Nechávate deti do 3 rokov pri mori bez plaviek?
Caute zaujíma má vás pohľad - nechávate deti na plazí behať hole a kúpať sa v mori hole ?
Začína sezóna mora tak ma zaujíma pohľad rodicov keďže my mame prvé dieťa
Jasne ze nechavam.Maly ma 6 a inak sa ani kupat nechce a ani sa mu nedivim hned by som sa pridal knemu aj ja.Neni nad nahe kupanie😀
Ja s tým nemám problém. Deti keď boli maličké, chodili bez plaviek. Syn na sebe nezniesol nič mokré, ani vo vode, čo je vtipné, ale je to tak, čiže u neho to bolo tak a dcéra by chodila bez oblečenia najradšej furt. Tak som jej to aspoň v lete dopriala. Keď syn podrástol, prirodzene začal nosiť plavky a dcéra tiež. A nejaký úchyl má fakt netankuje. Jednak si dnes poľahky cez AI vytvorí čo len chce, načo by chodil po kúpaliskách a druhak, nemienim si nechať ovplyvniť život strachom, že čo ak niekde stojí nejaký úchyl. Štatisticky ich je najviac aj tak v najbližšom okolí dieťaťa a tam sa aj najčastejšie dejú fakt zlé veci, čiže najbližšie okolie si snažím strážiť. A niekto sa tu pýta, či by som ja chodila holá. No chodila, je to veľmi príjemné a úplne tie malé deti chápem, keď sú tak radi.
@bubuzu 👍🏼😀
Nie, nikdy. Potrava pre úchylov. Nikto normálny sa netúži pozerať na niekoho iného holého, ani, keď je to dieťa. Kto chce byť holý, nech ide na nudapláž.
@ik70 Svojho času som sa kvoli práci dostala do skupín a na stránky s obsahom pre pedofilov a fotky nahych deti z plazi a kupalisk tam neboli nicim vynimocnym. Ale ak si s tym v pohode, ze tvoje dieta sa tam moze ocitnut...
@smoulingirl Nie nevadí ked mu neubližuje. Normálne lutujem túto generáciu že trpí strachom a fóbiou už pomaly so všetkého. To my ked sme boli deti v 70-80 rokoch nikto nič takéto neriešil, behali sme na kúpaliskách nahé možno do 5 - 7 rokov a úchyláci boli aj vtedy a neubudlo z nás a sme zdravé.
@smoulingirl Nie nevadí ked mu neubližuje. Normálne lutujem túto generáciu že trpí strachom a fóbiou už pomaly so všetkého. To my ked sme boli deti v 70-80 rokoch nikto nič takéto neriešil, behali sme na kúpaliskách nahé možno do 5 - 7 rokov a úchyláci boli aj vtedy a neubudlo z nás a sme zdravé.
@ik70 úchyláci v 70-80 rokoch nemali mobily, čiže možno si len urobili dobre za kríčkami. To je také socíkovské, že neubudlo z nás... bili nás, sme tu, neubudlo z nás. Úchylákov plné ulice, no čo, veď neubudlo z nás. Zaujímavé zmýšľanie.
@ik70 vieš, poznala som jednu ženu z ktorej ubudlo vďaka pedofilovi ktory bol v 60tych rokoch.. tieto reči ako "neubudlo z nás" vedú ľudia ktorí nič zle nezažili.. lenže nepoznas všetkých ľudí na planéte, tak ťažko môžeš súdiť či z niekoho "ubudlo"..
Obe deti maju 90% casu UPF tricko + plavkove nohavicky/kratase. Tych 10% len plavkovy spodok. Na verejnosti som ich nikdy nenechala behat holych.
tie časy, keď bolo bežné vidieť nahé deti pri vode už našťastie pominuli... teda aspoň dúfam, že všade
@0silvia0 veru uplne nepominuli, este furt sa najdu taki svihnuti rodicia, ze nechaju na kupku ci pri mori hole decko behat. A uz sa nam aj stalo ze take s holym zadkom si na nasu deku sadlo🤦♀️
Autistu som nechavala.on skratka doteraz nechapal preco ma ist obleceny do vody...ale tento rok to prijal ma 7.5 roka a uz ide v plavkach...ak je dieta zdrave dala by som plavky.mladsi ma plavky od zaciatku.nema s tym problem
Naši ma prvýkrát zobrali na dovolenku, keď som mala 10 mesiacov a už ani vtedy mama nedovolila, aby som bola nahá. Mali rodinu v Kanade, tam už poznali plavky pre maličké bábätká, tak som mala odtiaľ.
My sme boli prvýkrát pri vode so synom, keď mal 8 mesiacov. Bolo to už koncom leta, na Slovensku, vyslovene bolo už len tak príjemne, nie horúco, na pláži sme aj tak boli len máličko, a mal na sebe plienky aj body, v tieni, vo vode sa clapkal iba v nafukovacom bazéne pred chatou. Veľa sme kocikovali, oddychovali, išlo o zmenu prostredia. Určite by som tak malé dieťa (kľudne aj do troch rokov) neťahala v týchto horúčavách na pláž, či do verejných bazénov - toto za mňa aj fuj.
Syn sa nikdy nekupal ani u našich v domácom bazéne nahý. Buď mal plienky do vody, alebo plavky.
Myslím si ináč, že takému pedofilov je to jedno, čo na sebe to dieťa má či nemá (ale načo ho vizuálne kŕmiť?). Ide však aj o základnú dôstojnosť toho dieťaťa. Proste ho oblečiem. Vždy. Aj na pláži.
@author je to nechutne moji od narodenia mali plavky, nevieš nikdy komu sa postaví na tvojom decku je to hnusne napísané ale je to tak
@deniiisia rozkošné? Nechutné to je. Stavím sa že ty vyslovene civieš na tie deti. Že rozkošné🙄 doslova úchylné to je.
@1sally12 co je akoze nechutne? Holy zadocek babatka? Nechutme je male telicko s faldikami? Nerozumiem tomu.. a nie necumim na ine deti a ak sa pozriem poviem si ake zlatucke. Moja dcerka ma tiez plavky od malicka pre istotu. nechutni su uchylaci a ludia co ich vobec nieco napadne ked vidia male dieta. Mne to ani len nenapadne, tak preto mi to ani nepride nechutne ale rozkosne.
@1sally12 co je akoze nechutne? Holy zadocek babatka? Nechutme je male telicko s faldikami? Nerozumiem tomu.. a nie necumim na ine deti a ak sa pozriem poviem si ake zlatucke. Moja dcerka ma tiez plavky od malicka pre istotu. nechutni su uchylaci a ludia co ich vobec nieco napadne ked vidia male dieta. Mne to ani len nenapadne, tak preto mi to ani nepride nechutne ale rozkosne.
@deniiisia zadocek je rozkosny? Nahe, hracuje sa decko na plazi, cupne si, zohne sa, vidis ritny otvor, genitalie - aj to je rozkosne? Lebo genitalie su hned pri tom "rozkosnom" zadocku, nevsimla si si?
@anonym_19d547 to uz myslim zachadzate velmi do detailov...
@deniiisia ziadne detaily, ten rozkosny zadocek tam na plazi nie je sam. Je tam aj s holou pisulou, cize nahe deti na verejnost nepatria.
@anonym_19d547 to uz myslim zachadzate velmi do detailov...
@deniiisia a prave tie detaily su v zivote dolezite. Toto leto, dovolenka v EU pri mori, na zaciatku plaze drevene molo so zabradlim, plna plaz, pred nami rodina zo Slovinska, tri deti, hole, z toho dve dievcata...obzriem sa a tmavsi chlap stoji na to mole, oprety o zabradlie, ruka v kratasoch a stoziar v nich, regulerne si honil vtaka. Kym som sa spamatala co sa vlastne deje, isla som ohlasit muza z vody, ten neveril vlastnym ociam, naozaj sa to dialo. Kym sme sa spamatali, uz videl ze po nom pokukujem, stratil sa v dave na mole za piesocnatou dunou. Niekolko hodin som sa z toho spamatavala. Tolko k vasim rozkosnym zadockom. Toto nie je o rozkosnosti a naivite, ale o pochopeni reality a nastrah v tomto svete.
@deniiisia ziadne detaily, ten rozkosny zadocek tam na plazi nie je sam. Je tam aj s holou pisulou, cize nahe deti na verejnost nepatria.
@anonym_19d547 nikde som nenapisala ze hole deti patria na verejnost. Citajte poriadne. Dokonca som niekoko krat napisala ze aj moja dcerka nosi odmalicka plavky. Ja sa vyjadrujem k tomu, ak noekto povie a dokonca na svoje male dieta ze je nechutne ked je hole...
@deniiisia a prave tie detaily su v zivote dolezite. Toto leto, dovolenka v EU pri mori, na zaciatku plaze drevene molo so zabradlim, plna plaz, pred nami rodina zo Slovinska, tri deti, hole, z toho dve dievcata...obzriem sa a tmavsi chlap stoji na to mole, oprety o zabradlie, ruka v kratasoch a stoziar v nich, regulerne si honil vtaka. Kym som sa spamatala co sa vlastne deje, isla som ohlasit muza z vody, ten neveril vlastnym ociam, naozaj sa to dialo. Kym sme sa spamatali, uz videl ze po nom pokukujem, stratil sa v dave na mole za piesocnatou dunou. Niekolko hodin som sa z toho spamatavala. Tolko k vasim rozkosnym zadockom. Toto nie je o rozkosnosti a naivite, ale o pochopeni reality a nastrah v tomto svete.
@deniiisia precitaj si, co pise
@anonym_264ed7 . Niekomu cudzi detsky zadok nepripada chutnucky a zlatucky, len preto, ze je to zmensenina dospeleho zadku. Ked tebe pripadaju chutnucke a zlatucke a roztomile vsetky detske zadky ok, niekto to vnima len ako zadok a nema zaujem sa pozerat na cudzie prdele.
@deniiisia precitaj si, co pise
@anonym_264ed7 . Niekomu cudzi detsky zadok nepripada chutnucky a zlatucky, len preto, ze je to zmensenina dospeleho zadku. Ked tebe pripadaju chutnucke a zlatucke a roztomile vsetky detske zadky ok, niekto to vnima len ako zadok a nema zaujem sa pozerat na cudzie prdele.
@anonym_19d547 je mi z vas akurat smiesno...vy vobec necitate co ja pisem len si meliete svoje dookola
@anonym_19d547 je mi z vas akurat smiesno...vy vobec necitate co ja pisem len si meliete svoje dookola
@deniiisia ty si tiez melies svoje dokola. Ty si svojmu decku plavky dala, ale detska prdel je pre teba rozkosna. A?
@deniiisia ty si tiez melies svoje dokola. Ty si svojmu decku plavky dala, ale detska prdel je pre teba rozkosna. A?
@anonym_19d547 myslim ze sa len tocime dokola. Takze ja som zacala len s tym ze mi pride smutne ked matka na VLASTNE dieta povie ze je nieco nechutne. A zvrhli ste sa tu do pribehov o uchyloch, curani kade tade a vystavenych zadkoch..nikde som dany problem nezlahcovala. Len sa nezhodujem s nazormi slova nechutne v spojeni s malym babatkom
Ale teda vyjadriť sa o comkolvek detskom ako o nechutnom - prepáčte ale to je veľmi smutné..
@jana_eyre_2 radsej ani nehovorte svoj nazor, lebo vas tu zlincuju 😀
Keď pri mori vidím nahé dieťa, je to takmer isto Čech alebo Slovak. Bežne ochranka hotela upozorňuje rodičov, že deti nemajú byť čo nahé a to píšem o malých deťoch. 8 ročne ako tu niekto písal, je už úplne mimo normalu.
Nehodí sa to a je to nevhodne a v dnešnom svete plnom úchylkov ani nevravim
@anonym_19d547 myslim ze sa len tocime dokola. Takze ja som zacala len s tym ze mi pride smutne ked matka na VLASTNE dieta povie ze je nieco nechutne. A zvrhli ste sa tu do pribehov o uchyloch, curani kade tade a vystavenych zadkoch..nikde som dany problem nezlahcovala. Len sa nezhodujem s nazormi slova nechutne v spojeni s malym babatkom
@deniiisia a ktora matka tu na vlastne decko povedala, ze je nechutne?

Nie. Aj u nas v bazene musia byt deti oblecene aj cudzie, ktore su inak zvyknute byt hole, vedia ze u nas nevhcem vidiet cudzie hole zadky 🤷♀️