Malorka 2017
Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík
Baby poradte super top hotel na Malorke, vhodny pre male deti, najlepsie kvoli nim all inclusive. Na cene absolutne nezalezi, lebo ja som zatial nic co by sa mi pacilo nenasla, iba hore v kopcoch ale potrebujem na plazi. dakujem
@mia_31 iberostar playa de muro alebo aj alcudia, su super, aj ked trosku drahsie.
Napr. ta Alcudia garden mi dava ze to je 3 hviezda to by som tam muza nedostala do 4 hviezdy s odretymi usami, hladam naozaj nieco luxusne ako napr nasla som tam Jumeirah ale je na kopci St. Regis Mardavall ale tiez je bez plaze, vsetko co ma peknu plaz je tak maximalne stvorka.
@mia_31 iberostar playa de muro village je 5* priamo na plazi, plaz je tam krasna, uplne azurzkove more, kusok od tial su rozne chodniky akoby lesikom,ja mam tu zonu velmi rada. Celkovo playa de muro su ok hotely, jedny z najnovsich na ostrove.
@mia_31 alebo potom luxusny je hotel formentor od barcelo group. Je sice dalej od akejkolvek dediny, da sa povedat, ze v horach ale ma vstup na plaz.
@amelie2017 super, dakujem
Ahojte my sa chystáme 1augusta odlietame ideme do el arenal keď pôjdeme autobusom do Palmy kde všade sa sa dá odtiaľ ísť napr formentor es Trenc cala pi miesta ktoré by som chcela vidieť dá sa autobusom ci nie
@dnika2 z Palmy sa dostanes vsade, pojdes z el arenal do mesta (vystupis na Plaza España / Plaça d'Espanya) tam ti priamo stoji autobus
a je tam hned aj autobusova stanica odkial chodia autobusy po celom ostrove.
uz som to tu davala, tu su autobusy v palme:
http://www.emtpalma.es/es/lineas-horarios
tu su medzimestske
https://www.tib.org/web/ctm/cerca-teva-linia
Čiže z palmy autobusom zájdem aj na formentor?
Z Plaza Espana v Palme pojdes do Puerto Pollensa a tam prestupis na bus na Formentor @dnika2
@amelie2017 a ceny sú aké
Palma - Puerto Pollensa -6,25 a Puerto Pollensa - Formentor - 1,55. Mas to vsetko na tych strankach, co ti poslala lucik194
@amelie2017 a aké sú ceny za požičanie auta
@dnika2 od tych 40-50€ na den, podla toho kolko dni a ake auto
@amelie2017 a neblokuju umnejaku sumu na účte
@dnika2 co takto omrknut uja google a natukat rentalcars.com a najst si ceny za prenajom auta ???? cakas ze ti vsetko najdu ostatni?
vacsina spolocnosti ma, ze musis zaplatit auto vopred, nie debetnou kartou ale kreditnou, treba zadat casove obdobie a uvidis cenu.... niektore spolocnosti akceptuju za urcitych podmienok aj debetnu kartu (nemusis mat kreditku, ale je ich menej)
na malorke zadavaj letisko, nie letoviska, letoviska maju vyssiu cenu prenajmu (vyberies aj zanesies auto na/z letiska)
recordgo je najlacnejsia na malorke (aspon co sa tyka mensich aut) ale vybratie cakaj ze odstojis v rade 2-3 hodiny, vzdy je tam strasna šora...

@amelie2017 ďakujem veľmi 🙂