Malorka 2017
Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík
@amelie2017 ahojky, ideme za tri tyzdne do Cala vinas hotel occidental. mas s kusenosti aj s touto oblastou? Mame v plane vyskocit na playa santa ponca, ta by mala byt kusok. Vies nam nieco este specificke v tejto oblasti odporucit. Jasne ze vsade na ostrove sme raz dva, len ma zaujalo ked tam zijes, ze mas know how 🙂 diky
@andulinne Ahoj my sme boli v Santa ponsa na svadobnej ceste pred 6 rokmi a bola to úžasná dovolenka,mallorca nás zasiahla tak silno,že sme sa rozhodli,že tento rok ideme aj s detickami ideme do Can picafort,vtedy sme si požičali auto a prešli ostrov krížom krážom,teraz dúfam,že pozrieme čo sme nevideli ale s deťmi to asi tak ľahko nepôjde, pôjdeme aspoň na Formentor to je blizko😀
@andulinne ahoj, prave tu jedinu oblast moc nepoznam, aj ked v Santa Ponse, plus tych hlavnych letoviskach po okoli som bola a je tam pekne. Ale mate to odtial na skok do delfinaria, ak vam nevadi taky druh zajatia zvierat. Kusok do Palmy a vlastne vsade 😀 ja sok tu uz vyssie dost podrobne napisala tipy, kam ist na Malorke, tak skus pozriet. Za mna urcite navstivte Valldemossu, nie je tam plaz, ale krasne mestecko. A uprimne, kamkolvek pojdete, ci uz len u vas, bude sa vam pacit (Magaluf vynechajte, plaz sice pekna, ale milion ozratych Anglicanov)
@andulinne trosku mi to poprehadzovalo, ale hadam sa da pochopit
dakujem baby!
@andulinne z letiska autobus c.1 na plaza de Espana a odtial tato linka
https://www.tib.org/documents/30683/302993/L107...
Pripadne sa opytaj v hoteli na transfer alebo si ho zabezpec sama-
https://www.shuttletransunion.com/index.asp?opc... Aj ked ak idete viaceri, taxi vyjde viac menej to iste ako tento shuttlebus
@amelie2017 ste raz vdaka!
ahojte, je tu niekto kto chce ísť na Mallorku v lete 2019 bez cestovky?
@sonia1712 ahoj. My sme boli na svadobke v 2014 presne v picaforde a teda za nas noc moc😁 ale vybrali sme geriatricky hotel uplne v pecku daleko od mesta, more pred hotelom bolo spinave a hned prvy den mi vosla riasa do ucha... ale podla prispevkov tu, sme si povedali, ze teda dame jej este jednu sancu a zoberieme tam aj deti😊
@pancake prepac, ak mozem odpovedat ja, kedze nasi za nami lietaju kazdu chvilu. Lieta sem ryanair z BA, alebo eurowings z viedne. Tam su omnoho lepsie sluzby a pohodlnejsie lietadla.
Ahojte tak my sme už naspäť doma,ako som sľúbila pridávam nejaké fotky 😊
@bubchen86 Prosím Vás, to kde je taká krásna pláž ?

@momoqui bohuzial neviem, ale ceny su viac menej centralizovane, tak mas jedno, koho vyberies. A odkial kam potrebujes?