icon

Mallorca 2013

kikina84
26. nov 2012

aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂

angua27
14. jún 2013

@kika97 je to hotel Sumba/Borneo.

kika97
14. jún 2013

Tak to budeš určite spokojná. Presne tam sme boli už dvakrát po sebe, išla by som kľudne aj tretí ale deti chceli už inam na Malorke.

kvietocek7
14. jún 2013

@happyfrog80 ahoj, nahodickou,poznas Cala Bona?? pripadne tu na stranke
http://www.thomson.co.uk/destinations/europe/sp...

alebo niekto kto ma skusenoti na Mallorce poznate Cala Bona??

samuelina
15. jún 2013

ahojte, objavila som teraz túto diskusiu, neboli ste niekto na mallorce v hoteli playa dorada? Objednala som si tam dovolenku a mám trochu obavy....

pempusik
15. jún 2013

@samuelina ak je to tento hotel, tak si myslim, ze sa nemusis bat. recenzie nie su 100%, ale myslim, ze su skor pozitivne 😀

pempusik
15. jún 2013
samuelina
15. jún 2013

toto som všetko preštudovala, skôr som chcela vedieť či nemáte osobnú skúsenosť 😵

kika97
19. jún 2013

@samuelina ja osobnú skúsenosť nemám, brali sme na letisko z neho ľudí, boli spokojní. Ja som chcela tam ísť minulý rok ale môj známy v cestovke ma odhovoril, lebo že tam je vstup do mora cez betónové platne a hrozne sa to šmýka, čo pre deti nie je vôbec vhodné. Hotel bol v takej úzkej uličke, oproti obchodíky.

samuelina
19. jún 2013

vďaka, o tých platniach som čítala, ale že kúsok ďalej je už vstup OK tak dúfam, že všetko bude fajn

kikina84
autor
22. jún 2013

@horana
@dakota14
@chavierka baby tak z Mallorky sme doma a bolo uuuuuuuuzasneeeeeeeeeeeee..FIFO sa opat vyznamenalo..pocasie je superske,,opalení sme ..vyblaznení,len skoda ze uz doma..urcite odporucam hlavne rodinam s detmi,,aspom tam kde sme mi boli..,na dalsi rok ideme znova.. 🙂 😉

dakota14
22. jún 2013

My nakoniec nejdeme zájazd sme zrušili bol to môj sen snáď sa splní na budúci rok plánujeme Tunis 😉 a kde ste boli v akom letovisku na malorku isto dakedy pôjdeme

belusa
22. jún 2013

@kikina84 ahojtae môžem vedieť hotel?a dá sa tam ísť aj s 2 ročným bábom?

kikina84
autor
23. jún 2013

@belusa hotel je morito..mi sme boli s 2,5 rocnou edcerkou a uplne supeeeeer..ja si neviem vynachvalit..hotel ma vytah na vsetky poschodia,,jedna sa o mensi hotel,cize ziadne hlucne prostredie..ziva hudba hraje len do 23 hodiny vecer,potom je uplny klud,,cize aj deticky sa vyspia..hotel je situovany na stranu mora cize zo vsetkych izieb je vidiet more..kazda izba ma balkon,pripadne terasu..k moru je to cca 180metrov po chodniku rovno od hotela..takze uplne fantasticke..hned pri plazi promenada krasna..s kocikom vsade dostupne..sluzby hotela najlepsie ake som zazila,personal strasne supersky..budem davat aj foto..cca v pondelok..mozem potom hodit link ak chcete..je tam aj vela co robit s detmi..vela zazitkov pre deti,skratka jedna basen,more kristalovo bielo modre,biely piesok,skratka BOMBA !! 😉

kikina84
autor
23. jún 2013

@dakota14 boli sme v oblasti cala millor,..pisala som hned nad tymto prispevkom jednej pani..tak mrknite ak chcete 🙂

dakota14
23. jún 2013

@kikina84 a cez akú cestovku ste išli ešte ak môžem vedieť okuknem si to 🙂

dakota14
23. jún 2013

@kikina84 jaj cez fifo už vidím idem to pozrieť
😀 😀 😀 😀

belusa
23. jún 2013

@kikina84 super dakujem a poprosím aj link ešte raz dakujem veľmi pekne 🙂

pisaniesi
Odpoveď bola odstránená
horana
24. jún 2013

@kikina84 Uz aj my sme sa vratili, boli sme po vlastnej linke a tiez si nemozem vynachvalit, v pohode sme sa uz aj kupali, aj deti. Prisli sme opaleni, dcera dokonca az mierne spalena, napriek tomu ze sme mazali poctivo. Som rada ze sa obavy zo studenej vody a horsieho pocasia nenaplnili. Pozerala som tvoj albumik a nadherne fotecky, skutocne! Vidno z nich uplne hmatatelne tu pohodu. Nase fotky este len musim spracovat, potom ukazem 😎

kikina84
autor
24. jún 2013

@horana super tesim sa..ak sa bude dat poprosim link potom..rada pozriem..pekny dnik 🙂

belusa
24. jún 2013

@kikina84 dakujem

angua27
25. jún 2013

@kikina84, máš nádherné fotky. a ako som pozerala, my ideme koncom prázdnin na to isté miesto. iný hotel, ale iba kúsok od toho, kde ste boli. môžem dve otázočky? v delfináriu ste boli v hlavnom meste? ak áno, ako ste tam cestovali - busom, autom? safari zoo vyzerá super. bolo to ďaleko od hotela?
vopred ďakujem

kikina84
autor
25. jún 2013

@angua27 dakujem pekne 🙂 ..tu som zalozila novu diskusiu,je tam vsetko popisane..kludne sa aj popytajte ak nieco nenajdete,pekny den 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/recenzia-mallorca-cala-millor-hotel-morito-2013/

mishellka87
26. jún 2013

@angua27 no my sme boli minuly rok v Alcudii, dva tyzdne koncom augusta a zaciatkom septembra. Prvy tyzden 35 stupnove horucavy a druhy bolo ledva 22 stupnov. Vsetci okrem mm sme ochoreli ☹ september byva nevyspytatelny...

angua27
26. jún 2013

@mishellka87, dík za info. viem, že riskujem tým začiatkom septembra, ale inú možnosť na dovolenku tento rok bohužiaľ nemám. tak verím, že bude pekne. 😉

kacusik69
26. jún 2013

@angua27 my sme boli v oktobri (prvy oktobrovy tyzden) a bolo paradne... september a prva polka oktobra byva este v pohode... my chodime vylucne mimo sezony a vzdy nam pekne pocasie vyslo... teplucko, aj voda, vsetko v pohode a hlavne nenarvane plaze... pozri skupinu Cestujeme na dovolenku (k moru) - je tam aj z Mallorcy par fotiek, "recenzii", rad, tipov na vylety atd.

mishellka87
26. jún 2013

@angua27 ved jasne, nemyslela som to nejak odstrasujuco...boli sme uz aj v septembri a bolo pekne 🙂 bohuzial, vzdy je tam nejaky risk, ja to stale vravim, kto chce mat zaruku krasneho pocasia, nech ide do Egypta al. Tunisu.. 🙂

mishellka87
26. jún 2013

@kacusik69 ako kedy, nie vzdy je september v ,pohode, 😉

kacusik69
26. jún 2013

@mishellka87 nam zatial vzdy vysiel 🙂 a verim ze tento rok tomu nebude inak... vzduch 30, more okolo 25... prijemne prostredie, takmer az uplne sukromie...