Nápady na zábavu počas 12-hodinového letu
Ahojte,
Máte nejaké nápady, ak idete takto ďaleko. Let mame denný, čiže spánok velmi nehrozí a aj tak sa mi na tom sardinkovskom mieste zaspať nejde. Privítam nejaké tipy na hry v telefone/tablete online, pripadne filmy. Čo zvyknete robievat ? Resp. ako to prežiť?
@anonym_autor my sme hravali mariocart 😂😂😂 tiez pozerame filmy, citame knihy
možno budem vyzerať ako stará babka, ale mám rada krížovky 😂
12 hod let znamena aj velky casovy posun. Mam overeny postup (znie cudne, ale funguje vyborne) - balenie nechaj na poslednu chvilu. Noc pred letom zacni vsetko robit, chystaj, bal, zehli,daj si kavu, aby si nestihla vela spat a vsetko porobila. Na letisko prides uplne hotova a nevyspata. V lietadle sa najes, pustis film a coskor zaspis od vycerpania. Ked prides, budes oddychnuta a zvladnes casovy posun- tam bude den.
12 hod let znamena aj velky casovy posun. Mam overeny postup (znie cudne, ale funguje vyborne) - balenie nechaj na poslednu chvilu. Noc pred letom zacni vsetko robit, chystaj, bal, zehli,daj si kavu, aby si nestihla vela spat a vsetko porobila. Na letisko prides uplne hotova a nevyspata. V lietadle sa najes, pustis film a coskor zaspis od vycerpania. Ked prides, budes oddychnuta a zvladnes casovy posun- tam bude den.
@ciernysokol nie je to také jednoduché. Cez let nemôžem veľa naspäť, presne kvôli casovemu posunu. Na miesto destinácií pridem na večer, čiže musim prespať tam celú noc.
@anonym_autor pokiaľ nereve decko na palube, tak mi stačí kinedryl.
@anonym_autor Asi to nie je rada, ktoru chces pocut ale ja si na taky let supnem 4 xanaxy a som vybavena ani neviem 😅
možno budem vyzerať ako stará babka, ale mám rada krížovky 😂
@miselka257 ja by som volila sudoku. Taka modernejsia babka som. Horsie by bolo vymyslat, ako to vydrzat s dietatom 😁
@miselka257 ja by som volila sudoku. Taka modernejsia babka som. Horsie by bolo vymyslat, ako to vydrzat s dietatom 😁
@nevenka noooo to si neviem predstaviť pri tak dlhom lete 😳
@ciernysokol x krat som šla do luetadla vycerpana a nazaspala som nikdy,niektori ludia to tak maju,ze nie
Na takych dlhych letoch mavas vacsinov monitor pred sebou. Mozes si pozret film, serial, zahrat hru. Nejake jedlo par krat donesu. Daj si vino/pivo a proste to nejako utece. Ale je to otrava tie dlhe lety 😏
Ja som teda letel viackrát dlhé lety, najdlhší bol cca 15 hodín z Kataru do Austrálie. Som typ človeka, čo má veľký problém silnejšie zaspať v sedavej polohe alebo celkovo v nejakom dopravnom prostriedku, či už aute, vlaku alebo lietadle. Ale väčšina letov prebiehala podobne. Väčšinu času, mimo jedla, som mal posťahované seriály z Netflixu a tie čo ma bavili som dokázal pozrieť aj 15 epizód po 50 minút za sebou. Občas som sa len tak prešiel po lietadle, vypil som pár gin-tonicov a potom sa mi aj na chvíľu podarilo ako tak zaspať. Keď som sa zobudil, zasa som pozrel nejaký ten seriál, potom prišiel servis, zasa som troška podriemal a tak podobne až do konca letu. Na niektorých letoch som ani nemal pocit, že by mi bolo dlho. Samozrejme, odporúčam vlastné slúchadlá s noise cancellingom, či už kvôli celkovým zvukom motorov lietadla alebo v záujme ochrany svojho zdravia pred urevanými deťmi.
Zober si masku na spanie a štuple do uší možno ti pomôžu zaspať, ja som tak zaspal, že ma zobudili až keď podávali jedlo.
Ale stiahni si aj filmy do mobilu, prípadne nejaké knihy, hudbu.
Niečo na zábavu bude aj v monitore pred tebou.
Ja tiez neviem zaspat, iba take mikrospanky. Okolo mna vsetci drichmu a Ja sa tam vzdy rozbijam nejakym dojakom filmom a gin tonic k tomu, nech nezacnem mad tym revat 😂😂😂
Daj si dve kinedryly a tak ta vypne ze uff. Ja cítim ten rozdiel keď som prirodzene unavená a keď si dám kinedryl a príde ten umelý spánok ktory neviem prekonať. A keď som si dala minule dve spala som ako dudok 🙈🙈 kým sa preberies k sebe budeš mat polku letu za sebou
@ciernysokol nie je to také jednoduché. Cez let nemôžem veľa naspäť, presne kvôli casovemu posunu. Na miesto destinácií pridem na večer, čiže musim prespať tam celú noc.
@anonym_autor denny let z vychodu na zapad je malina. Ja som takto absolvovala let zo Singapuru do Madridu, raz cez Istanbul a raz cez Doha, a bolo to dokopy 17h aj s prestupom. Lietadla maju filmy, stale sa roznasa jedlo. Doporucujem ti kompresne pancuchy, aj ked nemas problem s cievami, nie tie najsilnejsie, stacia tie najslabsie. Zober si flasu na vodu a naplñ si ju na letisku pred nastupom do lietadla, aj ked v lietadle stale vodu ponukaju, je to vela zbytocneho plastu. Treba pocas letu vela pit. V mobile na Spotify maj svoju hudbu.
Na denny let ti doporucujem noc predtym sa vyborne vyspat, do destinacie prides zhruba o 6 - 7 hodin neskor, nez je cas v krajine, odkial odlietas, a pojdes po dlhom lete unavena rovno do postele, kedze bude vecer
@anonym_autor a hlavne pocas letu nespi, bude deñ, bude svetlo, pojdes proti prirode a potom sa tyzdeñ nespamatas z jet-lagu. Takto ako som ti vyssie napisala nabehnes na novy cas okamzite.
Nocny let zo zapadu ns vychod alebo hocijaky nocny let je o inom
Ja posediacky nezaspim ani na dlhych letoch. Ani v noci. Mam to odskusanie. U mna je jedinym riesenim business🤷🏼♀️. To spim v pohode a zvladam let lepsie ako muz😁. Na dennych letoch jedine sa zabavit pozeranim filmov a hranim sa.
@anonym_autor a hlavne pocas letu nespi, bude deñ, bude svetlo, pojdes proti prirode a potom sa tyzdeñ nespamatas z jet-lagu. Takto ako som ti vyssie napisala nabehnes na novy cas okamzite.
Nocny let zo zapadu ns vychod alebo hocijaky nocny let je o inom
@tenerifka nie je to môj prvý let, mam ich za sebou viacero aj z vychodu na západ a naopak. Ale stále neviem čo robiť, zle sa mi sedí (holt na Business triedu nie su peniaze), obrazovka predo mnou s kopec zábavy ma nebaví. Ešte tento let, odchádzame z domu o 3 ráno - treba nam ist na letisko do Viedne, potom 2 hodinový let, čakáme na prestup a šup ďalších 12 a pol hodiny. Hľadám skor nejaký hru do mobilu/tabletu. Napad na seriu serialu.
@tenerifka nie je to môj prvý let, mam ich za sebou viacero aj z vychodu na západ a naopak. Ale stále neviem čo robiť, zle sa mi sedí (holt na Business triedu nie su peniaze), obrazovka predo mnou s kopec zábavy ma nebaví. Ešte tento let, odchádzame z domu o 3 ráno - treba nam ist na letisko do Viedne, potom 2 hodinový let, čakáme na prestup a šup ďalších 12 a pol hodiny. Hľadám skor nejaký hru do mobilu/tabletu. Napad na seriu serialu.
@anonym_autor aha.... No ja si vystacim s tym, co je v lietadle, v mobile mam hru "wow", prepinam si ju do roznych jazykov. Je to ako ked si doma cely deñ a prsi a neda sa nic robit, tak citas, niezo zjes, pozries film, zasa nieco zjes, pozries serial..... Ja som takto raz na ceste do DR pozrela celu seriu serialu Velvet.
Ja spim este skor, ako vzlietneme🙈

Filmy, kniha