi hotel,cize ziadne hlucne prostredie..ziva hudba hraje len do 23 hodiny vecer,potom je uplny klud,,cize aj deticky sa vyspia..hotel je situovany na stranu mora cize zo vsetkych izieb je vidiet more..kazda izba ma balkon,pripadne terasu..k moru je to cca 180metrov po chodniku rovno od hotela..takze uplne fantasticke..hned pri plazi promenada krasna..s kocikom vsade dostupne..sluzby hotela najlepsie ake som zazila,personal strasne supersky..budem davat aj foto..cca v pondelok..mozem potom hodit link ak chcete..je tam aj vela co robit s detmi..vela zazitkov pre deti,skratka jedna basen,more kristalovo bielo modre,biely piesok,skratka BOMBA !! 😉
@kikina84 Uz aj my sme sa vratili, boli sme po vlastnej linke a tiez si nemozem vynachvalit, v pohode sme sa uz aj kupali, aj deti. Prisli sme opaleni, dcera dokonca az mierne spalena, napriek tomu ze sme mazali poctivo. Som rada ze sa obavy zo studenej vody a horsieho pocasia nenaplnili. Pozerala som tvoj albumik a nadherne fotecky, skutocne! Vidno z nich uplne hmatatelne tu pohodu. Nase fotky este len musim spracovat, potom ukazem 😎
@belusa slubene fotky
@horana https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kikina84/alb...
@kikina84, máš nádherné fotky. a ako som pozerala, my ideme koncom prázdnin na to isté miesto. iný hotel, ale iba kúsok od toho, kde ste boli. môžem dve otázočky? v delfináriu ste boli v hlavnom meste? ak áno, ako ste tam cestovali - busom, autom? safari zoo vyzerá super. bolo to ďaleko od hotela?
vopred ďakujem
@angua27 dakujem pekne 🙂 ..tu som zalozila novu diskusiu,je tam vsetko popisane..kludne sa aj popytajte ak nieco nenajdete,pekny den 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/recenzia-mallorca-cala-millor-hotel-morito-2013/
@angua27 no my sme boli minuly rok v Alcudii, dva tyzdne koncom augusta a zaciatkom septembra. Prvy tyzden 35 stupnove horucavy a druhy bolo ledva 22 stupnov. Vsetci okrem mm sme ochoreli ☹ september byva nevyspytatelny...
@mishellka87, dík za info. viem, že riskujem tým začiatkom septembra, ale inú možnosť na dovolenku tento rok bohužiaľ nemám. tak verím, že bude pekne. 😉
@angua27 my sme boli v oktobri (prvy oktobrovy tyzden) a bolo paradne... september a prva polka oktobra byva este v pohode... my chodime vylucne mimo sezony a vzdy nam pekne pocasie vyslo... teplucko, aj voda, vsetko v pohode a hlavne nenarvane plaze... pozri skupinu Cestujeme na dovolenku (k moru) - je tam aj z Mallorcy par fotiek, "recenzii", rad, tipov na vylety atd.
@angua27 ved jasne, nemyslela som to nejak odstrasujuco...boli sme uz aj v septembri a bolo pekne 🙂 bohuzial, vzdy je tam nejaky risk, ja to stale vravim, kto chce mat zaruku krasneho pocasia, nech ide do Egypta al. Tunisu.. 🙂
@kacusik69 ako kedy, nie vzdy je september v ,pohode, 😉
@mishellka87 nam zatial vzdy vysiel 🙂 a verim ze tento rok tomu nebude inak... vzduch 30, more okolo 25... prijemne prostredie, takmer az uplne sukromie...

@kika97 je to hotel Sumba/Borneo.