icon

Mauricius 2017

liza68
26. jan 2017

Ideme na Mauricius! Dievčatá, ktoré ste už tam boli, čo máme vidieť, ochutnať atď...?

momoqui
5. aug 2019

@tenerifka chceme ist na 10-12 noci zalezi aj od letov. Austrian ma priame lett az koncom oktobra a chceme ist skor takze bud air france alebo emirates a nechceme moc blbe odletove casy, takze pocet dni zalezi aj od toho. Dva hoteli sme veru nezvazovali, ale zly napad to nie je. Skusim navrhnut muzovi (ajked ked si predatacim ze balit a vybalit sa mi asi nebude chciet 😀)Uz sme to chceli cez vikend uzavriet a stale len hladame ze kam 🙈

momoqui
5. aug 2019

@tenerifka sak toto ze ta plaz asi nebude uplne super ... len vietor nechceme urcite

tenerifka
5. aug 2019

@momoqui ani nie ze kamienky, ale bolo tam tusim kopec polamanych koralov.
Inak pozor na pocasie, Mauricius ma striedanie leto/zima, a teraz je tam zima (cez deñ do 22-23º a v noci 17º). September a oktober su este take vselijake, a chladnejsie more. My sme boli v januari

momoqui
5. aug 2019

@tenerifka september by mal byt uz fajn. sezona tam zacina v oktobri, ale chceme ist skor a nechceme tam byt pocas tych najvacsich vypekov. no tak teraz sme zas tam kde sme boli, belle mare fuka a flic.flac polamane korale :(

tenerifka
5. aug 2019

@momoqui Tak sa spytam takto: mate obmedzeny rozpocet? Lebo ak nie,naj hotely a naj plaz je v oblasti Le Morne, cenovo su vyssie, ale je to nadhera

tenerifka
5. aug 2019

@momoqui ale....nic nie je ako Maldivy, po Mauriciu pojdes este na Zanzibar, do Karibiku....a vratis sa na Maldivy, co sa tyka plaze a celkovo pocitu raja, nemaju konkurenciu

miskamilka
5. aug 2019

@momoqui urcite odporucam 2 hotely na 2 roznych miestach, aj my sme to tak dali. 7 noci jeden a 4 noci druhy. Turkish maju tiez dobre casove letu, my sme leteli s nimi.. 2 dlhe nocne lety a v istanbule len 2 hodiny prestup

miskamilka
5. aug 2019

@tenerifka @momoqui Le Morne ma tiez polamane koraly.. a more tiez nie je take pekne ako napr. Belle Mare (nie je take pekne tyrkisove), piesok nie je taky jemny. Je to krasna sceneria s horou Le Morne, urcite nevynechat, ked ste na Mauriciu najma Lux Le Morne ma nadhernu plaz, ale koraly.. Na Belle Mare nam fukalo iba 2 dni zo 7 (akoze fakt fukalo), ale Lux Belle Mare bol v takej zatoke, ze tam nefukalo nikdy, ani ked u nas 500m vedla dost fukalo (chodili sme sa tam vzdy prejst)

tenerifka
5. aug 2019

@miskamilka len v tom Belle Mare som nemala ani pocit, ze som na Mauriciu, taka bacorinka.
Cela Le Morne plaz ma polamane koraly na plazi? A vela? Lebo na koralovych ostrovoch sa tomu asi neda uplne vyhnut

momoqui
5. aug 2019

@tenerifka na maldivach sme boli, chceme zmenu, viem, ze mauricius nebude lepsi. Len tie koraly a vietor urcite nechceme

miskamilka
5. aug 2019

@tenerifka to je pravda, Belle Mare nema ten uplne "mauricijsky pocit", tym ze tam nie su hory, preto sme skombinovali Belle Mare a Le Morne. Ale plaz je to nadherna, krasna cista voda, ziadna bacorinka. Le Morne ma koraly vsade, niekde menej, niekde viac..

momoqui
5. aug 2019

@tenerifka presne le morne sme citali ze korale a plaz nic moc 😀

tenerifka
5. aug 2019

@miskamilka bacorinka som mala na mysli, ze je velmi velmi plytka

momoqui
5. aug 2019

@miskamilka @tenerifka tak baby skusim porozmyslat nad kombinaciou 2 hotelov

momoqui
5. aug 2019

@tenerifka sak to je super aspon moja mala 1,5 rocna moze mat vybeh

tenerifka
5. aug 2019

@momoqui
@miskamilka
tak to som prekvapena s tym Le Morne, mys me boli v obdobi zimnych prazdnin a vsetko bolo o 100% drahsie, preto som nerezervovala Le Morne, lebo by to bolo aj 20 000(sme 2 dospeli a 2 deti)

miskamilka
5. aug 2019

@tenerifka v tych zatokach ano, my sme vsak neboli v zatoke a tam nebola plytka.. je to tazke vybrat, v zatokach je bacorinka a nefuka, mimo zatok krajsie more ale fuka 🙂)))

miskamilka
5. aug 2019

@momoqui pre male deti su tie zatoky super, take prirodne bazeniky

tenerifka
5. aug 2019

@momoqui tak maj stastnu ruku pri vybere, daj to Belle Mara a okrem toho este jeden, presun trva do 1 hod. a budes na novom mieste. Ten horsi hotel daj ako prvy a ten lepsi nakoniec

momoqui
5. aug 2019

@tenerifka ona aj na maldivach su korale a clovek sa posunie o par sto metrov dalej a uz nie su.

miskamilka
5. aug 2019

@tenerifka @momoqui podla mna si na Le Morne staci urobit jednodnovy vylet.. lebo je to tam fakt pekne.. mozno ak budete byvat v Lux Belle Mare, dalo by sa s nimi dohodnut, ze na den by ste sa skocili pozriet do Lux Le Morne.. lebo ten ma nadhernu plaz aj areal hotela, rovno pod horou Le Morne

tenerifka
5. aug 2019

@
@miskamilka len ten presun z BM do Le Morne je dost namahavy, je to daleko

miskamilka
5. aug 2019

@tenerifka ani nie, hodka a pol to bola.. my sme sa dokonca v pol ceste zastavili pozriet korytnacky v Le Vanille Nature park, takze to bolo uplne ok

momoqui
5. aug 2019

@miskamilka uvidime ako sa nam bude chciet. My mame dost hekticky zivot a posledny pol rol bol dost extrem takze chceme mat dovolenku styl nicnerobenie takze aj tie presuny zvazime. My ked mame more a plaz nic viac nam netreba 😀 ak pojdeme na dlhsie urcite zvazime tie 2 hoteli a daky vyletik

slovakpoint
6. aug 2019

@momoqui Lux Belle Mare hotel je najlepsia 5* pre deti na ostrove.... nemas co riesit.... 🙂. Plaz je tam nadherna priamo pred hotelom, 5 min chodzou po plazi zacina Belle Mare...
Ja tu zijem na ostrove v severnej casti a mam tu malu cestovku. Mozes mrknut...😉 Facebook Slovak Point Mauritius

momoqui
10. aug 2019

@slovakpoint pisala som spravu na fb🙂

janka95
23. jún 2020

Neboli ste niekto v hoteli la pirogue? 🙂

tenerifka
23. jún 2020

@janka95 bola som

martina642
27. jún 2020

Ahojte dievčatá.. čítam čítam,ale aj tak sa neviem rozhodnúť..skúste po vašich skúsenostiach napísať ktorú pláž mi doporučíte pre rodiny s deťmi, nie moc vĺn,vetra.. aj dáka rybka.. pozerám ten hotel shandrani beachcomber resort & spa ten má tri pláže pri sebe.. to mi asi najviac vychádza 🙂 🙂

momoqui
27. jún 2020

@martina642 my sme boli lux belle mare a pre deti bolo vsetko super ... ajked pre nas ostavaju Maldivy topka