Máme cestovať cez jarné prázdniny do Egypta?
Ahojte..chceme ist ja a 2deti 15rocne do egypta. Ci by ste isli cez jarme prazdniny. Ci ano ci nie...
@sisulik11111 no na dovolenky by som šla, ale neviem ci egypt. Som bola len s kamoškou a boli tam dosť otravní chlapi..
Ja osobne by som do Egypta nesla, pretoze ma nelaka. Isla by som kdekolvek inde, ale do Egypta nie.
Ak sa vam Egypt paci, chodte. Nepotrebujes snad povolenie od ostatnych, je to vasa vec. Covidom sa mozes nakazit kdekolvek.
@sisulik11111 jasne chodte. Idem s Vami
Ani neváhaj.
Keby sa nám dalo, ideme aj hneď.
Ale môžme až v júni.
Min.rok sme boli vo februári aj v júni.
A netestuje sa v Egypte náhodne.
Na vstup treba byť buď očkovaný, neočko- negatívny test, už stačí aj ag test.
Pred odletom ak priletíte na Svk- treba mať negat.test- všetci bez rozdielu.
Reči typu aké to je nezodpovedné teraz keď je Omikron ti napíše osoba, ktorá tu dva roky prudí, víri vášne o zodpovednosti .
Chytiť čosi môžeš aj tu v Lidli a predsa všetci nakupujeme.
Priplatťe si covid pripoistenie a užite si to.
Jej dovolenka. Treba ísť jasné mi ideme ale až cez veľkonočné prázdniny lebo teraz nebude až také teplo a chceme leto. Podľa mňa už tieto opatrenia trvajú príliš dlho mi už sme rezignovali 2 roky len v tatrách a po Slovensku. Už aj kovid sme mali a nebránili sme sa tomu a dávali sme pozor. Stačilo že deti chodili do školy a ja do potravín. Takže určite choďte keď to máš dostať tak môžeš aj tu aspoň si užijete;)
Ak je moznost tak by som sla, preco nie. Ked si to aj tak vezmes, mame vela cisel a opatrenia uz take, ze nemaju ani hlavu ani patu. Isto by som sla a uzila si trocha oddychu od tohto vsetkeho
Ešte ti napíšem k nemocnici- boli sme 2x v nemocnici v Hurghade, na ošetrení.
Čakali sme prvý raz kadečo, ale to čo sme videli nás dostalo.
Nemocnica v našom meste sa môže ísť hanbiť.
A k chlapom...egypťania nie sú o nič väčší úchyláci a nadržanci ako slováci.
Keď neprejavíš záujem- máš pokoj.
@sisulik11111 jasne aj my rozmyslame vyuzit prazdniny a ist sa zohriat. Boli sme aj koncom septembra min rok a bolo uzasne . Nikomu nikde neprepina ,a uzili sme si slnko more
Ahoj, do Egypta by som nešla. Nechceš skúsiť napr. Dubaj? To je oveľa bezpečnejšia destinácia po každej stránke.
@sisulik11111 jasne, bez vahania by som sla a to sme nezaockovani. Covid mozes chytit rovnako aj tu, nam ho doniesli zo skoly.
@sisulik11111 urcite chod.Aj ja rozmyslam marec,april. My sme prekonani iba,ale dostat to mozeme aj v lidli.Ja otakam len s tym,ze nikdy som nebola bez muza.keby som mala partiu…a mozno najst aj tu,idem hned!!!!moje deti 5 a 13
@sisulik11111 Dobrý deň, bola ste v tom Egypte? Ja by som chcela ísť s deťmi na prelome február-marec jarné prázdniny, len má trocha obavu , že nebude na kúpanie také teplo a voda v bazénoch cez noc ochladne. Čo som čítala , nočné teploty v týchto mesiacoch môžu klesnúť aj na 7C°. Ďakujem

@abbey1 presne aj mňa toto napadlo, tiež ju vnímam, že sa prezentuje ako veľká krestanka . Ale vytvára tu svojimi utocnymi názormi riadny koronafašizmus. Ona je typický príklad človeka co keby zistila ze v kostole v lavici sedi nezaockovany , neprekonqny človek, tak by ho dourážala pred celým kostolom za jeho nezodpovednosť a za uši vyvliekla von cez bránu. A ešte aj policajtov a prokurátora zavolala.