icon

Na akej najdrahšej dovolenke ste boli?

8. jún 2024

Ukazoval - cena za osobu, kde a na koľko dní?

viestta
8. jún 2024

@thirstymonk joj a este som zabudla ked sa nam do kempu v Rimini vylial Rubikon (taky potok zabe po oci co vstupil do rimskych antickych dejin) a my sme sa brodili v 20 cm vody dva dni 😅

natall113
8. jún 2024

@elief bufet u Mišky? Tie sú famózne 😃 no nič pozývam vás na Duchonku na langoše

cimage
8. jún 2024

Nie je dolezite za kolko, ale kde a hlavne s kym. Dovolenku mozes kupit aj first minute, alebo last minute a to mas rozdiel od beznej ceny, takze je to jedno kto kolko da.

elief
8. jún 2024

@natall113 áno, áno, chodíme na langoše len tam

nwnw
8. jún 2024

Materska dovolenka 5r a peniaze neviem vycislit 😂. Tu budeme splacat ests minimalne 20r

slavomira236
8. jún 2024

@viestta moja jedina dovolenka pri mori. Olympska riviera egejske more..bolo fajn 14 dni

zazka666
9. jún 2024

Ja ne, ale nejaký anglán bol na Linku 9 v Košiciach a vrátil sa bez auta a bos. Si myslím, že vyhráva 😜

zazka666
9. jún 2024

@nwnw kua fakt. Si to zabila!!!! Pani, v nemocnici by nám mali oznámiť. Blahoželám pani, máte chlapca ako buk, a máte to nepodmienečne na min 18. rokov.

ciernysokol
9. jún 2024

Kedysi som velmi vela cestovala. Po vsetkych kontinentoch, niekolko mesiacov, boli to velmi dobrodruzne cesty, plne zazitkov. Rozpocet nebol vysoky. Potom som par krat isla na velmi luxusne dovolenky (sukromne lietadlo, dobre hotely), ale nikdy som tam nezazila tolko zabavy a dobrodruzstva ako predtym. Bola to celkom nuda, vsetko zorganizovane, malo kontaktu s domacimi, nic neprekvapilo. Teraz to nepisem, lebo na tak luxusnu dovolenku nemam (a naozaj nemam), ale pre mna je prilis luxusna dovolenka nudna a zbytocna.

adrianap83
9. jún 2024

Ono aj záleží, čo od toho čakáš. Drahé dovolenky du napríklad aj severské krajiny, ale tam polihovanie pri mori nebude. Skôr pamiatky, nové zaujímavé miesta a ľudia. U nás vedú tieto, nemáme to spočítané, vždy je to drahé. Ale pri tom súkromnom bazéne s výhľadom na more by sme nevydržali, max 3 dní.

reddflowerlife
9. jún 2024

Pre mňa bola najdrahšia dovolenka v Lindos Princess na Rhodose alebo na Cypre , viac ako 1500 na osobu určite nedám. Už aj to je pre mňa veľa za dovolenku

tenerifka
9. jún 2024

@ciernysokol len draha dovolenka nemusi byt vyslovene luxusna. Ak cestujes na druhu stranu zemegule, dovolenkujes mesiac, presuvas sa po krajine, platis si zazitky, byvas maximalne vo 4* hoteloch, aj taka dovolenka bude fest draha (na pomery nas, europskych pracujucich ludi).

tenerifka
9. jún 2024

@adrianap83 severske krajiny su dobry postreh, v takom Finsku ta noc v nejakom spartanskom hoteli vyjde viac ako 3 noci v 5* rezorte na Bali

autor
9. jún 2024

Ja tu hľadám inšpiráciu. Padlo tu malo tipov, lebo však nádhery sa tu museli baviť 2 stránke o langose. Hľadám spoznávanie a zážitkové dovolenky.
Galapagy mame v merku. Nápad bora bora by nebol od veci, kedze ideme Austrália a novy Zéland, tak by to už nebolo až tak ďaleko. Zas trepať sa cez celý svet, kvôli vylihovaniu v rezorte, by ma ani nenapadlo.
Európu tak pochodenu nemám ako zvyšok sveta.

mamina7070
9. jún 2024

kolega je teraz na kapverdoch, zavisi co hladas aky typ dovolenky urcite je super Tanzania a safari kilimandzaro ngorongoro idealne spojit so Zanzibarom
ja milujem tripy po taliansku autom a najma zapadne pobrezie
a nedam dopustit na Ischiu, relax nakupy a tak dubaj a atlantis
mna az tak azia nelaka este by som chcela polsko precestovat a jeden z mojich snov je petrohrad

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
9. jún 2024

Napisem ti teda konkretne.
Minuly rok 20 noci, bola to dovolenka za prirodou aj city trip.Zbuchala som to ja cez internet, a vsetko zarezervovala zvlast.
Let do Singapuru, 5 dni v meste, navsteva vsetkych moznych atrakcii, narodne parky, ubytovanie v 4* hoteli. Presun na Borneo/Sandakan, prenocovanie (4*), rano presun do dzungle po rieke rychloclnom, ubytovanie v Sukau rainforest lodge (hotel ma ocenenie z National geographic) , 5 dni, rano a vecer plavby po rieke s pozorovanim fauny, cez deñ oddych pri bazene, a prechadzky po prirode. Tu sme mali bw, rezort je sucast dazdoveho lesa, hocijake zviera zvonka sa zatula do rezortu. Odtial sme isli naspat do Sandakan, prenocovali, a na dalsi deñ prelet na zapadnu cast Bornea, potulali sme sa po Kota Kinabalu a lodou sa presunuli na ostrov Gaya a v rezorte Bunga raya sme boli 5 dni, malicky rezort, vsade naokolo rozne opice, hady, tropicka vegetacia.... Odtial prelet do Singapuru, posledna noc a odlet domov. Suma za osobu komplet cca 4300 eur vratane utraty tam- atrakcie, jedlo..... Pre mña doteraz najvacsi zazitok.

viestta
9. jún 2024

Ked si chcela inspiracie, mala si napisat, ze chces typy kde mas ist.

autor
9. jún 2024

@viestta môj nasledujuci komentár na prvej strane je zrozumiteľný. Fakt netuším, čo ťa núti komentovať od veci každú jednu diskusiu. Čítať s porozumením nevieš ale prchaš sa všade, kde nie si potreba.

viestta
9. jún 2024

"A či to stalo za tie peniaze ?" vsaj aj na to si dostala odpoved

natall113
9. jún 2024

Autorka uvoľní sa, čo máš proti langošom? Dala si otázku "na akej najdrahšej dovolenke ste boli a či to stalo za tie peniaze" logicky tu ľudia diskutujú o dovolenkách a lsbgošoch, chcela si inšpiráciu? Veľmi zle si položila otázku

tiezjedna
9. jún 2024

každá naša dovolenka stojí za tie peniaze🙂) Najdrahšiu ti povedať neviem, ja som skôr asi nikdy nebola lacnej😂 my v tom vždy zahučíme brutálnym spôsobom, hlavne keď ideme všetci (5). Mňa uchvátil naposledy Barbados, kde sme boli skoro mesiac cez posledné vianočné sviatky, ale nadšená som bola aj vo februári v Marbelle a na Gibraltare, rovnako sa teším za pár dní na pár týždňov v milovanom Chorvátsku a v auguste do NY (len s mužom). A do 5 tis.osoba sa zmestíme iba v rámci Európy, pretože cez oceán len letenky za BC túto hranicu prekračujú.

A langoše... tvl, už tu tiež slintám😂

ciernysokol
9. jún 2024

@tenerifka aha, to ano, ale toto, co popisujes, ma nikdy na 5000 nevyslo.

nelka93
9. jún 2024

@thirstymonk vyhodené peniaze sú cigarety, alkohol a podobne voloviny.

nelka93
9. jún 2024

Ešte sa neuskutocnila ale chystáme sa na Maurícius na svadobnú cestu 😇 a cestovanie stojí za všetky peniaze

kikushaa
9. jún 2024

Skoro mesacny trip po usa v r 2015 cena so vsetkym cca do 7000, ci to stalo za to? Urcite ano. V cene boli letenky+ubytka+jedlo+benzin+prenajate auta+saty+obrucky+svadba na hawaii. Leteli sme vieden-seattle-hawaii-l.a. A zo san francisca do viedne spat.

kuki13
9. jún 2024

Japonsko, cca 4000/osoba , 2 tyzdne (10 rokov nazad)

melanta
10. jún 2024

OK, vadí ti, že si nedostala tipy, ale bavili sme sa o langošoch. Pred koronou som s dcérou absolvovala 2 dlhšie tripy. Prvý po Karibiku - leteli sme z Viedne priamo do Miami, odtiaľ Bahamy, Turks & Caicos, Puerto Rico, Antigua, Martinik, Sv. Lucia, Barbados, Grenada, Curacao, Aruba a Belize, odkiaľ sme leteli naspäť. Boli sme 44 dní, aj sme ležali na pláži, aj sme prechodili tie ostrovy. Druhý trip bol Austrália - Nový Zéland. V Austrálli sme mali na 2 týždne karavan, Nový Zéland potom 12 dní, ten je naozaj nádherný. Filipíny sú krásne, tie sme s mužom pochodili, ale služby nič moc. Je mi viac sympatický Karibik ako Ázia, ak ide človek aj mimo rezortov. Mám pocit, že tí ľudia v Karibiku sú príjemnejší. Inak som typ, že mám rada dovolenky, kde ležím na pláži, mám skvelý servis a nič nerobím. Preto Tahiti, Maldivy a podobne mám rada. Máme svoje hotelové siete, ktoré ak sa nachádzajú na mieste kam ideme, tak ich uprednostňujeme. Predminulý rok sme kvôli mužovnu synovi boli opakovane v Mexiku, Nickelodeon hotel & resort riviera Maya, je to hotel, kde sa deti neskutočne vybláznia, nikdy som nič podobné nevidela ak nepočítam Disneyland. V septembri ideme sami s mužom do Saudskej Arábie, oblasť Hanak v červenom mori, to bude drahšia dovolenka, zatiaľ sú tam iba 2 hotely, ktoré sú dostupné iba vzduchom alebo po vode. Veľa vždy platíme za letenky, keďže nejdeme po cene ale vždy hľadáme čo najkratší let plus business class. A za mňa odporúčam navštíviť Island, pár mesiac som tam pobudla, v zime, takže mega zážitok keď došli záveje. Ale nádherná krajina, pre mňa určite jedna z top 5 na svete. A najdrahšia dovolenka pre nás je vlastne Tenerife, keďže tam sme investovali do vlastného apartmánu. Lietame viac krát ročne. Ale tých miest, ktoré sú nádherné a rada na ne spomínam, je veľmi veľa a mnohé sú v Európe a človek je tam za chvíľku. Či niektoré grécke ostrovy, juh Španielska, talianske vnútrozemie.

melanta
10. jún 2024

@tiezjedna do Chorvátska chodíme aj my, opakovane Dubrovnik a Rixos hotel, máme radi to mestečko aj hotel. Buď ideme na motorkách alebo letíme do Dubrovnika.

tiezjedna
10. jún 2024

@melanta tam máme zase druhý domov my👍 kúpili sme pred dvomi rokmi a nevieme si to vynachváliť. Prepadli sme yachtingu, resp. člnom, takže tam trávime fakt veľa času... Navyše je to za rohom🙂 Tchán nám tam pred sezónou naviezol auto, paddleboardy a x ďalších vecí, ktoré tam budú až do októbra. Ja letím zajtra naplniť chladničku 😂 proste všetko pripraviť a zvyšok družiny dorazí o tri dni🐧 Lietame do Zadaru, z Phy som za 2 hodiny na mieste (barák máme v Sukošane), kvôli prístavu 🙂) Teším sa jak malý Jojo🤩😀