icon

Malorka

leto232
28. dec 2022

Ahojte, chceli by sme ísť v lete prvý krát na Malorku. Čítala som, že je tam pekne ale hlavne pre mladých čo sa chcú baviť. Nie príliš vhodné pre rodiny s deťmi. Tie, čo ste tam boli, napísali by ste mi plusy s mínusy? Ako druhú možnosť zvažujeme južný Cyprus.

Strana
z2
petamich
29. dec 2022

@amelie2017 mne tam chvilu zila kamaratka z detstva a po prvej navsteve som jej povedala, ze tam chcem zit a prihlasila som sa doma na kurz spanielciny, dlho mi sice tento sen nevydrzal ale stale sa tam rada vraciam, pre mna jedno z najkrajsich miest, kde som sa citila vzdy uzasne

anetka34
29. dec 2022

@amelie2017 môže byť, my sme boli na skalnatej časti a na skalách ich bolo strašne veľa, pozerala som s okuliarmi pod vodnou, aj dcéra stúpila na ježka. Našťastie na izbu jej prišiel lekár vybrať.

blaznivababa
30. dec 2022

Boli ste prosím aj v nejakom hoteli, resp viete odporučiť kde sú aj topogany, smykacky do vody?

amima
9. júl 2023

@gabsisi
ahoj, kde presne ste boli na Malorke? My ideme do apart. hotela Houm plaza son rigo. Prosím, treba topánky do vody? Vďaka

gabsisi
10. júl 2023

@amima my sme boli v Can Pastilla ( cca 15 km od Palma de Malorka ) pláže boli pieskové, široké, čistučke a netrebalo topánky do vody. Kusok od nás bolo aj akvárium ( vrelo odporúčam) , vstup pre 2+2 spolu 80€ a teda bolo to tam nádherné.

gabsisi
10. júl 2023

@amima ciz sme boli presne v tom hoteli kam idete. Pláž je 3 minútky. Určite využívajte terasu na streche...my sme ju objavili až posledný deň.

amima
10. júl 2023

@gabsisi och, ďakujem ti. Ideme cez rakúsku cestovku, skúšame prvýkrát,tak som zvedavá. Cez obed sa dalo dakde najesť - nejaký snack, či šalát? Alebo ste si niečo pripravili na izbe? My máme polpenziu. Ozaj, lehátka na pláži ako fungujú? Ďakujem

gabsisi
10. júl 2023

@amima lehátka na pláži boli tuším 8€ /ks /deň . Inak bolo ich tam vela. Pláže široké a krásne. Je tam aj bazén na hoteli ale na bookingu písali že čistota v ňom nič moc tak sme ani neskúšali... Ale vyzeral byť úplne ok. Majú aj vnútorný bazén.
My sme mali raňajky, výber bol dosť veľký. Inak všade na promenáde sú restiky takže máš na výber. Ten hotel je asi v polovici dlhej promenády tak sa dá zviesť vláčikom. To bolo super najmä večer keď sa už deťom nechcelo ísť pešo.

amima
10. júl 2023

@gabsisi ďakujem krásne za odpoveď ♥️

gabsisi
10. júl 2023

@amima nemáš za čo 🙂naozaj krásne spomienky máme odtial. Užite si dovolenku.

lenka0305
12. júl 2023

Ahojte, kedže rozmýšľame ísť na dovolenku na Mallorku úplne prvýkrát, môžete odporučiť nejaké dobré hotely s all inklusive ? Boli ste niektorá takto s all inklusive stravou na Mallorke ? Aké jedlá ponúkajú v hotely ? Najedol by sa tam aj môj náročný muž ? 😀 totiž na dovolenke v Turecku jedáva iba hranolky, pizzu, pide - podobné pizzi a sladké - koláče tak mám obavu, či by tam aj niečo zjedol 😀

macka06
22. júl 2024

@mm87245 tiež žraloky ste kde boli pozerať? 😁

mm87245
22. júl 2024

@macka06 v Palma de Mallorca v hlavnom meste. 🙂 Palma Aquarium

vitaminsee
16. máj 2025
@julish

@leto232 ja som na Malorke nevidela ani jedného ježka, a to som ju peso prešla od juhu na sever. Veľmi krásny ostrov! Ak Vám nevadí peso chodiť, dostanete sa na veľa nádherných prázdnych plazi

@julish V ktorej oblasti by ste odporučili hotel, aby neboli vo vode skaly, riasy a ježkovia ? IBA tyrkysová voda a piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom ? ďakujem

vitaminsee
16. máj 2025
@anetka34

@amelie2017 môže byť, my sme boli na skalnatej časti a na skalách ich bolo strašne veľa, pozerala som s okuliarmi pod vodnou, aj dcéra stúpila na ježka. Našťastie na izbu jej prišiel lekár vybrať.

@anetka34 V ktorej časti prosím ? Bez okuliarov nevidí´m ...

Strana
z2