Malorka
Ahojte, chceli by sme ísť v lete prvý krát na Malorku. Čítala som, že je tam pekne ale hlavne pre mladých čo sa chcú baviť. Nie príliš vhodné pre rodiny s deťmi. Tie, čo ste tam boli, napísali by ste mi plusy s mínusy? Ako druhú možnosť zvažujeme južný Cyprus.
@amelie2017 môže byť, my sme boli na skalnatej časti a na skalách ich bolo strašne veľa, pozerala som s okuliarmi pod vodnou, aj dcéra stúpila na ježka. Našťastie na izbu jej prišiel lekár vybrať.
Boli ste prosím aj v nejakom hoteli, resp viete odporučiť kde sú aj topogany, smykacky do vody?
@amima lehátka na pláži boli tuším 8€ /ks /deň . Inak bolo ich tam vela. Pláže široké a krásne. Je tam aj bazén na hoteli ale na bookingu písali že čistota v ňom nič moc tak sme ani neskúšali... Ale vyzeral byť úplne ok. Majú aj vnútorný bazén.
My sme mali raňajky, výber bol dosť veľký. Inak všade na promenáde sú restiky takže máš na výber. Ten hotel je asi v polovici dlhej promenády tak sa dá zviesť vláčikom. To bolo super najmä večer keď sa už deťom nechcelo ísť pešo.
Ahojte, kedže rozmýšľame ísť na dovolenku na Mallorku úplne prvýkrát, môžete odporučiť nejaké dobré hotely s all inklusive ? Boli ste niektorá takto s all inklusive stravou na Mallorke ? Aké jedlá ponúkajú v hotely ? Najedol by sa tam aj môj náročný muž ? 😀 totiž na dovolenke v Turecku jedáva iba hranolky, pizzu, pide - podobné pizzi a sladké - koláče tak mám obavu, či by tam aj niečo zjedol 😀
@leto232 ja som na Malorke nevidela ani jedného ježka, a to som ju peso prešla od juhu na sever. Veľmi krásny ostrov! Ak Vám nevadí peso chodiť, dostanete sa na veľa nádherných prázdnych plazi
@julish V ktorej oblasti by ste odporučili hotel, aby neboli vo vode skaly, riasy a ježkovia ? IBA tyrkysová voda a piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom ? ďakujem
@amelie2017 môže byť, my sme boli na skalnatej časti a na skalách ich bolo strašne veľa, pozerala som s okuliarmi pod vodnou, aj dcéra stúpila na ježka. Našťastie na izbu jej prišiel lekár vybrať.
@anetka34 V ktorej časti prosím ? Bez okuliarov nevidí´m ...

@amelie2017 mne tam chvilu zila kamaratka z detstva a po prvej navsteve som jej povedala, ze tam chcem zit a prihlasila som sa doma na kurz spanielciny, dlho mi sice tento sen nevydrzal ale stale sa tam rada vraciam, pre mna jedno z najkrajsich miest, kde som sa citila vzdy uzasne