icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

prunee
12. júl 2024

@21091979 pri snack bare - hlavnom bazene

angd
12. júl 2024

@prunee super,ze pises....práve som sa chystala zajtra na nákup topanok do vody.

21091979
12. júl 2024

@prunee tak to bolo tým miestom..mali sme pláž na úplne opačnej strane a tá bola iná n z tam u snack baru

21091979
12. júl 2024

@prunee boli sme pozrieť na pláži u baru a tam bol pozvolnejsi vstup ..na našej strane bol akoby schod a potom hneď voda po kolená a krok dozadu po pás..vlny nás zhadzovali a kamienkov a malinkych mušiel plno...jediné plus na tejto strane rezortu bolo že bazén hneď pod oknom a nebol preplnený a že tam bol kľud...ale mínus bolo to more a ďaleko reštaurácia ,recepcia a snack bar ...(Nejdú mi poslať fotky na porovnanie pláže u Vás pri snack bare a u nás na konci rezortu)

eevana
13. júl 2024

Má prosím niekto čerstvú skúsenosť s ubytovaním ,,bungalov s výhľadom do záhrady “ ? Čo máme očakávať ?

angd
13. júl 2024

@prunee My sme mali na Chalkidikach extremne vela komarov,tak ma zaujima,ci to tu je podobne?

sanny2993
autor
14. júl 2024

@angd kedy ste tam boli ? my sme boli tiez niekoľko rokov vzad thassos aj chalkidikhi a nemali sme ani 1 stipanec 🙈🙈 sa tam premnožili sakra 🙈🙈

sanny2993
autor
14. júl 2024

@prunee prosim ta ak sa dá mrkneš cenník požičania bicyklov (tých kde 2 slapu a dieťa sedí) a tiež požičanie auta ? už plánujem rozpočet 😀

angd
14. júl 2024

@sanny2993 pred 3 rokmi a to bolo strasne,po veceri sme nemohli byt vonku,lebo kopa komarovAj teraz v pokynoch mame info na hmyz a komare....Viem,ze niektore hotely to uz maju zabezpecene,ale nie vsetky.tak preto ma zaujima tento hotel

prunee
14. júl 2024

@angd S komarmi sme sa my nestretli takmer vobec, ani von, ani na izbe, neboli sme dostipani, davali sme pozor, vetrali sme rano, nie vecer. Mali sme aj odpudzovac do zasuvky, ale nepouzili sme ho.

prunee
14. júl 2024

@sanny2993 K autu nemam info. Vcera poobede sme sa uz vratili domov.

prunee
14. júl 2024

@eevana My sme boli ubyvatovani v bungalove s vyhladom do zahrady.

21091979
14. júl 2024

@angd tu v Olympian Village sme sa stretli s komármi len málo a to len večer...mali sme celý deň aj noc otvorené dvere na ventiláciu a v zástrcke som mala 1 Raid čo som si priniesla ...tuším len 1x má uštipol komár večer na balkóne ......zato min.rok v Grécku a tiež Peloponéz len rezort Kalogria Beach tam sa presne o 20h vyrojili mega komáre a teda fakt veľa a o 21h zmizli ....v tom čase tam nikto nechodil von .....Tu v Olympian Vám to nehrozí

21091979
14. júl 2024

@sanny2993 auto si môžete požičať na recepcii ..teda v budove recepcie sú také stolíky ...u jedného objednávajú do carte reštaurácií,u druhého masáže a hneď u vedľajšieho ako sa budete prihlasovať na pobyt sa požičiavajú auta....akurát ceny Vám nepoviem ,túto službu sme nevyužili len som si všimla ten stánok

21091979
14. júl 2024

@prunee my sme boli ubytovaný v apartmáne z výhľadom na more a vo vnútry to bolo veľmi podobné ako u Vás boli sme úplne na druhom konci od hlavných budov

sanny2993
autor
14. júl 2024

@prunee ďalujem za foto a tiež sa potešíme malému súhrnnu z vašej dovolenky 🙂 +/- 🙂

21091979
14. júl 2024

Prvé 3fotky je pláž na úplne opačnom konci od recepcie...úplne na konci rezortu a tam bolo hlbšie ,viac vlny a kamienky ...posledné 3fotky je pláž u recepcie pri snack bare a u hlavného bazénu tam bola pláz trochu iná,pozvolnejší vstup ,menšie vlny a vraj menej kamienkov v mori 🤷

softhv
14. júl 2024

Nemal niekto náhodou izbu: rodinný apartmán s výhľadom na záhradu? Ak áno, tak budem rada za nejaké info alebo foto, v akom stave je izba😁!

sanny2993
autor
14. júl 2024

@21091979 prosim ta bol na izbe bar zadarmo ? v Turecku sme mali chladničku, kde denno denne dopĺňali rôzne vody aj sladke aj minerálky zadarmo 🙂

21091979
15. júl 2024

@sanny2993 bola tam mala chladnička a v nej boli 4ks malinoviek (Pepsi2x,mirinda,minerálka ) nedopĺnali.....bola tam rýchlovarná kanvica + 2 šálky a pár ks.instantnej kávy a cukor a čaj ....voda sa dala vziať buď v reštaurácii alebo snack bare vo fľašiach počas dňa koľko každý chcel....pretože tam pitná voda nieje tak aj tú kávu treba variť z balenej ....ak by ste na recepcii povedali že chcete dopĺňať mini bar tak by to možno išlo ale už za príplatok ,v cene to nieje....takže ja som si všetko nosila sama (reštaurácia,snack bar alebo som si kúpila v obchode ktorý tam je a majú tam aj potraviny )

sanny2993
autor
15. júl 2024

@21091979 dakujem 🙂

lucia176
15. júl 2024

@21091979 Dobrý deň, chcem sa spýtať ako dopadla dovolenka? Ja teraz zvažujem last minute. Bola ste spokojná?

21091979
15. júl 2024

@lucia176 dobrý deň..ak budete čítať predošlé moje príspevky tak sa dozviete viacej ..u nás dovolenka nedopadla moc dobre pretože mi dcéra tam ochorela ..more nebolo uplne také aké som si predstavovala...(Studenšie,vlny a kamienky vo vnútry mora)...akože rezort pekný ,veľa zelene... všetok personál milí ale keď to zhodnotím tak z 10 bodov dávam tomu tak 6-7

angd
17. júl 2024

@softhv my sme prisli dnes rano a mame izbu s vyhladom do zahrady.Izba je v casti Royal,je pekna,2+2....je vacsia ako sme mali napr.Limak Cyprus.Aj kupelna OK,s 2 umyvadlami,sprchovy kut,aj vana.Mam len zopar foto zatial,priklada..
@sanny2993 chladnicka je za poplatok.

21091979
18. júl 2024

@angd kúpeľňu máte tuším zrekonštruovanú (my sme nemali)...myslím podľa fotky že ste bližšie k nákupnému centru ...my sme boli úplne od Vás do prava a ďaleko na konci ...prosím napíšete potom že aké je more v tomto čase ? Či tiež také vlny a studenšie ako sme mali my na začiatku Júla?(Zaujíma ma do budúcna že či sa to tam nejako mení alebo je to stále rovnaké 😅 ďakujem)

21091979
18. júl 2024

Prosím Vás tý čo ste tu už boli aké ste mali lety ?Niektoré písali že keď sa priletí cez týždeň že sú veľmi skoré prílety (odlet z BA o 5hod.rano) ale keď sa lieta cez víkend prevažne v sobotu tak sú odlety z BA až okolo 9hod.rano....(pýtam sa kvôli check in že keď sa priletí neskorej tak sa v rezorte menej čaka na ubytovanie...my sme čakali 5hod.prilet sme mali v stredu)

sanny2993
autor
18. júl 2024

@21091979 odlety si vieš pozrieť aj cez hydrotour, priebežne, my ideme so-so a letieť by sme mali o 11:00

21091979
18. júl 2024

@sanny2993 (Ja som kupovala dovolenku ešte v dec.a vtedy mi nikto nevedel povedať ako to tam je že cez týžden strašne skóre prílety a dlhé čakanie ...keby som išla teraz kupovať dovolenku tak už viem že chcem turnus od so-so) ...že keď sa ide v sob.tak sa letí neskorej tým pádom Vy už nebudete toľko čakať na ubytovanie...to tam budete na letisku o 14h miestneho času potom máte ešte 45min cesta autobusom čiže o 15h miestneho času a to vlastne ani nebudete musieť čakať pretože ubytovávajú od 15hod ..to Vám víde perfektne 😉

maris5
18. júl 2024

@21091979 uz minuly rok ked sme isli do Kalogrie tak nam v cestovke povedala, ze maju dooobedne lety. Podla mna velmi zalezi na akeho zamestnanca narazite v cestovke. Ta u ktorej sme rezervovali Kalogriu nam ukazovala realne fotky z izieb, lebo sme sa pytali ako vyzeraju poschodovky. Zamestnanci chodia po sezone do niektorych hotelov, tak maju aj realne skusenosti.

21091979
18. júl 2024

@maris5 no mne takto neporadil ,nevedeli 🤷 zistila som to až na vlastnej koži a sama ....min rok sme boli tie v Kalogrii ale tam sme mali termín od so-so a to sme presne tak aj leteli o 11h...no nabudúce už budem vedieť čo sa týka tohto ostrova Peloponéz ako tam tie lety sú 😉😁