Najhoršie ubytovanie na dovolenke. Čomu sa vyhnúť?
Ahojte, aké najhoršie ubytko na dovolenke ste zatiaľ zažili? Čomu a kde sa radšej vyhnúť?
Sri Lanka - bookla som ubytko čo nemalo recenzie. Júúúj veľká chyba - na obrázku krásne mini chatky na pláži, vnútri čisto. Realita - drevená búda otočená do džungle, namiesto okien...nič otvor bez sieťky, bez moskytieri, sieťka nad posteľou plná dier a plesnivá, vankúš a obliečka podozrivo fľakaté. V kúpeľni vedľa sprchy trčala zo zeme nejaká rúra a keď som spláchla a išla si umyť ruky tak odtiaľ vyletelo hejno nejakého hmyzu. Išli sme sa prejsť po pláži a rozmyslieť si čo ďalej, za hodinu my stihli ukradnúť úplne nové tenisky a záhadne sa to podľa majiteľky nestalo. Majiteľka bola stará, tlstá nepríjemná britka čo fajčila nonstop a na všetko mala odpoveď "A čo by ste chceli viac". Poslali sme ju kade ľahšie a doslova sme utiekli na 2noci do hotel. Našťastie booking nám vrátil všetky peniaze aj s doplatkom a my sme si nakoniec našli super ubytko v nemeckom guest house. Ale Sri Lanka nám raz stačila
Bolo to na sk. Apartman.. zobudila som sa na to, ze mi po hlave behaju mysi. Do par minut som bola zbalena a hned ako sa deti zobudili sme odisli. Dodnes ma trasie, ked si na to spomeniem
Juj, hned na prvej dovolenke co sme boli s detmi v Chorvatsku - bolo to v Nine, volalo sa to vila Dalibor, majitel bol nejaky byvaly velvyslanec. Daco hrozne - cely byt gycovo zariadeny - vsade ledkove podsvietenie ako v bordeli (cervene, ruzove, zlte), postele vylezane, mravce a iny hmyz, spinava kupelka. Sice bol bazen a virivka ale nevliezli sme do nich v takom zlom stave boli obe. Pretrpeli sme tyzden, cely den sme boli len pri vode....teraz uz ma toto ubytko viacero zlych hodnoteni, ale ked som vyberala tak malo hodnotenie cez devat.
dobre a podrobne si čítaj všetky recenzie ktoré sú dostupné, najmä tie negatívne
Juj, hned na prvej dovolenke co sme boli s detmi v Chorvatsku - bolo to v Nine, volalo sa to vila Dalibor, majitel bol nejaky byvaly velvyslanec. Daco hrozne - cely byt gycovo zariadeny - vsade ledkove podsvietenie ako v bordeli (cervene, ruzove, zlte), postele vylezane, mravce a iny hmyz, spinava kupelka. Sice bol bazen a virivka ale nevliezli sme do nich v takom zlom stave boli obe. Pretrpeli sme tyzden, cely den sme boli len pri vode....teraz uz ma toto ubytko viacero zlych hodnoteni, ale ked som vyberala tak malo hodnotenie cez devat.
@stvura ježiši, božem fuj, teraz to čítam na bookingu ... des ...
Penzión neďaleko Slovenského raja(už to neni v ponuke ani bookingu či trivago) tuším rok 2010 hodnotenie také lepší 9.2, pre 4os 17€/deň. s bazénom, s balkónom, s wifi, polpenziou prípadne s kuchyňou. Kuchyňa totálne špinavá, všetky hrnce v chladničke plne starého zapáchajúceho sa jedla, bazén zelený, matrace vyležané, v kúpeľni pleseň a čudné pachy, vydržali sme tam tri dni , počas ktorých neustále pršalo. Po tom všetkom som tam bála i jesť, jedli sme inde v reštaurácii na kupku a pod, jeden deň sme si grilovali. Kúpili sme si cestou jednorazovky
ubytko cez zlavomat v Krakovanoch. Fotky krásne, v realite nám dali úplne inú izbu než sme chceli, podkrovie kde sa nedalo vyvetrať, na poličkách prach a mŕtve muchy, v kúpeľni pleseň, voda mydlová, mohli sme sa sprchovať nonstop a na obliečkach na posteli diery od cigariet. Treba čítať všetky recenzie a skôr sa držať tých negatívnych.
ubytko cez zlavomat v Krakovanoch. Fotky krásne, v realite nám dali úplne inú izbu než sme chceli, podkrovie kde sa nedalo vyvetrať, na poličkách prach a mŕtve muchy, v kúpeľni pleseň, voda mydlová, mohli sme sa sprchovať nonstop a na obliečkach na posteli diery od cigariet. Treba čítať všetky recenzie a skôr sa držať tých negatívnych.
@marryliese snáď nie Chateau Krakovany ....
@marryliese snáď nie Chateau Krakovany ....
@lucykelly áno presne tam :D
@lucykelly áno presne tam :D
@marryliese pred 2 týždňami sme odtiaľ prišli ... našťastie až takú negatívnu skúsenosť sme nemali, mňa veľmi vyrušovala tá hlučná cesta, bolo to počuť aj cez zatvorené okná, tiež sme mali podkrovnú izbu ... a manžel sa sťažoval na mydlo, resp. sprchový gél v sprche, že je nepríjemne mastné a nevie to poriadne zmyť ... a ešte komáre nám šli na nervy
@petush21 este som zabudla, sme boli v Zbojskej, presne oproti rozhladni, take chatky, aj buchty robili a predavali...to bolo daco otrasne tiez. Pozerala som a uz nie su na bookingu - my sme dali velmi zle hodnotenie. Pokazili nam cely tyzden (decka sme mali v tabore a chceli sme si troska pochodit okolie), normalne sme odisli hned na druhy den. Stale im tukal bojler - netiekla tepla voda, v izbe sme maly mysi - rozhryzli nam ruksak a celu noc behali (moj manzel je velmi citlivy na toto, on nevedel spat aleze vobec). Po staznosti nic, strasne arogantny majitelia.
@stvura ja pozeram tie fotky z Dalibora na Tripadvisore. Otrasne. Je tam aj ta virivka a bazen 😂
Bolo to na sk. Apartman.. zobudila som sa na to, ze mi po hlave behaju mysi. Do par minut som bola zbalena a hned ako sa deti zobudili sme odisli. Dodnes ma trasie, ked si na to spomeniem
@ktobytobolpovedal Kriste Pane, to by mňa odviezli rovno do márnice.
Dhigali Maldives
Pobyt týždňový stál cca 9 000€ a dostali sme vilu, kde sme na more v podstate ani nevideli a na pláže boli akurát tak obrovské šutre, ktoré slúžili ako vlnolamy :D doteraz tomu nerozumiem, že takýchto víl je na ostrove xy a zlých recenzií majú málo.
Pri tom ten rezort je často plný, takže sa nedá presťahovať do inej vily...
@petush21 malý rodinný hotel v Turecku pred 25 rokmi. Fajčilo sa tam všade. Izby neskutočne. smrdeli tým kyslým fajčiarskym puchom. 🤮🤮🤮
Bratislava apartmán 1 noc prespatie po koncerte Bryana Adamsa, na druhý deň odlet na dovolenku. Vo vedľajšej miestnosti sexujúci maratón, mali sme pocit, že tam niekoho vraždia. Do rána bieleho 🤦
V Grécku apartmán, za diskotékou do 4 rána, popri posteľnom čele, mne pri hlave ústila stenou splašková rúra. Smrad v celom apartmáne. Nízke klaustrofobické stropy. Fotky na bookingu pekné, recenzie vynikajúce. Nechápem v akých chlievoch žili spokojní turisti, ak tamto bolo ok 🤔
Baby z roboty boli s deťmi na chate, za posteľnou stenou hniezdo ploštíc. Majiteľka bola ešte drzá a vzťahovačná.
@ktobytobolpovedal Kriste Pane, to by mňa odviezli rovno do márnice.
@jamimo no ver, ze mne vela nechybalo. A to som predtym nemala s mysami problem. Este som ocinovi nadavala, ci musi pouzivat pasce a nevie ich chytit tak, aby ich nezabil. Dnes uz som nemilosrdna 😂 a odvtedy mam velku paniku
@jamimo no ver, ze mne vela nechybalo. A to som predtym nemala s mysami problem. Este som ocinovi nadavala, ci musi pouzivat pasce a nevie ich chytit tak, aby ich nezabil. Dnes uz som nemilosrdna 😂 a odvtedy mam velku paniku
@ktobytobolpovedal Panebože, hlodavce to je moje 🫣🫣🫣 Na Balkáne sú napr. potkany veľké ako zajace....
Zato pavúky zbieram ručne a veľmi jemne 🤭
Dhigali Maldives
Pobyt týždňový stál cca 9 000€ a dostali sme vilu, kde sme na more v podstate ani nevideli a na pláže boli akurát tak obrovské šutre, ktoré slúžili ako vlnolamy :D doteraz tomu nerozumiem, že takýchto víl je na ostrove xy a zlých recenzií majú málo.
Pri tom ten rezort je často plný, takže sa nedá presťahovať do inej vily...
@procrastique 9 000€ na 1 osobu?
@procrastique 9 000€ na 1 osobu?
@oliverceky za dvoch týždeň v danom ubytovaní mimo hlavnej letenky, započítaný bol len hydroplán
@stvura ja pozeram tie fotky z Dalibora na Tripadvisore. Otrasne. Je tam aj ta virivka a bazen 😂
@belllinka strašné to by mali luďom zadarmo dávať také ubytko alebo platiť návštevnikom že sa tam odvážili vôbec vkročiť 😄 akurát aj ja pozerám tie exkluzívne fotky.Divím sa čo všetko sú schopní ludia ponúknuť a speňažiť.Hanbila by som sa ako pes keby niečo také ponúkam turistom
Bolo to cca v roku 2010. Najstarsia studovala na VS v Las Palmas, tak som sa vybrala s dvoma mladsimi na par dni za ñou, auto som nechala v pristave a bolo to cca 2,5h lodou, takze pohodicka. Hladala som ubytovanie, kde by sme mohli byt vsetky styri v jednej izbe, a padol mi do oka jeden hostel v centre, izba so 4 postelami, kupelña, wc....a perfektne recenzie. Platila som dopredu. Prisli sme, zlozili veci, izba aj hostel vyzerali ok, isli sme von pozriet mesto, parky a na veceru. No a po navrate....po sprche a uz v pyzame citim v posteli divny zapach, pozriem za postel a tam kudoly storocneho cierneho prachu. Z chodby sa zacali ozyvat divne zvuky, nejaka babenka tam tyckovala rovno na chodbe, dalsi ubytovani tam hulakali.....o 23,00 h sme s mokrymi vlasmi a kuframi brali taxik do blizkeho 4*hotela, ktory som narychlo nasla cez internet, 2 samostatne spalne, voñave postele, pripadalo mi to ako raj, abolo mi jedno, kolko som platila. A tam vlastne zacali aj skoncili moje hokusy pokusy s hostelmi, a aj recenzie beriem s rezervou. Na dalsi deñ som prisla do hostelu, ked tam bola majitelka, a povedala som jej, ze som ochotna zabudnut na vsetko co som deñ predtym videla, ked vrati do posledneho centu celu sumu. A vratila bez slova v hotovosti.....
@lucka_ke no lenže aj ten des je pre niekoho ok a napíše super recenziu 🤷♀️
@jamimo Napr. ja . My sme v Zbojskej boli, ale už veľmi dávno, Možno 8 rokov dozadu. Boli sme ubytovaní v hlavnej, veľkej chate a všetko bolo vtedy krásne ,nové a boli sme tam s kamoškou a jej rodinou, dodnes na to radi spomíname, aj ako sme večer v tej drevenej kadi sa kúpali ,také veľké psy pastierske sa tam motali, somár s mláďatkom voľne pustený . Dali sme dobrú recenziu.
Nebola to dovolenka, ale skolenie. Mravce faraony v hoteli v BA. Nastastie bola zima, tak som nechala po prichode kufor 2 dni vymrznut na balkone aby som si ich domov nezavliekla
@viestta Daju sa mravce zavliect? Ony mimo mraveniska umieraju. To by si si musela domov doniest tu ich kralovnu.
@petush21 Rodos... Ploštice v 5 hviezdičkovom hoteli...
Následné presťahovanie do druhej izby, tam už ok. Za 3 dní v tej izbe ubytovali ďalších ľudí...
Po príchode batožina v karanténe v garáži, vystriekana prostriedkov proti plosticiam mimo byt a všetko sa prádlo na 60 a mrazilo...
@jamimo Napr. ja . My sme v Zbojskej boli, ale už veľmi dávno, Možno 8 rokov dozadu. Boli sme ubytovaní v hlavnej, veľkej chate a všetko bolo vtedy krásne ,nové a boli sme tam s kamoškou a jej rodinou, dodnes na to radi spomíname, aj ako sme večer v tej drevenej kadi sa kúpali ,také veľké psy pastierske sa tam motali, somár s mláďatkom voľne pustený . Dali sme dobrú recenziu.
@andrejka2424 tie psiky tam behaju volne dodnes. My sme boli v zbojskej minuly rok. Boli sme ubytovani v jednej chatke. Nam sa velmi pacilo
@andrejka2424 tie psiky tam behaju volne dodnes. My sme boli v zbojskej minuly rok. Boli sme ubytovani v jednej chatke. Nam sa velmi pacilo
@ktobytobolpovedal psiky boli uzasne - sami mame cuvacku 🙂, vidim ze to nejako zrekonstruovali - boli sme tam pred troma /styrmi rokmi tusim, fakt to bol humus - tie mysi a bojler cvakajuci neustale, fakt sa nedalo spat. Ziadne riesenie z ich strany, nic, nula bodov.
@ktobytobolpovedal psiky boli uzasne - sami mame cuvacku 🙂, vidim ze to nejako zrekonstruovali - boli sme tam pred troma /styrmi rokmi tusim, fakt to bol humus - tie mysi a bojler cvakajuci neustale, fakt sa nedalo spat. Ziadne riesenie z ich strany, nic, nula bodov.
@stvura chatky boli velmi pekne. Ciste, vonave. Jedavali sme v tej spodnej restike a velmi chutne varili. Deckam sa ratalo aj kupanie akoze v jaskyni. Nam sa pacilo. Ale ako vravis, museli to zrekonstruovat, lebo ja som velmo narocna. Hlavne na cistotu (a od incidentu s mysami si davam sakra pozor)

Nebola to dovolenka, ale skolenie. Mravce faraony v hoteli v BA. Nastastie bola zima, tak som nechala po prichode kufor 2 dni vymrznut na balkone aby som si ich domov nezavliekla