Novi Vinodolski - Chorvátsko - sú pláže vhodné pre bábo?

xtremme
22. mar 2019

Ahojte, prosím o recenzie kto ho navštívil. Sú plaze vhodné aj pre ročne babo? A co vyžitie, je tu nuda, zapadá kov, alebo dá sa niekde aj poprechádzať, myslím mólo kaviarničky obchodíky atď.. Ďakujem 😊

oros
23. mar 2019

@xtremme Novi Vinodolski určite nie pre ročne babo, sú tam len kameniste plaze malé, nič moc. A vyžitie tiež nič moc. Sú tam kaviarničky ale je to tam skôr taký zapadakov. Ale 7 km ďalej sú Selce a tam je to už omnoho lepšie alebo Crikvenica, ale tam je to už dosť preplnené a rušné. Selce sú taky zlatý stred medzi týmito dvoma.

lusytaa
23. mar 2019

@xtremme my sme boli v Selce ale tam urcite nie s malym babom nas mal vtedy rok ale tam je ladova voda, vraj tade vedie nejaky studeny prud preto tam je voda studensia nez inde. Vyhodou toho bolo ze sme videli delfiny ale nas syn si to privelmi uzit vo vode nemohol a veru ani my.

adulienka11
23. mar 2019

My sme boli v Novi Vinodolski vobec neodporucam 😐

sovica
23. mar 2019

My chodíme do Novi Vinodolski, do rezortu Novi Spa...:
https://novi.hr/en
More - voda čistá, pre mňa chladnejšia (ale keď už plávate, tak OK) a pláže by mohli byť na môj vkus trošku lepšie upravené. Piesok tu nečakajte. V rezorte Novi Spa je však viac bazénov (4 sladká a 1 slaná voda), z toho jeden je krásny detský.

acmvm
9. jún 2019

Nevhodne pre male deti. Kratke plaze kameniste, skor take zakutia. Mesto viac menej zapadakov -dedina. Po zotmeni nie je co robit.