icon

Mauricius Flic en Flac

karkulka1111
8. jan 2023

Ahojte bol tam niekto prosim. Dakujem 🙂

lula3108
8. jan 2023

Tuto oblast zrovna neodporucam, je tam vacsie mesto, kusok od hlavneho mesta a je tam extremne vela domacich ak na plazach. Na juznej strane ostrova su za mna ovela krajsie oblasti. Ale ked idete do rezortu tak to moze byt fajn, ale je mozne ze tam budu chodit na plaz otravovat domaci.

lenka1231
8. jan 2023

Ahoj, my sme tam boli v roku 2013, v rezorte a bolo tam naozaj pekne , hotel mal vlastnú pláž, takze nás domáci “neotravovali”.

karkulka1111
autor
9. jan 2023

@lula3108 ahoj rozmyslame o Mont choisy rezorte ale nie je nikde na internete ako sa ide na plaz 🤷‍♀️

momoqui
9. jan 2023

@karkulka1111 Flic Flac je oblast, treba si pozriet hotel, niektore casti na Mauriciuse su dost veterne, uz neviem, ktore to su (boli sme tam pred cca 5 rokmi a vtedy sme to studovali na webe). urcite odporucam si vybrat taku, kde nie je velmi veterno. My sme boli na Bella Mare, kde veterno podla "studii" nemalo byt a teda pocasie sme nemali velmi dobre. Mne tam bola zima, poobede boli v plavkach iba Briti :D ak vam vyslovene nejde o Mauricius, ja odporucam skor Maldivy, je tam krajsie more a je to o dost blizsie. Ajked Mauricius ma urcite lepsie sluzby a daju sa aj rozne vylety spravit.

tenerifka
9. jan 2023

@momoqui tak na Mauricius sa nechodi cez nase leto, je to juzna pologula a vtedy je tam zima. My sme boli v januari a bol hic, boli sme aj v Belle Mare a bolo veterno, ale hic.

@karkulka1111 Bola som vo Flic & Flac v hoteli La Pirogue, hotel ma svoju vlastnu dlhu krasnu kokosovu plaz, miestni na ñu ist nemozu, vedla bola verejna plaz (s borovicami). Veterno tam nebolo vobec, ale plaz nie je uplne jemny mukovy piesok, boli aj sem tam kamienky

momoqui
9. jan 2023

@tenerifka ja viem kedy sa chodi na Mauricius, pisala som niekde, ze som tam bola cez nase leto? Nie. Na mna tam nebolo az tak teplo.

melanta
9. jan 2023

@karkulka1111 našla som hotel na bookingu. Hotel je síce pri pláži, ale tá je verejná a dostaneš sa na ňu cez uzamknutú bránu. To ako bolo písané už neodporúčam. Odporúčam nájsť si hotel s vlastnou súkromnou plážou. Inak mi príde zbytočné ísť na Mauritius a nebyť na svojej pláži.

ajuska111
18. jan 2023

@tenerifka prosim ta ako ste fungovali s telefonmi? ja viem, ze ty na SK nezijes, ale kupovali ste tu kartu predplatenu? potrebujem byt kvoli praci na datach a 1MG tam stoji ako 1 gram kokainu😅😅
rozmyslam, ze zoberieme telefon, do ktoreho dame tu mauricijsku kartu a budeme si odtial zdielat data.

tenerifka
18. jan 2023

@ajuska111 boli sme 7 rokov dozadu a mali sme v hoteli wifi, pouzivali sme len whatsapp a telefon sme mali v leteckom rezime, kto potreboval tak vedel, ze treba pisat na whatsapp

tiezjedna
18. jan 2023

@karkulka1111 my sme boli opakovane tu, okrem toho v dvoch ďalších rezortoch (tie už boli moc nafrnené), ale Shandrani nám prirástlo k srdcu https://www.booking.com/Share-xhJYuW4. Budúci rok ideme zas👍