Na akej najdrahšej dovolenke ste boli?
Ukazoval - cena za osobu, kde a na koľko dní?
Langos som nejedla 30 rokov.
Este ked som byvala na Sk, raz na Silvestra som zjedla schuti taky echt mastny a cesnakovy.... Na toho Silvestra nezabudnem nikdy. Bolo cerstvo napadnuteho snad pol metra aj viac snehu, a vsetko po polnoci zo mña letelo cez zabradlie.
Ospravedlñujem sa za podrobny opis, snad som niekomu aj usetrila zbytocne prazdne kalorie😎
Chodím len na lacné dovolenky. Drahé mám zadarmo 🤣
akurat še sa zastavili v senku u nas v dedine boli sme v kostole a potom odvolit a taku chut ste mi urobili na langos uz sme si objednali
a k otazke my cestujeme na vlastnu past chodili sme aj so stanom na SVK , tripy po Europe, Afrika, safari a nejake ostrovy a arabske krajiny, mne sa pacil Izrael
este by som chcela ist do Australie a ceny ja nesetrim na zazitkoch 😊
Inak, nie že by som chcela byť zlá ale ja som bola v takom raji, že nám kuchár varil to čo sme mu ukázali, alebo čo som si zažiadala :D čiže kľudne aj langoš s kečúpkem a syrom :D :D
@mamina7070 bru chut😁
a najlepsie langose su na slnecnych na juhu v bufete u dvojiciek
@laurita285 my sme tu team smotana😅😅😅
@guudy rozmaznanci, vám nič nie je dosť dobré :D
Priznam sa, ze nejak nemam prehlad o tom kde su na Slovensku dobre langose, ale uplnenajsamlepsi som doslova zozrala v Egeri na kupalisku. Velky bol ako dekel od kanala, zle mi bolo aj ked som si na popravku davala barackpalinku, ale ja som to dala, vsak ma nejaky langos nezlomi 😀
@luccija na senecké jazera idem zajtra na ten langos
@marcellka32 daj si aj za mňa🙂ja som dnes odolala fakt si neviem predstaviť v teple na bicykli po langoši.
@luccija ja si dávam langoš 1x za pol roka, čiže 2 x za rok, je to kalorická bomba, ale vtedy si to vychutnám
@viestta no to vsetci robia ne? Premna je najlepsia dovolenka sauna na striedacku s ladovou vodou. Iat tam na motorke. Viac mi netreba. Fakt 🤣 turizmus ma nezaujima, cely zivot som zil s tatrami za chrbtom, ale je tam nuda jak na nemcine.
Pozrela som si let Kosice - francuzska Polynézia, Bora Bora a ukázalo 34hodin jedna cesta no tak toto naozaj nie🙂 Ak sa bavíme cisto o cene tak asi najdrahšiu izbu za jednu noc na lomnicaku.
@thirstymonk ani mna plazovy turizmus nezaujima. Pre mna je dovolenka nieco ine. Ja si dokazem uzit dovcu aj v Prahe a tam sa plaze nekonaju. Taka super dovca v Prahe bola ked Lendl vystavoval zbierku Muchovych plagatov. V Grecku exkurzia na anticke vykopavky v Dione ale aj celodenny vyslap na jeden z vrcholov na Olympe. Alebo stanovacka kde nas v noci postihla najvacsia burka za poslednych par rokov (spadlo 60 mm vody behom hodiny) a osadenstvo kempu do rana hralo karty na umyvarke.
@viestta aj my mame radi ked kazdy den zazijeme ine. a vidime ine, spoznavame svet.
@laurita285 😁😁😁 ano, to sme my
@viestta Tento survival to ma baví! Mám za sebou noc na lomnickom sedle medzi vianocami a silvestrom pri -27°C. Spali sme v záveji. Hodinu sme "varili" čaj nad sviečkou... ach, to bol metal... 🙂
Letne skautske tabory tiež super, keď nam vichor bral hangar a len štyria sme trimali tyčky, aby ho nezobralo (hangar stal vyše 1000€), do toho vedľa do stromu rafol blesk a rozčesol ho na polovicu (no vedľa, bolo to tak asi 100-150 metrov). Toto sú najlepšie dovolenky. Čaro je v tom, že skautsky tabor v mojom mládí stál asi 40€ a to teda nie je suma, ktorou sa tu môžem zapojiť medzi chvastačov a chvastačky :D
Na žiadnej drahej som nikdy nebola, ale na ktorých som bola boli úplne najkrajšie. Rada na ne spomínam, snažím sa zapamätať aj najmenšiu maličkosť z nich. A kľudne aj Štúrovo keď sme boli malí, aj spoznavačka Paríža ako 17ročná. Jediné, po čom najviac na svete túžim, je karavan a môj muž v ňom 🥰🫶 to budú dovolenky 🤘 keď naše vtáčatká vyletia z hniezda

@guudy co langose🤣, ale egyptsky zrucny junak....