Môžete si voziť jedlo z all inclusive?
Zvyknete si niečo zobrať do ruky na jedenie a vyniesť von? Je to taký problém? Nechápem toto obmedzenie. Však je to jedno, či nad tým dieťa bude sedieť, alebo si to zoberie do ruky a o 5 minút zje. Aj v školskej jedálni dostanú niečo k obedu a nemusia to zjesť tam na mieste.
All inclusive znamena ze vsetko jedlo a pitie mas v cene, mas sa najest v case ked sa podava, mas na vyber a bez mnozstevnych obmedzeni. All inclusive neznamena “zozer vsetko co podavaju a ked nevladzes nabal so sebou”
Inak vramci all inclusive programu je bezne ze sa podava aj doobedny/poobedny snack, netreba si z ranajok brat lepenaky
hovoris o all inclusive.. a dietati.. tak ja ti poviem tak.. vies ake je nechutne, ked dieta neje za stolom, ale s tymi spinavymi rukami obchytkava vsetko naokolo? ako by sa ti pacilo ist vytahom a lekvar na tlacitku.. alebo nejake take chutovecky.. bordel pri lehatkach od peciva nedajboze v bazene...
pochopim ovocie do ruky, ale toto, co ty popisujes je kus iny level.
je sa za stolom, nacase to naucit aj deti
@cyberk presne potom to nedojedene pohadzuju po kosoch.
Prave preto ze mi allincl. pripomina skol.jedalen uz roky nechodime do takych hotelov. Vsade hranolky po zemi ludia motajuci sa s pitim taniermi rady na jedlo....
Neberiem si nic, som tam a jem kym nemam dost, aj dieta moze pochopit ze sa je tu a teraz. Neviem si oredstavit ze by to robil kazdy, tu jeden kolacik, tu jedno jablcko…
@cyberk presne potom to nedojedene pohadzuju po kosoch.
Prave preto ze mi allincl. pripomina skol.jedalen uz roky nechodime do takych hotelov. Vsade hranolky po zemi ludia motajuci sa s pitim taniermi rady na jedlo....
@natalka13 toto je rozne, mala som aj AI v Taliansku, kde sa prakticky okrem jedneho chodu vsetko servirovalo. Iba to bolonv cene a clovek si mohol dat ano aj 3 x z niecoho. Ale ludia to nerobili. Fakt to bolo velmi kultivovane. Ako max po malych detoch boli drobky na zemi. Ale to je zase pochopitelne.
Nie, je to ozaj sedliacke chovanie.
Jablko do ruky pre dieťa asi nikto nerieši, ale sú ľudia čo si na raňajkách obkladajú chleby na turistiku a to mi fakt hlava neberie.
@anonym_autor nikdy som sa nestretla s tym, že mali v hoteli problém. Keď boli deti malé ako naschvál jedli mimo určených hodín. Teda keď bol obed napr
od 12 do 14h. Jest chceli o 15h 🙄 občas som im zobrala do malej misky niečo alebo banán, pečivo....
Snáď sa človek dokáže najesť tak, aby vydržal do ďalšieho jedla, či?Veď all inclusive má aj mimo plnej penzie ešte ponuku snackov či ovocia.. Dieťa sa tiež vie najesť normálne pri stole, toľko chvíľu dlhšie posedieť pri stole počas dovolenky nie je problém.
My sme leteli domov, odchod po raňajkách, prílet na SK na obed = cca 5 hodín (Turecko) a ľudia balili na ultra all inclusive do sáčkov toasty, wrapy, bagety... To už mi prišlo trochu cez čiaru.
Zažila som aj 5hviezdickovy hotel kde mali problém aj s tým ze sme si zobrali pomaranč. Teraz na Cypre som sa bavila s majiteľom hotela a on mi vravel ze by vôbec nemali problém s tým keby si ľudia brali jedlo, ale stalo sa už, že zobrali niečo, zjedli to neskôr keď už to dlho stalo v teple a tvrdili že to hotel dáva pokazené jedlo. Z tohto hľadiska to úplne chápem. Ale zas všetko čo sa nekazilo bez problémov sme si mohli brat, sam povedal ze radšej tak než sa to ma vyhodit
ak nekontrolujú prečo nie.
Nikto predsa nehovori o tom, ze vezmes dietatu banan alebo jablko alebo dva kolaciky, lebo rano nemalo chut jest. Problem je, ze to ludia vynasaju vo velkom, beru si to na izbu, na izbe je smrad, beru to kade tade k bazenom a potom tam plavaju hranolky...
@zeldia veď ťa tam nikto nevolá. A neuveríš dá sa diskutovať aj slušne. Skús sa to naučiť.
@zeldia nepotrebujem a nie som skvelá.
Ale svoj názor viem vyjadriť aj bez toho aby som niekoho urážala.
@maca1984 ono keby si to precitala a pochopila od slovosledu až po koncept nikoho konkrétneho som neurazila. Nenapisala som “ty si svina” ani som to tak nemyslela ale trafene husy zagagáli a identifikovali sa.
@maca1984 ono keby si to precitala a pochopila od slovosledu až po koncept nikoho konkrétneho som neurazila. Nenapisala som “ty si svina” ani som to tak nemyslela ale trafene husy zagagáli a identifikovali sa.
@zeldia nepotrebujem aby si niekoho konkrétneho označovala, ani nie som hus čo zagágala.
V živote nikdy by mi nenapadlo na nikoho písať to, čo si napísala ty, nikoho by som tak neoznačovala.
Ja mám toľko inteligencie.
@zeldia a vieš prečo ?
Ja idem na dovolenku užiť si oddych, more, výlety.
Nie čumieť na ľudí a riešiť ich váhu.
To ma absolútne nezaujíma.
Aj keby vedľa mňa ležala 100 kilová žena v tangách, je veľmi pravdepodobné že si ju ani nevšimnem.
A keby som si aj všimla.
Je mi to jedno.
To je rozdiel medzi nami.
A už vôbec nie, že by som o niekom z dovolenky písala ako o tučnom, prežratom prasati...
@zeldia aby si mohla kľudne spávať, tak ta poinformujem, že mňa sa tie tvoje výlevy o prasatách, ktoré vynášajú jedla z jedálne netýkajú. Mňa naučili jest z taniera, príborom a pri stole. A naučili ma aj vyjadrovať sa civilizovane. Aj moje dieťa je tak naučené. Ty máš, aspoň čo sa slovníka týka, veľké medzery vo výchove. Ale ak sa pousilujes ešte to dobehnes.

My sme teraz tiez v AI na dovolenke. Chodime rano na 6:30 na sunrise yogu. A aby sme tam nesli s prazdnym zaludkom (nerobi nam to dobre), tak mame na izbe par kusov ovocia.
Jedlo sme brali z restauracie len v pripade, ze niekto ochorel a bol na izbe.