icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

simax5
7. aug 2025
@nikdenikto

Baby, čítala som všetkých 26 strán tejto diskusie, až do konca tohto júla sa na studenú vodu nikto nesťažoval. Objavili sa tu pojem ako sviezejsie ešte mimo sezóny a dokonca jeden koment ze až nepríjemne teple. Tak neviem, keď domáci povedia že viac jak 26 nema a potom vidím že niekto napíše že bolo teple, asi naozaj záleží na každom, ako teplotu vníma 🙈

@nikdenikto presne, každý teplotu vody vníma inak. Pre niekoho aj 28 stupňová je chladná,pre niekoho 24 je teplá....
Dnes mi písala bývalá spolužiačka,včera došli. Dnes sa celé poobedie kúpu a sú spokojní.....

kikus1612
7. aug 2025
@simax5

@nikdenikto presne, každý teplotu vody vníma inak. Pre niekoho aj 28 stupňová je chladná,pre niekoho 24 je teplá....
Dnes mi písala bývalá spolužiačka,včera došli. Dnes sa celé poobedie kúpu a sú spokojní.....

@simax5 Zavidim im :D My sme po 15min vyliezli s tym,ze mame zamrznute nohy :D

misana84
7. aug 2025
@simax5

@simax5 neviem no… na Grécko je to extrémne studena voda. Pre ľudí čo sú zvyknutí na Chorvátsko je ok.

kikus1612
7. aug 2025
@misana84

@simax5 neviem no… na Grécko je to extrémne studena voda. Pre ľudí čo sú zvyknutí na Chorvátsko je ok.

@misana84 24,6 mala dnes poobede.

jamidea
7. aug 2025
@kikus1612

@kikus1612 to odkial viete?

misana84
7. aug 2025
@nikdenikto

@misana84 buduci týždeň v stredu, detom našťastie studena voda nevadi, vacsinou sú len pri brehu a hrajú sa tam, nie nejaké plávanie. Takže pri nich prinajhoršom postojím 🤣

@nikdenikto potom prosím dajte vedieť ako ju vnímate. Lebo od teplej má pekne ďaleko… ja jej dávam 23 stupňov

misana84
7. aug 2025
@kikus1612

@kikus1612 Jj poobede môže byt… ráno sa ťažšie do nej išlo…

jamidea
8. aug 2025
@misana84

@nikdenikto potom prosím dajte vedieť ako ju vnímate. Lebo od teplej má pekne ďaleko… ja jej dávam 23 stupňov

@misana84 urcite ma viac ako 23, je v pohode, len ako pisem, nie je to tepla sta.... hlavne teraz, ked konecme zacalo byt teplo vonku, nie ze 29stupnov ako doteraz, ze si mrzol pri mori. More je ok, dnes urcite.

misana84
8. aug 2025
@jamidea

@misana84 urcite ma viac ako 23, je v pohode, len ako pisem, nie je to tepla sta.... hlavne teraz, ked konecme zacalo byt teplo vonku, nie ze 29stupnov ako doteraz, ze si mrzol pri mori. More je ok, dnes urcite.

@jamidea 😀ok ako myslite

kikus1612
8. aug 2025
@misana84

@kikus1612 Jj poobede môže byt… ráno sa ťažšie do nej išlo…

@misana84 Ano dnes je to ok. Najteplejsi den odkedy sme tu. Nehovorim,ze je more teple, pre nas stale studene, ale ked clovek do nej vleze horko tazko, uz je ok, osviezi v tomto teple :D Aj ked by mohlo byt o 2 stupne aspon teplejsie.

misana84
8. aug 2025
@kikus1612

@misana84 Ano dnes je to ok. Najteplejsi den odkedy sme tu. Nehovorim,ze je more teple, pre nas stale studene, ale ked clovek do nej vleze horko tazko, uz je ok, osviezi v tomto teple :D Aj ked by mohlo byt o 2 stupne aspon teplejsie.

@kikus1612 áno ale stále to nie je teple more.

kikus1612
9. aug 2025
@misana84

@kikus1612 áno ale stále to nie je teple more.

@misana84 Pre nas je dost studene no :/ Ale dnes uz ideme domov, dobre bolo, more sme prezili, ale ten tyzden stacil uuuuplne. Huraa domov :P

nikdenikto
9. aug 2025

Ahojte, pri Peloponéze vraj bolo vo štvrtok zemetrasenie a otrasy cítili aj v Pyrgose…cítili ste?

nikdenikto
9. aug 2025
simax5
9. aug 2025
@nikdenikto

@nikdenikto to by aj mňa zaujímalo,čítala som o Tom,v stredu ideme.

nikdenikto
9. aug 2025
@simax5

@nikdenikto to by aj mňa zaujímalo,čítala som o Tom,v stredu ideme.

@simax5 aj my 😉

biancaa22
9. aug 2025
@nikdenikto

Ahojte, pri Peloponéze vraj bolo vo štvrtok zemetrasenie a otrasy cítili aj v Pyrgose…cítili ste?

@nikdenikto nie, ani sme o tom nevedeli

misana84
9. aug 2025
@nikdenikto

@nikdenikto nie vôbec

girko
10. aug 2025
@kikus1612

@kikus1612 Prisím ťa, na izbe asi nie sú paplóny, predpokladám správne? Ja aj dcéra potrebujeme paplón, ja sa bez neho sa nevyspím, že či máme brať. Na Cypre minulý rok boli v skrini….ďakujem

21091979
10. aug 2025
@girko

@kikus1612 Prisím ťa, na izbe asi nie sú paplóny, predpokladám správne? Ja aj dcéra potrebujeme paplón, ja sa bez neho sa nevyspím, že či máme brať. Na Cypre minulý rok boli v skrini….ďakujem

@girko v skrini sú teplé deky a jeden vankúš ...paplón klasický nieje len taký ten vrchný akoby prehoz cez posteľ

girko
10. aug 2025
@21091979

@girko v skrini sú teplé deky a jeden vankúš ...paplón klasický nieje len taký ten vrchný akoby prehoz cez posteľ

@21091979 ďakujem, tak zoberiem…

kikus1612
10. aug 2025
@girko

@girko Niesu tam paplony, len prehoz. V skrini sme mali teple deky v ktorych asi dlho nevydrzite :D

kikus1612
10. aug 2025
@girko

tiii
11. aug 2025

Ahojte, rada by som sa zapojila do diskusie. My ideme v sobotu s 2 deťmi. Prosím Vás, ako je to so stravou pre malé deti? Je niekde v reštaurácii kútik napr. s detskou výživou alebo krabičkovými mliečkami? A ako je teraz tam s počasím a morom? Dosť som ostala vystrašená z posledných príspevkov nakoľko my máme radi teplú vodu. Ďakujem za odpoveď.

girko
11. aug 2025
@tiii

Ahojte, rada by som sa zapojila do diskusie. My ideme v sobotu s 2 deťmi. Prosím Vás, ako je to so stravou pre malé deti? Je niekde v reštaurácii kútik napr. s detskou výživou alebo krabičkovými mliečkami? A ako je teraz tam s počasím a morom? Dosť som ostala vystrašená z posledných príspevkov nakoľko my máme radi teplú vodu. Ďakujem za odpoveď.

@tiii My ideme teraz v stredu, bude sa oteplovať, tak snáď teplota mora pôjde hore….Mne zase super teplé ,,turecké a cyperské’’ moria nevyhovovali. Neosviežia…Chorvatske je pre mňa zase studené… tak dúfam, že v Olympii to bude tak akurát….

zarrinka
11. aug 2025
@tiii

@tiii Ahoj, bol tam iba biely jogurt a pri ňom akési zavárané ovocie. Žiadne mliečka či kaše som tam nevidela.

tiii
11. aug 2025
@girko

@tiii My ideme teraz v stredu, bude sa oteplovať, tak snáď teplota mora pôjde hore….Mne zase super teplé ,,turecké a cyperské’’ moria nevyhovovali. Neosviežia…Chorvatske je pre mňa zase studené… tak dúfam, že v Olympii to bude tak akurát….

@girko aj ja dufam, ze to bude ok 🙂

tiii
11. aug 2025
@zarrinka

@tiii Ahoj, bol tam iba biely jogurt a pri ňom akési zavárané ovocie. Žiadne mliečka či kaše som tam nevidela.

@zarrinka Ahoj, ďakujem za koment. Takže pôjdeme asi viac vybalení ako som plánovala :D

misana84
11. aug 2025
@girko

@girko ak Chorvátsko je Vám studené aj toto je tak studené.

misana84
11. aug 2025
@tiii

@tiii zajtra Vám napíšem aká je voda.my sme 3 dni boli inde na plazi. Teplota vzduchu vysoká. 37