Mauricius 2017
Ideme na Mauricius! Dievčatá, ktoré ste už tam boli, čo máme vidieť, ochutnať atď...?
@momoqui urcite odporucam 2 hotely na 2 roznych miestach, aj my sme to tak dali. 7 noci jeden a 4 noci druhy. Turkish maju tiez dobre casove letu, my sme leteli s nimi.. 2 dlhe nocne lety a v istanbule len 2 hodiny prestup
@tenerifka @momoqui Le Morne ma tiez polamane koraly.. a more tiez nie je take pekne ako napr. Belle Mare (nie je take pekne tyrkisove), piesok nie je taky jemny. Je to krasna sceneria s horou Le Morne, urcite nevynechat, ked ste na Mauriciu najma Lux Le Morne ma nadhernu plaz, ale koraly.. Na Belle Mare nam fukalo iba 2 dni zo 7 (akoze fakt fukalo), ale Lux Belle Mare bol v takej zatoke, ze tam nefukalo nikdy, ani ked u nas 500m vedla dost fukalo (chodili sme sa tam vzdy prejst)
@miskamilka len v tom Belle Mare som nemala ani pocit, ze som na Mauriciu, taka bacorinka.
Cela Le Morne plaz ma polamane koraly na plazi? A vela? Lebo na koralovych ostrovoch sa tomu asi neda uplne vyhnut
@tenerifka to je pravda, Belle Mare nema ten uplne "mauricijsky pocit", tym ze tam nie su hory, preto sme skombinovali Belle Mare a Le Morne. Ale plaz je to nadherna, krasna cista voda, ziadna bacorinka. Le Morne ma koraly vsade, niekde menej, niekde viac..
@miskamilka bacorinka som mala na mysli, ze je velmi velmi plytka
@miskamilka @tenerifka tak baby skusim porozmyslat nad kombinaciou 2 hotelov
@momoqui
@miskamilka
tak to som prekvapena s tym Le Morne, mys me boli v obdobi zimnych prazdnin a vsetko bolo o 100% drahsie, preto som nerezervovala Le Morne, lebo by to bolo aj 20 000(sme 2 dospeli a 2 deti)
@tenerifka v tych zatokach ano, my sme vsak neboli v zatoke a tam nebola plytka.. je to tazke vybrat, v zatokach je bacorinka a nefuka, mimo zatok krajsie more ale fuka 🙂)))
@momoqui pre male deti su tie zatoky super, take prirodne bazeniky
@
@miskamilka len ten presun z BM do Le Morne je dost namahavy, je to daleko
@tenerifka ani nie, hodka a pol to bola.. my sme sa dokonca v pol ceste zastavili pozriet korytnacky v Le Vanille Nature park, takze to bolo uplne ok
@miskamilka uvidime ako sa nam bude chciet. My mame dost hekticky zivot a posledny pol rol bol dost extrem takze chceme mat dovolenku styl nicnerobenie takze aj tie presuny zvazime. My ked mame more a plaz nic viac nam netreba 😀 ak pojdeme na dlhsie urcite zvazime tie 2 hoteli a daky vyletik
@momoqui Lux Belle Mare hotel je najlepsia 5* pre deti na ostrove.... nemas co riesit.... 🙂. Plaz je tam nadherna priamo pred hotelom, 5 min chodzou po plazi zacina Belle Mare...
Ja tu zijem na ostrove v severnej casti a mam tu malu cestovku. Mozes mrknut...😉 Facebook Slovak Point Mauritius
@slovakpoint pisala som spravu na fb🙂
Neboli ste niekto v hoteli la pirogue? 🙂
Ahojte dievčatá.. čítam čítam,ale aj tak sa neviem rozhodnúť..skúste po vašich skúsenostiach napísať ktorú pláž mi doporučíte pre rodiny s deťmi, nie moc vĺn,vetra.. aj dáka rybka.. pozerám ten hotel shandrani beachcomber resort & spa ten má tri pláže pri sebe.. to mi asi najviac vychádza 🙂 🙂
@martina642 my sme boli lux belle mare a pre deti bolo vsetko super ... ajked pre nas ostavaju Maldivy topka

@tenerifka chceme ist na 10-12 noci zalezi aj od letov. Austrian ma priame lett az koncom oktobra a chceme ist skor takze bud air france alebo emirates a nechceme moc blbe odletove casy, takze pocet dni zalezi aj od toho. Dva hoteli sme veru nezvazovali, ale zly napad to nie je. Skusim navrhnut muzovi (ajked ked si predatacim ze balit a vybalit sa mi asi nebude chciet 😀)Uz sme to chceli cez vikend uzavriet a stale len hladame ze kam 🙈