icon

Malorka 2017

rebeca2
25. jún 2017

Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík

angua27
11. júl 2017

@jaja20, radšej si pripravte hotovosť. ako písala amelie2017 je to na Malorce novinka, niečo ako náš pobytový poplatok a v hotely, kde sme boli my sa nedal uhradiť kartou (všetko ostatné áno, ale pobytový iba v hotovosti). Na to nás upozornila aj cestovka.

bubchen86
11. júl 2017

@jaja20 ahoj áno aj my sme platili za osobu to vyšlo 7€ na týždeň ,malý nemusel platiť nič (2roky) a záleží to na počte hviezdičiek ,minulý rok sme platili tuším 1,50 alebo 2 lebo sme boli v ****
hoteli,platili sme na recepcii
Toto máš aj v Taliansku tam sme dokonca 2,50€ platili na noc lebo Rimini je jedna z najdrahších tax 🙄

bubchen86
11. júl 2017

Tiež sme platili v hotovosti

jaja20
11. júl 2017

Dakujem za rady,zienky,zoberieme si teda radsej vacsiu hotovost,lebo z bankomatov na dovolenkach vyberame peniaze len v najnutnejsich pripadoch,koli bezpecnosti.

hori
11. júl 2017

@jaja20 A kam idete? My ideme tiez s Fischerom - do Cala san Vicente, ale az koncom jula, uz sa neviem dockat. Pokyny vam prisli od CK nacas? Odlet mame mat k veceru, tak dufam, ze lietadlo nebude meskat a nepôjdeme v noci...
To s tym poplatkom som ani ja nevedela, dik za upozornenie.

jaja20
12. júl 2017

@hori Ideme do S Íllot / Sa Coma. Odlietame v sobotu o 19 hod.,pokyny nam poslali tuto sobotu,teda tyzden dopredu,takze v pohode.

achjajcoto
12. júl 2017

ahojte, zaujímalo by ma či sa dá zmestiť do sumy 1000€ pre dvoch niekde na Malorke v septembri, letecky najlepšie z KE.

lili2015
Autor odpoveď zmazal
hori
13. júl 2017

@lili2015 Dakujem za cenne info. Tiez dufam, ze prideme do tej polnoci. Izbu ste dostali peknu? Ste spokojni s ubytkom? Som strasne zvedava, kde nas ubytuju, ked ma hotel viac budov. Mame rodinnu izbu a uz som sa informovala v CK - tak vyhlad na more nebudeme mat, tak trochu sklamanie, no nevadilo by, ale strasne sa bojim, ze nas daju niekde s vyhladom "do kuchynskej ventilacie", na parkovisko a pod. Inak sa strasne tesim, ratam dni a neviem sa dockat. Ake je more? Nie su tam prilisne horucavy? Ludi vela? Chodia autobusy do Port de Polensa? Da sa tam prejst aj pesi? Idete aj na nejaky fakultativny vylet? Na Formentor alebo do Solleru... Auto poziciavat nechceme, ale este uvidíme, nakolko sa bude dat cestovat miestnou dopravou... otázok kopec, ja viem, ale ked by si si nasla trosku casu, tak napis nejake novinky, budem rada.

amelie2017
13. júl 2017

@hori ahoj, prepac, ze sa miesam..🙂 do akeho hotela idete konkretne?? Horucavy su priserne..🙂 a ano, je tam strasne vela ludi, robi mi tam muz v jednom hoteli a sem tam idem za nim a na plaz. Autobusov chodi okolo 6-7 za den. Inak na Formentor sa da ist aj miestnou dopravou, chodia tam autobusy. Nie velmi casto, ale da sa naplanovat. Posielam foto, ako chodia busy do Pollensy alebo do Puerto Pollensa

hori
13. júl 2017

@amelie2017 Jeeej, pokojne sa miesaj, si zlata. 🙂 Ideme do Globales Simar. Na Formentor chcem vystihnut nieco miestne, ratam, ze vylet s CK bude hooodne predrazeny... dik za tie busy, to sa veru zide. 🙂

amelie2017
13. júl 2017

@hori moj muz robi vedla v hoteli..🙂 je tam krasne..len vo vode su dost velke skaliska..na vedlajsej plazi, asi 10 min chodze odtial je len piesok..vsak uvidite..🙂 bus na formentor stoji spaliatocny 3,10 z puerto pollensa. https://www.tib.org/es/web/ctm/autobus/linia/353

hori
13. júl 2017

@amelie2017 diky, si poklad. 🙂 Ale to asi nejde az k tomu majaku, ze?
A este otazocka na ten prvy scan - tie busy do port de pollensa - cez tyzden plati ten horny cestovny poriadok alebo ten dolny prazdninovy?
a v ktorom hoteli robi tvoj muz? pozerala som, su tam krasne hotely - grupotel molins alebo splentido don pedro, aj hosposa niu, ale to by som musela preluskat asi skor nemecke ck, cez slovenske a ceske som nasla len ten globales simar, ale tak dufam, ze aj tam bude fajn, trocha sa nabehame po schodoch hore-dolu, ale nevadi, aspon vybeham to all incl. 😀

amelie2017
13. júl 2017

Tie autobusy je ze tyzden a vikend, ale chodia rovnako na Cala Sant Vicent. Muz robi v Niu. A to all inc. vypotis aj bez behania..🙂

lucik194
13. júl 2017

baby ktore potrebujete autobusy tak tu su:

linky z celeho ostrova:
https://www.tib.org/web/ctm/cerca-teva-linia

mestska v palma de mallorca
http://www.emtpalma.es/ca/linies-horaris

amelie2017
13. júl 2017

@hori dneska mame paradne vlnky 🙂

vemala
13. júl 2017

Dnes som sa dostala k super ponuke do hotela Globales Samoa,mate nejake odporucania nan alebo okolie?Do zajtra sa musim rozhodnut ci to berieme,pise sa ze je tam pieskova niekde zas ze je pieskovo kamienkova plaz tak neviem

hori
13. júl 2017

@amelie2017 Aaaaaa, si ma nazhavila...! 🙂😎😍 Ako teraz prezijem este tych 16 dni doma??? 😉
Vidim, ze schody su riadne... 😝

zooeynka
13. júl 2017

Zienky poradte...je termin odchodu na mallorcu sever 20.9. este ok, alebo uz realne hrozi ze chytime"studene"pocasie? Necham si poradit od skusenejsich. Dakujem.

amelie2017
13. júl 2017

@zooeynka ahoj, ja byvam uz tri roky na severe a 3 roky sa kupeme do konca oktobra. Len uz je vacsia pravdepodobnost, ze vychytate nejaku burku alebo jeden dazdivy den, viac nezvykne. Napr. moja sestra vzdy chodi len v oktobri, lebo neznasa velke horucavy.

zooeynka
13. júl 2017

@amelie2017 Dakujem za info. Cize aj voda bude este vyhriata na clapkanie pre male dieta?

amelie2017
13. júl 2017

@zooeynka no ja sa nestazujem..🙂 ale vies ako, pocasie je nevyspytatelne..maminanraz aj v auguste vychytala zle pocasie

kukurica13
13. júl 2017

@achjajcoto ja som kupovala na 7dni all inclusive pre 2osoby s odletom z Ba este v januari a predsezonny pobyt koniec maja... more uz teple..pocasie uzasne a stalo to 326e na osobu komplet s poplatkami... cize cena super. Tento rok kupim uz na vianoce tiez Malorcu 🙂

jaja20
13. júl 2017

@amelie2017 Mozem vas poprosit info o oblasti Sa Coma / SÍllot? Ci je tam dost obchodov s oblecenim,pekna promenada,more a plaz...Pozerali sme to trochu na Googli,ale predsa len je istejsie vediet to od niekoho,kto tam zije 🙂 Dakujem.

tacka
13. júl 2017

@rebeca2 my sme sa vratili minulý týždeň z Mallorky...je naozaj krásna boli sme v oblasti Cala milor v hotely Morito..bolo všetko super..hotel čistý pekný moderný štýlový strava super more krásne prostredie na jednotku..máme z toho krásne dojmy..hotel a oblasť vhodná pre rodiny s deťmi ak by ste mali záujem pridám aj fotky

zooeynka
13. júl 2017

@tacka pridaj foto dakujem

achjajcoto
14. júl 2017

@kukurica13 tak to ste mali super. a cez akú cestovku, ak sa môžem opýtať?

kukurica13
14. júl 2017

@achjajcoto to som nasla na fb stranke dannygo travel. Ponukaju lacne predsezonne pobyty...ceny sa potom zvysuju. Ale bola som rada ze sme sli takto pred sezonou..pocasie nam vyslo idealne..neboli horucavy..more uz teple..nebolo plno. Boli sme v oblasti El Arenal..navstivili sme aj spominany Marineland 🙂 odporucam a isto sa tam vratim aj s malym tentokrat..

bubchen86
14. júl 2017

@zooeynka ahoj tak mi sme sa vrátili 5.jula a bohužiaľ sme vychytali horšie počasie prvé tri dni bolo pod mrakom poprsalo aj sa ochladilo ... Ale ten týždeň bol akurát v celej Európe nejaký chladnejší 😑 Kúpať sme sa kúpali aj tak ,veď ten dážď vždy trval max 10 min. a ten čas sme využili na výlety ,boli sme na vláčiku a tak ..čoby sme asi pri 34 ° nedali ... Človek si nevyberie stať sa môže 😐 keď sme odchádzali tak sa oteplilo 😷

bubchen86
14. júl 2017