icon

Malorka 2017

rebeca2
25. jún 2017

Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík

bubchen86
14. júl 2017

Tu sme zmokli 😖

lili2015
Autor odpoveď zmazal
tacka
14. júl 2017

Hotel Morito..Cala milor Mallorca..bolo super tak nech sa páči pár fotiek 😉 určite odporúčam pre rodiny s deťmi..okolie a more fakt všetko super

amelie2017
15. júl 2017

@jaja20 ahoj, bohuzial tuto dedinku nepoznam, tak neviem, ake to tam je. Ale je to v krasnej oblasti, moja oblubena cast ostrova. Takze more tam bude isto pekne. Len s tymi obchodikmi a podobne ti nepomozem.

jaja20
15. júl 2017

@amelie2017 O par hodin to uz zistime 🙂 Akurat odchadzame na letisko.

amelie2017
15. júl 2017

@jaja20 super, uzite si dovolenku..🙂

jaja20
15. júl 2017

@amelie2017 Dakujeme,potom sem pridam postrehy aj pre inych cestovatelov 🙂

hori
15. júl 2017

@lili2015 @amelie2017 V Sa Calobre a v Port de Solleri ste nahodou neboli na vylete? Alebo vo Valdemose?

guiseppinka
15. júl 2017

@hori vo valdemose sme boli v 2014. Krasne tam bolo. Pacilo sa nam tam

amelie2017
15. júl 2017

@hori bola som vsade na tuch miestach. Valldemosa je nadherne mestecko, tam sa urcite oplati ist. Ak pojdete podvecer, pokracujte k dedinke Deya, medzi tymito dvoma je uzasny mirador- vyhliadka, kde je bud len bar, alebo restauracia s celkom normalnymi cenami. Zapad slnka odtial je dokonaly. Sa Calobra- je tam pekne, bola som tam dvakrat, ale v juli ci v auguste by som tam isla uz len lodou, nie autom ani autobusom- preplnena cesta plna zakrut. Port de Soller- je tam pekne, ale sla by som tam, len ak by som mala nieco cestou okolo alebo vyletik na vlaciku. Inak nie.

amelie2017
15. júl 2017

@hori cesta na Sa Calobru

hori
15. júl 2017

@guiseppinka Co vsetko sa tam da pozriet? Ci len tak prechadzat sa po dedinke? A neboli ste nahodou miestnou autobusovou linkou?

amelie2017
15. júl 2017

@hori valldemosa a ten mirador

hori
15. júl 2017

@amelie2017 dik za krasne fotecky... ja si robim zalusk na nejaky fakultativny vylet Lluc - Sa Calobra - Port de Soller - Palma, co sa ide busom, lodou, elektrickou aj vlacikom... viem, ze v top sezone to bude narvane turistami, ale tak co uz - vidiet by som to chcela velmi... Valdemosa je este len v procese planovania - to by som chcela nejako zvladnut miestnymi busmi, tak uvidíme...

amelie2017
15. júl 2017

@hori vo valldemose je napr. Chopinov dom, kde tvoril a zil, je tam palac, muzeum, su tam rozne pivnicky, kde mozete okostovat mallorquinske likery ( pozor, je tam chladno a dobre sa kostuju 🙂 ) zahrady..

amelie2017
15. júl 2017

@hori ja som bola v 2009 na to vylete- inca, lluc, sa calobra- odtial lod do port de soller a vlacik do palmy- ten sa oplati.

amelie2017
15. júl 2017

@hori miestnymi busmi tteba ist do palmy a z palmy do valldemossy

hori
15. júl 2017

@amelie2017 nasla som toto... nepoznas nahodou tu spolocnost? cena sa mi zda celkom fajn... ale este neobjednavam, uvidim, ked pridem na Malorku, ake ponuky budu na mieste...
http://www.click-mallorca.com/excursions-tours-...

amelie2017
15. júl 2017

@hori nepoznam, ale ano, byvaju tak okolo 60 eur. Mozno by bolo lepsie kvoli vykladu ist cez nejaku cesku alebo slovensku, alebo teda neviem, ako ste na tom s anglictinou ci nemcinou cela rodina.

guiseppinka
15. júl 2017

@hori my sme sli do palmy busom, lebo na rexepcii nam povedali, ze to nema zmysel si poziciavat auto, ze v palme je aj tak problem s parkovanim a bus siel rovno spred hotela. A do valdemossy sme sli s mm znamou, ktora nas cakala v palme a robila nam sprievodkynu... my sme tam dosli uz len tak ku veceru a len sme sa presli a sli spat...

lili2015
Autor odpoveď zmazal
hori
15. júl 2017

@lili2015 joooj, tak nech sa clenok rychlo uzdravi... keby ste sli, tak potom budem vdacna za recenziu... 🙂

zujka2
16. júl 2017

ahojte, ako to vyzerá s cenami taxi tam? my máme veľmi zavčasu spiatočný let, tak autobus asi nepôjde. a neviete, autobus z letiska sa musí dopredu rezervovať? ďakujem 🙂

amelie2017
16. júl 2017

@zujka2 taxi zalezi na aku vzdialenost, a kam idete? Kde budete ubytovany? Jazdi tu spolocnost, ktora sa vola transunion, je to shuttle transport z letiska do hotela a spat, objednava sa 72 hod pred priletom ci odletom. Ak teda nechcete alebo nemozete vyuzit klasicku dopravu. http://www.shuttletransunion.com/index.asp Ale je mozne, ze teraz v najvacsej sezone bude trvat, kym sa dostanete do hotela, kym rozvozia aj ostatnych. Od nas- sever ostrova Puerto Pollensa na letisko je to nieco cez 50km a zaxiky stoja okolo 80€

dooscoby
17. júl 2017

@amelie2017 ahoj. Mozem sa spytat ako je to s pozicovnou aut? Ked ide rodinka bez cestovky, ze si len rezervuje letenky a ubytovanie tak ci je lepsie mat auto alebo sa da bez problemov presunut aj autobusmi.

lucik194
17. júl 2017

@dooscoby neviem kde budete byvat a od toho treba odvodit celu vec s pozicanim auta. najlacnejsie to vzdy vyjde ked poziciavas na letisku a na letisko aj vraciac, mimo letiska je pozicovne vzdy drahsie (vsetky velke aj male medzinarodne spolocnosti sidlia na letisku) lokalne najdes aj mimo letiska, ale ceny su vacsie (aspon minuly rok bolo) sedacka a podsedak pre deti minuly rok stali na den 6-7€ (vsetky spolocnosti mali rovnaku cenu).
Recordgo je jedna z najlacnejsich, maju strasne vela aut, ale rataj cas na vybratie z letiska tak 2-3 hodiny, vzdy na letisku tam byva strasny rad
pozri: http://www.rentalcars.com tam mas vacsinu spolocnosti, vyhodi ti ceny a klasika vacsina spolocnosti akceptuje len kreditku nie debetku, debetka moze byt ale len za urcitych podmienok.
hore na stranke som davala link na medzimestske linky, pozrite si ci do vasej oblasti chodia a hlavne ako casto chodia, ci sa niekam dostanete...

v hlavnom meste netreba auto, mestska funguje super, vsade sa s nou dostanete

zujka2
17. júl 2017

@amelie2017 ahoj, v cala millor budeme ubytovaní. pozriem to. prosím ťa a tie autobusy z letiska je potrebné objednať dopredu? ďakujem 🙂

amelie2017
17. júl 2017

@dooscoby ahoj, plati, co ti napisali vyssie, plus zalezi aj na tom, aku druh dovolenky chcete. Ci kazdy den ist pozriet na ine miesto, alebo len nejaky 1-2 vylety. A aj to na ake a kde budete ubytovani. Vseobecne plati, ze ak chcete ist napr. do Palmy ci delfinaria, dostanete sa tam bez problemov autobusom. Ale ak budete chcietnist napr. na Es trenc alebo Formentor, je lepsie mat auto, ak byvate dalej.

amelie2017
17. júl 2017

@zujka2 z letiska do cala millor mate 3 moznosti- ist z letiska autobusom cislo 1- Aeropuerto-Port na Plaza Espana, tam ist na hlavnu autobusovu stanicu a nastupit na autobus do Cala Millor. (Listky sa kupuju u vodica). Mozete ist autobusom priamo z letiska do Cala Millor (listkz sa kupuju tieznu vodica, ale je mozne, ze bude plny), alebo si objednat dopredu autobus od spolocnosti transunion, ktory vas zavezie k vasmu hotelu. Objednava sa 72 a viac hodin dopredu.

Neviem, o akej hodine mate odlet spat na Slovensko, ale ak je to moc skoro, tak pravdepodobne len transunion.

Posielam rozpis busov z letiska a z palmy.

lula5552
17. júl 2017

Ahojte boli ste niektorá v hoteloch rock continental park alebo HSM atlantic park? Dakujem za recenzie