Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@danica142 ďakujem to more bez vĺn by bolo pre nás súper ...akurát teda musím zistiť niekde tu wifi...(pre dcéru dôležitá vec..má diagnózu Aspergerov syndróm)...tiež izby aby neboli úplne malinké a nejaké poskodené, výber jedál predpokladám že tam bol rovnaký ako aj v Olympian Village tipickē grécke ...tiež letisko bude zrejme rovnaké to malé Araxos Patras,však?
@sanny2993 vatové tyčinky ,tampóny sú len malinké jednorazové balenie a nedopĺnaju ho ...dopĺňajú len toaletný papier,šampón a sprchový ....mini bar len 3ks malinovky nedopĺňajú...papuče 2ks jednorazové také tie čo moc dlho nevydržia, uteráky aj osušky sú normálne mäkké...na izbe budete mať aj v kúpeľni aj na pláž tie menia ....vankúš jeden taký menší ...prikrývka akoby plachtový prehoz v skrini boli 2ks deky ale také teplé,hrubé a skrabľavé 😅...pod nimi by sa človek uvaril ....
Môžem sa opýtať či sú potrebné topánky do vody? Ďakujem
@elli210286 a videli ste že nám má prvé 2 dni pršať ? ☹️ Dúfam, že si to počasie rozmyslí
@elli210286 a neviete koľko nám bude trvať let?
@tkdoc nevidela😮😮😮
@tkdoc do dvoch hodín tuším ale my letíme z KE
@tkdoc ale zrážok nemá byť veľa keď pozeram
@elli210286 my tiež
@tkdoc neviete teda ci tam treba tie topánky do vody?
@elli210286 my dospelí neberieme, malej beriem ale ju bazénom, k moru neplánujem.
@elli210286 na začiatku pri v stupeň do mora sú drobné kamienky a polámané maličké mušle...niekomu to vadilo inému nie...ja by som pre istotu zobrala topánky do vody...záleží kde Vás ubytujú a v ktorej časti rezortu budete chodiť na pláž pretože sú tam miesta kde nieje moc kamienkov a je tam plytsie a menej vĺn a potom sú tam aj časti také že je kamienkov viac a viac vĺn
@21091979 myslím si ze budeme v hlavnej budove lebo mame izbu s výhľadom do záhrady.
@elli210286 hlavných budov je tam 4....rôzne rozmiestnené po celom rezorte...
@21091979 aha😂
Boli ste aj na nejakých výletoch, ktoré sú v ponuke? Oplatí sa?
@elli210286
@elli210286 neodpovedám priamo na otázku, ale boli sme pár rokov dozadu na Kréte, samozrejme , možnosti fakultatívnych výletov bolo z hotela ale my sme si radšej prenajali auto a pochodili okolie podľa vlastnej mapy 😀 bol to super zážitok a nemuseli sme sa časovo prispôsobovať. Vtedy nás auto vyšlo 45€/24 hod . + Palivo . Teraz plánujeme rovnaký výlet autom 🙂 ja len, že neviem či máme skúsenosti ale je tu aj takáto možnosť 🙂
@elli210286 boli sme na poldennom výlete v Patras...myslím si že úplne stačilo v tom teplé...najskôr je zastávka cca 10min pri 2 najväčšom šnurovom moste na svete...na foto ....potom sa ide do baziliky sv.Ondreja cca 30min...potom sa ide do mesta Patras kde budete mať 2hod rozchod a vysadia Vás v centre na pešej zóne teda shoping 😉 je tam veľa obchodov vychýrené značky a veľa kaviarní....potom sa ide do malej rodinnej vinárne ..tam exkurzia krátka a ochutnávka najlepších gréckych vín + možnosť si kúpiť ....odchod bol ráno o 8h a príchod okolo 13h....hlavne sa dlho necestovalo len 1h a v tom teple to úplne stačilo ...
@elli210286 fotky z výletu Patras
@sanny2993 no ako ste dopadli? Vyšli v ústrety?
Dostali sme tu “povestnú” 208mičku, otrasná izba, bolo mi na grcanie z koberca. Tak som hneď reklamovala, som sa chcela spýtať manažéra, či by on svoje dieťa do takej izby dal, ovšem musel by prísť osobne on a nie daky jeho tajtrlko 😃 ale nakoľko bol hotel plný,turnus odchádzal dnes, dve noci sme v tej izbe vydržali a dnes nás presťahovali do krásnej izby, také apartmániky so súkromným bazénom a teraskou,lehatkami, pri detskom klube. Nám začala taká pravá dovolenka dnes 👌 kazdopadne budem písať do Hydrotouru z domu, nech fakt tu 208mičku riešia s manažmentom, aj keď, čo som sa rozprávala s ľuďmi z tej casti, všetci tam majú otrasne koberce …. fuj
@sanny2993 my dôjdeme v stredu, tak som zvedava😁

Baby, tak my sa už pomaly ale isto balíme, odlet v sobotu 🙂 Chcem sa opýtať ako to je s kozmetickými doplnkami na izbe - vatové tampóny, tyčinky ? dopĺňajú každý deň ? mal by to byt štandard, ale radšej sa opýtam. Ďalej ma zaujíma či sú uteráky mäkké a použiteľné (nie dáke drsne,sprane), či máme na izbe papučky a či sú vankúše a plachty na zakrytie pohodlne (neviem či vezmem synčekovi jeho) 😃 vďaka za odpoveď.