icon

Nájdite cenovo výhodnú all inclusive dovolenku

salome123
28. dec 2024

Poraďte nejakú AI dovolenku za rozumnú cenu (Turecko, Egypt)... Som zúfalá z tých cien. Max 3000€, pre 2dosp.+2tinedzeri

bbshop
28. dec 2024

@maca1984 dobre ale autorka nechce vyslovene Hurghadu. Čím je človek flexibilnejší čo sa týka miesta, termínov atď tým lepšie a lacnejšie ma možnosti.

bbshop
28. dec 2024

@klementinka58 ano, ale predpokladám, že s deťmi sa na nejaké takéto výlety asi nechystaju a čo sa týka rodinných dovoleniek s deťmi, tak výlet pozostáva väčšinou fakt len z prechádzky po okolí alebo po meste.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
klementinka58
28. dec 2024

@bbshop my sme toto absolvovali aj s detmi.
arabske staty v afrike mimo cestovku by som ozaj nedavala. prilis velke riziko

bbshop
28. dec 2024

@klementinka58 tak ale ty pôsobiš ako taká cestovateľka z toho čo píšeš a človek, ktorý ide za zážitkami. Bežná rodina, ktorá celý rok necestuje a je to pre nich jediná dovolenka v roku kde si chcú hlavne oddýchnuť a nič nerobiť nevyhľadávajú bohvie aké aktivity mimo rezortu.

klementinka58
28. dec 2024

@bbshop tazko povedat ci chcu len oddychovat, alebo aj nieco zazit mimo rezortu. My si vzdy davame jeden az dva vylety mimo rezortu lebo nam je dlho len lezat na plazi.

bbshop
28. dec 2024

@lonely66 jasne že ak sa človek boji a nie je to pre neho alebo na to nemá povahu a osobnosť tak ide cez cestovku. Ale od istého veku sú deti takmer ako dospelé a ak sa rodič nebojí tak deti to zvládnu. A samozrejme ak ma človek zdravotné problémy je to tiež niečo iné.

maca1984
28. dec 2024

@bbshop nie je to jedno ?
Tie taxíky, miestne busy, reštaurácie, výlety sú aj v Marsa alam, aj v Sharm el Skeikhu.
Zbytočne s tebou o tom rečniť, ty si pôjdeš svoje.
Keď sa raz pýta na dovolenku all inclusive, tak asi nemá v pláne každé ráno cupitať do pekárne a robiť raňajky, na obed ťahať celú rodinu dakam a na večeru znova.
A nepíše ani o tom, že má v pláne nastúpiť do Carrefouru s prívesným vozíkom aby nakúpila na celú dovolenku a stála pri hrncoch.

bbshop
28. dec 2024

@klementinka58 ja tiež chcem ísť niekde na výlet väčšinou, ale poznám strašne veľa ľudí, ktorí doslova si prídu "váľať šunky" a naozaj doslova oddychovať a nič nerobiť. Max ta prechádzka po meste

mirage
28. dec 2024

@bbshop nenajdes. na letnu sezonu pre 4 ludi proste tie letenky nemaju taku cenu. Naposledy sme 4 leteli pred coronou za 600 e, proste take su teraz ceny, a nemusis striehnut, ceny na leto za 30 eur do dobrej dovolenkovej destinacie nenajdes. A to sa tiez povazujem za zbehlu cestovatelku, ceny sledujem cez google flights, porovnavam cez momondo, skyscanner, mala som aj aplikaciu na ceny letenky. My ideme teraz do Portugalska styria, letenky boli 1200 eur. to Za 300 eur pre 4 dospele osoby v lete nekupis. sorry.

klementinka58
28. dec 2024

@bbshop vymenuj prosim staty v ktorych si bola bez cestovky, normalne ma to zaujima a hlavne v sezone nie mimo sezonu 🙂 lebo aj sprosta barcelona letenky vyjdu 60e vnajvacsej zlave tam a spiatocna este viac....plus ubytko, metro....sme to riesili teraz aktualne. Londyn sa da najst lacno,ale zas to je nie more....

stanulienkat
28. dec 2024

Ked budu last minute, v Čedoku maju dobre ceny. Satur urcite nie, tam sa s cenami pomiatli.

bbshop
28. dec 2024

@maca1984 dobre ja nebudem sa tu zbytočne naťahovať s ľuďmi, ktorí nepochopili, že je to len jedna z možností ak proste financie nepustia. Ak autorka nenájde cez cestovku nech skusi hľadať sama letenky a ubytko. A nie nemusí sa tam zodrať varením, nakupovaním atď. Ani raz som toto celé neabsolvovala dokonca ani doma každý deň nevarím o dušu od rána do večera a nebeham po nakupoch a nie ešte na dovolenke.

hellwant
28. dec 2024

@bbshop s detmi normalne chodis aj na vylety( ak ich fakt nemas citlive na choroby) My normalne od 6 rokov( do 3 sme nesli na dovolenku ku moru, iba na Svk, medzi 3 a 6 sme nechodili mimo rezort, ostavali sme v rezorte) ked sme boli s nim na dovolenke, vylety na lodi, ci do mesta, alebo stvorkolky- ked mal 10, isiel so zenou ktora riadila na nej.
Teraz ma syn uz 13.5. A autorka ma teenagerov. Ziaden problem, preco by to nezvladli, ak ako rodina o to maju zaujem.

maribell
28. dec 2024

@salome123 ak ti nerobia problém české letiská, tak pozri Fischer. Cz. Je tam rozdiel v cenách aj 400-500€ oproti slovenskému fischeru.

maca1984
28. dec 2024

@salome123 máme tu sk.o dovolenke v Egypte, keď budeš chcieť, pridaj sa.
( ak to nepôjde, napíš mi, pridám ťa).
Z diskusie odchádzam, lebo to tu je ako hrach na stenu hádzať.
Zbytočná strata času.
https://www.modrykonik.sk/group/12245/

nivea777
28. dec 2024

@klementinka58 nas tiež vyšlo albansko 1900€ 5* AI (2+1),ale nikdy viac takze radsej ani neodporucam 🤣🤣

klementinka58
28. dec 2024

@nivea777 no my ideme teraz tak uvidime co to bude. niektori chvalia, niektori nie

nivea777
28. dec 2024

@klementinka58 no ved uvidíte

klementinka58
28. dec 2024

@nivea777 a co bolo zle, ze sa ti nepacilo?

nivea777
28. dec 2024

@klementinka58 škaredé more, deti tam ani nechceli vliezt. Boli sme v Fafa Grand blue,izby pekné,ale polovici hotela bolo zle

klementinka58
28. dec 2024

@nivea777 no tak uvidime, tiez si myslim, ze more bude skarede, ja jadran nemusim, no manzel chcel ist silou mocou 🙂

bbshop
28. dec 2024

@klementinka58 tak Barcelona nie je práve najlepší príklad keďže tam sa to hemží turistami a už aj miestni s tým majú problém. Niektoré destinácie vyzerajú, že sú také bežne dostupné a lacné ale v skutočnosti môžu mať letenku drahšiu než do iných krajin. Áno Londýn je lacný ale tam je aj ubytovanie drahé. Kde všade som bola nechcem menovať lebo začnú mi tu všetci analyzovať každu jednu krajinu ci to je alebo nie je reálne a nechcem túto debatu naťahovať ďalší mesiac. A tie lacné letenky do tých destinácií sú lacné tak 1 deň alebo pár hodín. Nie je to ich bežná cena. Ale čo sa týka mora tak napr nedávno som videla na leto 2025 letenku do Albánska za 12€, spiatočná cca 25. Koho financie nepustia je to pre neho možnosť. Do Bosny a Hercegoviny boli minule za 9, čiže 18. Nie je to more, ale sú letenky proste lacné. Taliansko to isté teraz v lete v auguste bola moja známa a letenku mala za 15€. Spiatočná niečo cez 30. Tiež išli celá rodina. Európa je celkovo cenovo dostupná. Ale nie vždy, to je podstatný fakt ktorý opakujem.

aniss257
28. dec 2024

@salome123 ahoj, my sme boli v Egypte ale maj, luxusný hotel a stalo to 600€ na osobu čiže 2400€ pre 4, lenze treba to sledovať kedy sú posledné miesta, sa to veľmi oplati

klementinka58
28. dec 2024

@bbshop europa ano, len mna nelakaju take ze taliansko, bosna, rumunsko, slovinsko a pod. skor tie arabske a to albansko co ideme v lete to tiez nie som s tym stotoznena ale ideme kedze manzel o tom sniva...zas vylety ma tam nezaujali vobec.

mamina7070
28. dec 2024

tazko toto najdes v dnesnych cenach a este AI pre styroch dospelych

bbshop
28. dec 2024

@klementinka58 len ty si spomínala Európu, že už len Barcelona je drahsia tak preto som sa zamerala na Európu, že nemusia všetky letenky stáť cez 60 v rámci Európy. Sú v pohode dostupné aj za oveľa menej. Londýn v týchto dňoch ma dokonca za 12 jednosmerné letenky čo som asi predvčerom pozerala na január, február.. okolo 25 to vyjde na osobu. Chystám sa tam tak ho teraz sledujem viac.

marsmykkok
28. dec 2024

Osobne by som neriskovala lacnejšie ubytovania v krajinách ako Egypt, Tunisko. Ak niečo tak Turecko, niečo s dobrými recenziami, kľudne aj 3 hviezdičky a nie prvý v rade od mora.

ukulela
28. dec 2024

@bbshop aj mne sa páči filozofia "vidím lacnú letenku a letím". A vtedy to može byť low COST hocikde na svete... Ale to je pre mladý pár, resp. ludí, čo sa môžu zdvihnúť a za týždeň cestovať. Nie pre rodinu, ktora len limitovaná termínom prázdnin a dovoleniek, čo si nahlasujú pol roka dopredu. Plus tiež keď nie sú zbehli v cestovaní a jazykovo vybavení, zháňať ubytko + letenky na vlastnú past môže byť náročné.

marsmykkok
28. dec 2024

https://www.invia.sk/hotel/turecko/side/side-pr... Toto mi ukazuje 2600 eur od 28.6 na 7 dní