Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@ivkada my prideme 28.8. Tak ma tiež zaujíma aké to tam je
@ninusqa_25 záleží aj kde budete ubytovaný...ak niekde pri hlavnom snack bare pri recepcii tak tam písali že pláž bola čistejšia a vlny menšie...teraz už by malo byť more snáď aj teplé ako sme mali my hneď 3.7 sme boli 🤷.....inak je tam skoro všetko čo človek potrebuje že ani z rezortu nemusí ísť von ☺️ my sme boli na poslednom výlete v meste Patras (most Rio...bazilika sv Ondreja, nákupy v centre mesta v pešej zóne,vinareň) takýto poldenný výlet bolo pekné spestrenie 😉 ale možno Vám niekto odporúči aj iný výlet ktorý bol v ponuke
@ninusqa_25 tak my v sobotu letime tak mozem dat vediet prve dojmy ;) na nas tip izby tu zatial ziadne reakcie neboli tak som zvedava
@21091979 tak to super my viac menej chodíme na výlety na vlastnú päsť ako sa hovorí. Tak snáď niečo zvládneme. Minulý riok sme chodili po Kréte na skútri :D 😀
@ninusqa_25 Kreta je moja srdcovka,no s detmi sa tam bojim ist
@ivkada ja si robím raz ročne dovču bez detí inak by som zbláznila :D
@ninusqa_25 chystáte sa na Zajyntos autom ? Ak áno, potom ti napíšem keď sa vrátite 😛😃
@ninusqa_25 ani nie az tak preto,ale skor preto ze my sme vzdy vychytili obdobie obrovskych vln a lokalita kde sme chodievali je skalista..
@sanny2993 loďou
@ninusqa_25 Aha. My si chceme požičať auto a prejsť si ostrov, naň ist trajektom, vy asi idete cez zájazd Hydrotouru že ?
@sanny2993 zajtra tam odlietam, kludne tiez napisem prve dojmy
@noname12345789 tak to sa tam zrejme stretneme 😁 11.10 smer Patras ✈️
@noname12345789 budem rada za každý postreh 🙂)
Ahojte tak davam do povedomia moje prve dojmy...mali sme teda objednany apartman s oddelenymi izbami s vyhladom do zahrady v hlavnej budove..ten mame avsak s vyhladom na more 😅 co sa tyka izby,je pekna,cista,ziaden luxus ale nam to bohato staci...ano iste opravy si to pyta ale my sme na tento standard v Grecku zvyknuty..plaz je krasna,vlny pre nase deti ideal (9 a 7 rocne) jedine minus za co hotel naozaj nemoze su srsne na ktore je muz alergicky,ale to riesime obozretnostou..este by som dala do poprednosti letisko,je male,tak odporucam na letisku u nas si kupit vodu,jedlo lebo tu v priletovej hale nie je moznost kupit-Patras je male vojenske letisko...dalsie postrehy budu neskor ;)
@kikus1612 blizsko recepcie sú aj apartmány aj bungalovi..osobne si myslím že asi najlepšie miesta sú práve tu z výhľadom na more pretože máte všetko blizsko a pláž tam je asi najlepšia....potom sú všade po rezorte rozmiestnené ubytovania a tiež tip aj apartmány aj bungalovi....asi najhoršie sa mi zdalo ubytovanie apartmány z výhľadom do záhrady (oproti tenisovým Kurtom) pretože tam mali všetko asi ďaleko a ani ten výhľad na tie kurty nebol bohviečo ...my sme mali apartmán z výhľadom na more ale úplne na opačnej strane od recepcie ale ešte sa to dalo aj keď sme mali všetko ďaleko a nechodili sme sa tiež pláž bola taká dosť hlboká,vlny a kamienky ale zase kľud,bazén pod balkónom a nebol preplnený ...ide,sršne a komáre boli fakt len málo v tom čase čo sme my boli 3.7....ale vtedy bolo more ešte chladné a vlny dosť velké teraz predpokladám už to bude iné
@kikus1612 prvá fotka sú asi podľa mňa najlepšie apartmány z výhľadom na more pri recepcii...sú úplne na okraji rezortu,majú tam svoj malý bazén a plus hneď pred vchodom more ,blízko recepciu aj snack bar aj hlavný bazén a promenáda jediné čo majú ďalej je obchodné centrum....tie 2 fotky bolo naše ubytko úplne na opačnom konci od všetkého čo som písala hore boli apartmány a dole bungalovi tie boli lepšie že mali k dispozícii svoje lehátka a hneď z ubytka prístup do bazéna
@21091979 Jeej,dakujem za rozpis 🙂 My by sme chceli velmi tie bungalovy s vyhladom do zahrady,len neviem,kde maju umiestnenie,lebo su su izby hadam vsade :D
A este sa spytam,v jednom videu sme videli,ze je tam este jeden hotel v tom istom areali? Nejaky Royal Olympia,ci nieco take...
@kikus1612 tie bungalovi sú rozmiestnené po celom rezorte, ťažko sa dá vybrať taký aby ste boli blizsko recepcie,snack baru a hlavnej reštaurácie ale sú pekné aj tie ...vyzerajú ako také malé domčeky takže ak chcete z výhľadom do záhrady tak asi nič nepokazíte...ono celý rezort je ako taká malá dedinka ,sú tam budovy ako recepcia,obchodné centrum tam je aj lekár, potom budova zo spa a vnútorným bazénom (tam sme ani neboli) ďalej sú tu akoby 4 veľké budovy a v nich sú apartmány ,proste veľmi veľa ubytovania ...akože my sme boli ubytovaný ďalej ale dalo sa to prežiť...zase človek sa prejde trochu 😁 areál je pekný ,veľa zelene,palmy a čisto ...akože ja kebyže sem idem 2x už by som si chcela vybrať bungalov ale z výhľadom na more (my chceme skôr na to more ☺️) ale ani tie v zahradách nevyzerali zle
@21091979 Takze tie bungalovy su vsade? No kokoooos :D
Takze ked chcem byt blizko vsetkeho,tak bungalov,ale s vyhladom na more :D
No v tej Royal casti,ze su suite izby.
Ďakujem za fotky 🙂
Ja chcem bungalov hlavne za tie izby,citala som,ze v hl.budove su stare a v bungalovoch a apartmanoch zrekonstruovane. Ale kde ste vy byvali bol tiez apartman a nezda sa mi,ze by bola izba zrekonstruovana. Toto je dilema :D

@kikus1612 Dobrý deň, bol tam aj fotograf, chodil okolo bazénov a ponúkal služby.