icon

Odporúčania na dobré hotely v Turecku pre letnú dovolenku s deťmi

zorkahorka
9. máj 2024

Pomoc, uz som zufala! Tyzden hladam dobry hotel v Turecku za rozumnu cenu. Chceme ist s deti v polovici juna, viete mi, prosim poradit, hotel:
- pri plazi
- s cistym pieskom bez kamienkov,
- bez nahleho prehlbenia v mori
- s vodnymi smykackami (ktore nie su pustene na 1,5 h denne ako v hoteli defne star 😫)
- max 1000 e na osobu
- nie starinu!
- side, pripadne alanya - i ked pri alanyi sa bojim dlheho transferu

Vdaka!

lenuska9999
9. máj 2024

Side Crown Palace

jaja20
9. máj 2024

Royal Taj Mahal, Royal Dragon, Sunis Kumkoy

simona1998
9. máj 2024

@zorkahorka kumkoy, Pegasos club/resort

zorkahorka
autor
9. máj 2024

@simona1998 bola si tam? Kolko trval transfer z letiska? Ta wifi je fakt platena?

simona1998
9. máj 2024

@zorkahorka wifi je platená na izbe . V lobby je wifi funkčná a zdarma . Transfer trval 1,5h

Boli sme s 5rocnou a vydržala bez problémov .. plný autobus detičiek

Pláž tam je naozaj prekrásna bez jediného kamienka , plytký vstup do mora . Naozaj nádherné

Tento rok mame rezervované Trendy verbenu ale na august 1300€os 8dni

zorkahorka
autor
9. máj 2024

@simona1998 kolko stoji wifina? Cez nu som chcela telefonicat, kedze hovory su tu drahe

simona1998
9. máj 2024

@zorkahorka veď telefonovať môžeš na lobby . Wifina tam je tuším 30€ na týždeň pre 3osoby . Wifi na jeden telefón sa kúpiť nedá

zorkahorka
autor
9. máj 2024

@simona1998 ked sa budeme hladat po areali? 🙂 ten transfer bol akysi rychly... nikde inde ste nestali? isli ste rovno do hotela?

simona1998
9. máj 2024

@zorkahorka tak sa zložité na wifi pre 3 zariadenia. Nie nikde sme nestali okrem jednej zastávky na wc ale ta trvala 15 min

zorkahorka
autor
9. máj 2024

@simona1998 ale asi vas viezli hotelovym busom?

simona1998
9. máj 2024

@zorkahorka nie normálne sme išli cez cestovku

familytravel
10. máj 2024

Do Alanye je potrebné počítať s transferom aj 3 hodiny. Ak sa na to odhodláte, tak potom super je oblasť Incekum.
V Side hľadajte oblasti Evrenseki, Kumkoy, Sorgun.
Napríklad: https://www.rodinnedovolenky.sk//schranka/13651...

zorkahorka
autor
10. máj 2024

@familytravel dakujem, mame napokon kumkoy

jozef1955
11. máj 2024

@zorkahorka záleží za akú sumu chcete ísť

zorkahorka
autor
12. máj 2024

@jozef1955 uz mame hotel

minis
15. máj 2024

Ahojte, neviem ci mozem aj sem pridat prispevok. Boli ste niekto v Sirene Belek Hotel v Turecku?

lusy26
5. jún 2024

@zorkahorka Dobrý večer. Prosím vás ktorý z hotelov kumkoy máte. Pozerala som na hotel Seher Kumköy Star resort@Spa tento máte,alebo iný z nich? Ďakujem.

zorkahorka
autor
5. jún 2024

@lusy26 ideme do terrace beach resort

lusy26
6. jún 2024

@zorkahorka jaaj....tak nič no...ja či nie ten seher kumkoy 🙂

lusy26
9. jún 2024

@zorkahorka ak budete na dovolenke a budete mať čas budem rada ak by ste pre info hodili recenziu. Ďakujem a prajem krásnu dovolenku 😀

zorkahorka
autor
9. jún 2024

@lusy26 kedy idete? Recenziu dam rada. Hotel ma dobre hodnotenia, aj na fotkach vyzera fajn. Je mensi a nie je tam vela atrakcii pre deti ako v inych resortoch, tak snad budeme spokojni 😀

lusy26
10. jún 2024

@zorkahorka my ešte nemáme vybratú...chceme ísť na last minute tak uvidíme ako vychytáme. Ale tiež som naňho pozerala. Tak preto by som chcela vedieť. 🙂