icon

Najlepšie tipy na dovolenku v Chorvátsku 2026

31. aug 2025

Ahojte, rozmyslam, ze by sme sa po takmer 15 rokoch opat vratili do HR na dovolenku.
Viete mi poradit ubytovanie, resp.staci oblast, kde ste boli spokojni? Podmienky su:
-co najblizsie k plazi
-aby tam bol trosku zivot (restauracie, obchodiky,kaviarne)
-a uplne naj by bol piesok na plazi, max drobne kamienky

Ja vobec neviem, ktorym smerom. Predtym sme chodili Makarska, Tucepy, ale tam je to uz v sezone masaker a su tam len kamienky.
Raz som bola aj na Hvare, ale tam sa mi velmi nepacilo.
Budem rada za kazdu radu a odporucanie.
Vdaka ☺️

igiana
31. aug 2025

Mozes sa pridat sem do skupinky
https://www.modrykonik.sk/group/6154/

autor
31. aug 2025
@igiana

Mozes sa pridat sem do skupinky
https://www.modrykonik.sk/group/6154/

@igiana dakujem 🙂

anonym_2fa372
31. aug 2025
@anonym_autor

@igiana dakujem 🙂

@anonym_autor mozem sa opýtať,kde ste chodili 15 rokov🙃 lebo my už 15 rokov chodime do HR a ja už tak veľmi chcem vymeniť destináciu ..skúsiť aj iné s deťmi teens

autor
31. aug 2025
@anonym_2fa372

@anonym_autor mozem sa opýtať,kde ste chodili 15 rokov🙃 lebo my už 15 rokov chodime do HR a ja už tak veľmi chcem vymeniť destináciu ..skúsiť aj iné s deťmi teens

@anonym_2fa372 takto, my sme roky nechodili nikam. Potom sme boli v Grecku, potom prisiel kovid a narodil sa mladsi syn. A potom ked mal 3 roky tak najprv S cyprus a dva posledne roky Turecko… avsak s tureckom to ide trosku dolu vodou, ceny vsak zdvihaju. A vzdy vzdy sme si z letiska/lietadla nieco priniesli. Tak vazne uvazujem nad HR a nech deti skusia aj takyto typ dovolenky. Apartmanovy a nech vidia aj inu krajinu ☺️ len sa teda obavam cesty (ja bohuzial nesoferujem) a ako to decka zvladnu. Kedze mladsi nie je velky fanusik dlhych jazd. A ja sa trosku bojim studeneho mora, jezkov. Ale tak stale ma to laka ist tam po tolkych rokoch

anonym_2fa372
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_2fa372 takto, my sme roky nechodili nikam. Potom sme boli v Grecku, potom prisiel kovid a narodil sa mladsi syn. A potom ked mal 3 roky tak najprv S cyprus a dva posledne roky Turecko… avsak s tureckom to ide trosku dolu vodou, ceny vsak zdvihaju. A vzdy vzdy sme si z letiska/lietadla nieco priniesli. Tak vazne uvazujem nad HR a nech deti skusia aj takyto typ dovolenky. Apartmanovy a nech vidia aj inu krajinu ☺️ len sa teda obavam cesty (ja bohuzial nesoferujem) a ako to decka zvladnu. Kedze mladsi nie je velky fanusik dlhych jazd. A ja sa trosku bojim studeneho mora, jezkov. Ale tak stale ma to laka ist tam po tolkych rokoch

@anonym_autor Dakujem..tak môj sen je Grécko..skúsiť letecky po 1x..vidieť krajinu.Turecko ako rezorty už asi nie pre našich teens.My sme mali posledné 3roky v HR veľmi teple more,deti miluju snorchlovanie..nevyužívame už ani tobogany,bazény..baví ich more..byvame v apartmánoch,ale mame k dispozícii bazény atd

autor
31. aug 2025
@anonym_2fa372

@anonym_autor Dakujem..tak môj sen je Grécko..skúsiť letecky po 1x..vidieť krajinu.Turecko ako rezorty už asi nie pre našich teens.My sme mali posledné 3roky v HR veľmi teple more,deti miluju snorchlovanie..nevyužívame už ani tobogany,bazény..baví ich more..byvame v apartmánoch,ale mame k dispozícii bazény atd

@anonym_2fa372 a vies aj nieco odporucit. My tobogany tiez velmi nie. Moji miluju vlny v mori 😅

marca12
31. aug 2025

@anonym_autor V HR som nikdy nebola,ale paci sa mi Promajna. Pozri na fb Sukromne apartmany v Chorvatsku. Kamosi chodia cez nich,ubytko vzdy pri mori a posledne roky chodia do Promajny.

autor
31. aug 2025
@marca12

@anonym_autor V HR som nikdy nebola,ale paci sa mi Promajna. Pozri na fb Sukromne apartmany v Chorvatsku. Kamosi chodia cez nich,ubytko vzdy pri mori a posledne roky chodia do Promajny.

@marca12 dakujem. Pozriem

glorikarebeka
31. aug 2025

Aj Primošten je krásny len tam sú kamienky, ale tie drobné

autor
31. aug 2025
@glorikarebeka

Aj Primošten je krásny len tam sú kamienky, ale tie drobné

@glorikarebeka drobne by nevadili. Ak netreba obuv do vody. Jezkovia tam su? Dakujem ☺️

jaja20
31. aug 2025

Autorka, ak chceš piesok, tak odporúčam Rab - Lopar, Crikvenicu, Selce, Omiš, Sabunike, Baška - Krk.

autor
31. aug 2025
@jaja20

Autorka, ak chceš piesok, tak odporúčam Rab - Lopar, Crikvenicu, Selce, Omiš, Sabunike, Baška - Krk.

@jaja20 dakujem ☺️

anonym_dae90b
31. aug 2025
@jaja20

@jaja20 nie je nahodou Lapar skor taka “plytka mlaka” pre deti s pieskom?

anonym_2fa372
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_2fa372 a vies aj nieco odporucit. My tobogany tiez velmi nie. Moji miluju vlny v mori 😅

@anonym_autor Marcela apartmány Umag..ona má na starosti oblasť Umag

glorikarebeka
31. aug 2025
@anonym_autor

@glorikarebeka drobne by nevadili. Ak netreba obuv do vody. Jezkovia tam su? Dakujem ☺️

@anonym_autor
Tam sme chodili bez topánok, v podstate je to štrk a tam sa ježkovia nenachádzajú

jaja20
31. aug 2025
@anonym_dae90b

@jaja20 nie je nahodou Lapar skor taka “plytka mlaka” pre deti s pieskom?

@anonym_dae90b Rajska plaža je taká, ale pláž Livačina, ktorá je hneď vedľa, je perfektná.

lizatko1009
1. sep 2025

mozem ti dat kontakt na moju kamaratku, 4 min od mora, promemada, bary, restauracie, obchody. Krasne a kludne okolie, more, plaz, aj pivo velke za 2,50e. ale od BA, 910km, je to Gradac az pri Dubrovniku. Ubytovanie perfektne a berie tak, ze my traja na tyzden 420e,ale uz ma aj dalsi rok obsadene, ale august este nieco ma volne

saamsarka
1. sep 2025

V Pakoštane je piesok aj kamienky je tam mólo a na jednej strane piesok druha kamienky teraz sme tam boli a nádherne to je tam..