Môžem vziať dieťa do Rakúska aj bez pasu?
Ahojte baby chcem sa opýtať chceme ísť s deťmi do rakúska len nemajú pasy aké je riziko?
@paris3 jasne... ani netusis... neboj, oni sa tiez musia riadit pisanym pravom a nie recami samozvanych cestovateliek na MK... len to by ste museli poznat platnu legislativu
@deadlylucy aj ja chodim do Rakúska pravidelne a mesiac dozadu sa nám 2x stalo, že nás na Bergu zastavili a pytali pásy aj kufor auta pozerali. Takže to ze 10 rokov nezastavili teba nič neznamená 😉
@luliu asi aby niekde na ihrisku sa pochvalila, ze boli v AT nakupovat...
podla mna je vrchol lenivosti a nezodpovednosti nenajst si tu chvilu dva dni a ist tam jeden den dieta odfotit a na druhy raz si prist pre pas. Casovo zvladnutelne a poplatok je tiez symbolicky
@paris3 a este by som chcela vediet, ci existuje nejaka ISO norma na stanovenie toho, co je miera, ci sa dieta na seba podoba alebo nie... ked je kazdemu na tejto zemeguli (s vynimkou dvoch prispevkov) jasne, ze starnutie je nezvratny proces a asi kazdemu je jasne, ze dieta sa za dobu platnosti pasu v obdobi dvoch rokov zmeni (ale uznavam, ze existuju ludia, ktori si myslia, ze Zem je plocha, tak by ma nemali prekvapit take perly)....
@pallacinka29 mne je to suma fuk...ja sa staram o seba, aby mne nikto kvoli tomu nerobil problem a nemusim sa s nikym dohadovat. A ty sa zariad ako chces
@paris3 by ma zaujimal Tvoj sposob, ako tento problem eliminujes... Kazdy mesiac davas dietatu robit novy pas...?
Zas sme to tu úplne nafúkli ... však to dieťa cestuje skym meno má po kom ? A keď splnomocnenie od koho ? A je tam podpis predsa ... už zachádzať až neviem kam ... a áno dieťa sa mení za 2 roky , ale už zachádzate až neviem kam k susedke 🤦🏼♀️

@paris3 problemy robit nebudu. A ano, mam to od kamosa na pasovom. 🙂 🙂