Od akého veku sa kúpalo vaše dieťa v mori?
maminky odkedy ste uz davali babatko do mora? teplota vody 22-23.C mi pride strasne malo.
@slecnayersinia my sme mali so sebou na plazi aj maly bazenik kde sme nanosili vodu,pekne sa ohriala a ked nechcel byt v mori sedel v bazeniku..skor ako teplota sa malemu nepacili vlny 😁
ako pise @lienka9 rodicia si nosia male nafukovacia bazeny, daju ich do tiena vedla lehatka pod slnecnik a tam nanosia vodu z mora. Maly nezbednici sa tam radostne rohnia 🙂
konkretne 4 mes babo
@slecnayersinia u nás od roka. Kúpili sme ten najmenší nafukovací bazénik, priemer asi 80 CM, nafúkali na plazi, naliali morskú vodu a kúpal sa v bazeniku. Voda sa rýchlo ohriala a dieťatko bolo v bezpečí. Ani sme nemuseli dávať pozor, či nebude jesť piesok 😄
jedno 5 mesacne, druhe 8 mesacne, normalne sme ich namocili do vody, nozicky, telicko.
Pri kraji je teplejsie...ale 4 mesacne ako pises s toho bude prd mat... my sme boli prvy krat ked mali deti 3-10 mesiacov prvy krat ako ktore... spali v kociku ci na lehatku, do mora som ich nemala nejaku motivaciu davat, proste na co... este boli maly. Dalsi rok to bolo lepsie, vrtali sa v piesku, behali po plazi...
Inak mimo temu - ja ta obdivujem ze tak male dieta tahas k moru. Ja sa vzdy desim, ze by sa nieco stalo a co by som robila 😀
9 mesiacov - mali sme ju na rukach a jasili sa s nou
my sme vyhlbili pri brehu jamku, daki z mora vodu - slniecko ohrialo 🙂
Narodila sa v decembri a koncom maja sme sa uz clapkali, ale to tak po troske, nozicky omocit, telo len tak rukou. V polke juna uz bola tepla voda, tak uz normalne do kolesa, s nami sa jasit.
mna by hlavne zaujimalo CO s takym mrnusom ako niektore pisete 3-4-5-mesacnymi? vsak oni ani nesedia, tak ani do kolesa alebo toho bazenika sa neda
moji majú 4 a 6 rokov a pri mori ešte neboli, vôbec ich to neláka...oni chcú bazén a tobogány 😀
naši nikdy 😂
@slecnayersinia my sme boli jedno leto na dovolenke v Chorvatsku, velke horucavy a voda bola ako polievka. Pri nas mala pravidelne deku jedna rodinka so 4mesacnym dievcatkom - casto ho kupkali v mori, viselo v takom tom koliesku alebo ju mali na rukach. Velmi sa jej pacilo.
@slecnayersinia my pri mori zijeme, teda pri studenom oceane, tu v lete nema more nikdy viac ako 26º, dcera sa narodila v auguste a nozky som jej namacala asi od narodenia, potom ked zacala lozit, tak pri brehu obcas trochu vliezla, vyliezla, hrala sa v piesku. Ale take ozajstne kupanie sme zacali praktizovat az ked mala nejakych 8-9 mesiacov
tak ja zijem pri mori, do toho pol roka to bolo ozaj len si s nou sadnut na breh a omocit telicko, od pol roka uz normalne kupanie, voda bola ako caj. Alebo som jej doma napustila 3 cm vody do bazenika a sa clapkala na brusku.
@zuzanka.zuzu
10m vždy na chvíľku
Boli sme s 10 mesacnou v Chorvatsku.Nechcela byt v mori.Mali sme maly bazenik kde sme jej nanosili vodu,hracky do vody tam mala a pekne sa vyhrala.S druhou dcerou sme boli po roku a tei sa v mori hned pacilo..4mesacne by som este vobec nedavala do mora,na co.
od 11 mesiacov, ale 4 mesacne je podla mna este na kupanie velmi male a voda dost studena, teda za predpokladu , ze nezijete pri mori a v tej klime.
@kittykat22 presne má to napadlo, ja sa bojím s 18 mesačnou, čo keď niečo vyskočí? By som sa pototo v zahraničí…
@slecnayersinia ako 10 mesacna 1x, keby nebola korona je to aj skor.
@kittykat22 to iste co by som robila doma 🙂
Ja by som do mora nemocila taketo 4 mesacne... Ale uzila bx som si tu dovolenku ja... Prave riesim dovcu u nas a teda prcek bude mat 7 mesiacov a nejako neviem ci ho budem davat do mora...
Za mna napr. lepsie do mora, ako ked vidim, ze ludia idu na wellnes s malymi babatkami.
Moja 1,5, predtým v normálnom bežné tiež v pohode... ročná v Balatone na konci mája. Úplne s kľudom... Ale s bábätkom som nechodila do vody nikde. Keby sme sa na to dali cestovať k moru, tak radšej vezmeme vedro na kúpanie a na pustím tam vodu... Alebo by som babo vôbec necvachtala 😁 ja som bojko teda.
Od 9m. Ale to len trosku namocit. Neze sa kupala v mori.
Uz ked vedela chodit potom si to uzivala viac.

pri kraji je voda teplejšia, sama uvidíš či mu bude vyhovovať 🙂