Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@prunee boli sme pozrieť na pláži u baru a tam bol pozvolnejsi vstup ..na našej strane bol akoby schod a potom hneď voda po kolená a krok dozadu po pás..vlny nás zhadzovali a kamienkov a malinkych mušiel plno...jediné plus na tejto strane rezortu bolo že bazén hneď pod oknom a nebol preplnený a že tam bol kľud...ale mínus bolo to more a ďaleko reštaurácia ,recepcia a snack bar ...(Nejdú mi poslať fotky na porovnanie pláže u Vás pri snack bare a u nás na konci rezortu)
Má prosím niekto čerstvú skúsenosť s ubytovaním ,,bungalov s výhľadom do záhrady “ ? Čo máme očakávať ?
@angd tu v Olympian Village sme sa stretli s komármi len málo a to len večer...mali sme celý deň aj noc otvorené dvere na ventiláciu a v zástrcke som mala 1 Raid čo som si priniesla ...tuším len 1x má uštipol komár večer na balkóne ......zato min.rok v Grécku a tiež Peloponéz len rezort Kalogria Beach tam sa presne o 20h vyrojili mega komáre a teda fakt veľa a o 21h zmizli ....v tom čase tam nikto nechodil von .....Tu v Olympian Vám to nehrozí
@sanny2993 auto si môžete požičať na recepcii ..teda v budove recepcie sú také stolíky ...u jedného objednávajú do carte reštaurácií,u druhého masáže a hneď u vedľajšieho ako sa budete prihlasovať na pobyt sa požičiavajú auta....akurát ceny Vám nepoviem ,túto službu sme nevyužili len som si všimla ten stánok
Nemal niekto náhodou izbu: rodinný apartmán s výhľadom na záhradu? Ak áno, tak budem rada za nejaké info alebo foto, v akom stave je izba😁!
@sanny2993 bola tam mala chladnička a v nej boli 4ks malinoviek (Pepsi2x,mirinda,minerálka ) nedopĺnali.....bola tam rýchlovarná kanvica + 2 šálky a pár ks.instantnej kávy a cukor a čaj ....voda sa dala vziať buď v reštaurácii alebo snack bare vo fľašiach počas dňa koľko každý chcel....pretože tam pitná voda nieje tak aj tú kávu treba variť z balenej ....ak by ste na recepcii povedali že chcete dopĺňať mini bar tak by to možno išlo ale už za príplatok ,v cene to nieje....takže ja som si všetko nosila sama (reštaurácia,snack bar alebo som si kúpila v obchode ktorý tam je a majú tam aj potraviny )
@lucia176 dobrý deň..ak budete čítať predošlé moje príspevky tak sa dozviete viacej ..u nás dovolenka nedopadla moc dobre pretože mi dcéra tam ochorela ..more nebolo uplne také aké som si predstavovala...(Studenšie,vlny a kamienky vo vnútry mora)...akože rezort pekný ,veľa zelene... všetok personál milí ale keď to zhodnotím tak z 10 bodov dávam tomu tak 6-7
@angd kúpeľňu máte tuším zrekonštruovanú (my sme nemali)...myslím podľa fotky že ste bližšie k nákupnému centru ...my sme boli úplne od Vás do prava a ďaleko na konci ...prosím napíšete potom že aké je more v tomto čase ? Či tiež také vlny a studenšie ako sme mali my na začiatku Júla?(Zaujíma ma do budúcna že či sa to tam nejako mení alebo je to stále rovnaké 😅 ďakujem)
Prosím Vás tý čo ste tu už boli aké ste mali lety ?Niektoré písali že keď sa priletí cez týždeň že sú veľmi skoré prílety (odlet z BA o 5hod.rano) ale keď sa lieta cez víkend prevažne v sobotu tak sú odlety z BA až okolo 9hod.rano....(pýtam sa kvôli check in že keď sa priletí neskorej tak sa v rezorte menej čaka na ubytovanie...my sme čakali 5hod.prilet sme mali v stredu)
@sanny2993 (Ja som kupovala dovolenku ešte v dec.a vtedy mi nikto nevedel povedať ako to tam je že cez týžden strašne skóre prílety a dlhé čakanie ...keby som išla teraz kupovať dovolenku tak už viem že chcem turnus od so-so) ...že keď sa ide v sob.tak sa letí neskorej tým pádom Vy už nebudete toľko čakať na ubytovanie...to tam budete na letisku o 14h miestneho času potom máte ešte 45min cesta autobusom čiže o 15h miestneho času a to vlastne ani nebudete musieť čakať pretože ubytovávajú od 15hod ..to Vám víde perfektne 😉
@21091979 uz minuly rok ked sme isli do Kalogrie tak nam v cestovke povedala, ze maju dooobedne lety. Podla mna velmi zalezi na akeho zamestnanca narazite v cestovke. Ta u ktorej sme rezervovali Kalogriu nam ukazovala realne fotky z izieb, lebo sme sa pytali ako vyzeraju poschodovky. Zamestnanci chodia po sezone do niektorych hotelov, tak maju aj realne skusenosti.

@21091979 pri snack bare - hlavnom bazene