icon

Odporúčania na letnú dovolenku s teplým morom v júli

22. jún 2025

Prosím odporucte dovolenkovu destinácií v júli s teplým morom pre dvoch dospelých a dieťa. Chceli sme južný Cyprus ale vzhľadom na situáciu, nejdeme týmto smerom. Naše priority sú - teplé more, promenády s obchodikmi, nie uzavretý hotelový komplex, pekná pláž s pozvoľným vstupom do mora.. ďakujem za rady a skúsenosti!

biba_18
22. jún 2025

teplé more keď tak turecko 🤷‍♀️ ale mne sa páčilo aj na kréte aj na rhodose…

autor
22. jún 2025
@biba_18

teplé more keď tak turecko 🤷‍♀️ ale mne sa páčilo aj na kréte aj na rhodose…

@biba_18 Turecko sú hotelové komplexy, to práve nechceme..

biba_18
22. jún 2025

a to ti povedal kto? sú tam aj hotely v meste, normálne bežne sme chodili do mesta, na nákupy, do reštiky…

cukroska
Autor odpoveď zmazal
biba_18
22. jún 2025

mne sa bulharsko nepáčilo - ale je pravda že sme boli veľmi veľmi dávno… v chorvátsku nie je až taká teplá voda zas…

luccija
22. jún 2025

Kalabria IT

mandzula
22. jún 2025

Spanielsko Santa Susanna.

zumbulka20
23. jún 2025

Za mna jednoznacne Spanielsko... Ziadne hotelove komplexy,daju sa zohnat lacne letenky a hlavne sloboda... Ides kam chces a kedy chces a hlavne mas kam ist. My chodime Alicante

oli18
23. jún 2025

Ty vies, kolko casu zaberie vybrat si dovolenku? Mas svoje poziadavky a pritom nechas na inych, aby vybrali za teba? To mas vkus, aj badzet taky, ako hociktora z nas? Ak si nedokaxes vybrat sama, chod do cestovky. Nechapem takyto postup. Este ani krajinu nevies 🙉

hellwant
23. jún 2025

Na Cypre predsa nie je ziadny vojensky problem. 🙂Len tam pristanu lietadla z vojnou postihnutych oblasti konfliktu Izrael Iran a preberu ludi z EU, ktorych dopravia dalsimi lietadlami do ich domovskych krajin v EU. My ideme 6.7. Ale ak nechces ok. Skus Rhodos, Kretu, ci Spanielsko juhovychodne pobrezie🙂

malorca7474
23. jún 2025

Mallorca.port alcudia.alcudia..el Arenal..paguera..calla millor... My každý rok týchto vyberáme..naše naj...

adonish
23. jún 2025

Pred par dnami som sa vrátila z Kefalonie - 3podlazne budovy, vela zelene, krasny pozvoľný vstup do mora, more teple, aj voda v bazenoch. Len teda promenada tam nie je. da sa ale prechadzat niekolko km po plazi, pripadne za par eur zbehnut autobusom do mesta.

kykymora
Autor odpoveď zmazal
janinah
23. jún 2025
@zumbulka20

Za mna jednoznacne Spanielsko... Ziadne hotelove komplexy,daju sa zohnat lacne letenky a hlavne sloboda... Ides kam chces a kedy chces a hlavne mas kam ist. My chodime Alicante

@zumbulka20 ale zas tam teple more asi ťažko

libusak
23. jún 2025

My sme boli v komplexe a normalne sme isli na spacirku po meste a aj na trhy 🤷
Praveze mne vyhovovalo, ze hotel mal sukromnu plaz a na plazi bar s pitim a lehatka so slnecnikmi a uterakmi 🤷

katty123456
23. jún 2025

Tunis monastir akurát sme tu..hotelov plno vyber si podľa ceny,foto vo len chcem..my sme v blue beach zajtra odlietame

zumbulka20
28. jún 2025
@janinah

@zumbulka20 ale zas tam teple more asi ťažko

@janinah momentalna teplota mora je 32 poobede a 29 rano,momentalne teraz som v meste Santa Pola,more je uplne jak čaj

sulavikova
28. jún 2025

Calabria-teplé, priezračné, čisté more. Primerané ceny, menej turistov. Napr. Scalea.

michaelakovalova
22. júl 2025
@katty123456

Tunis monastir akurát sme tu..hotelov plno vyber si podľa ceny,foto vo len chcem..my sme v blue beach zajtra odlietame

@katty123456 ahoj, môžem poprosiť nejaké odporúčania? Tiež tam ideme a nevieme čo očakávať. Ďakujem krásne

sorciera24
22. júl 2025

My sme v Grécku na Chalkidiki a more veľmi teplé, aj pred rokom bolo, vôbec tu neprší,je tu teplo, kopu reštaurácii,pekárni

katty123456
22. júl 2025
@michaelakovalova

@katty123456 ahoj, môžem poprosiť nejaké odporúčania? Tiež tam ideme a nevieme čo očakávať. Ďakujem krásne

@michaelakovalova kuk si ten blu
@michaelakovalova ajoj.ake odporúčanie máš. na mysli?konkr na nas hotel či výlety,?

michaelakovalova
23. júl 2025
@katty123456

@michaelakovalova kuk si ten blu
@michaelakovalova ajoj.ake odporúčanie máš. na mysli?konkr na nas hotel či výlety,?

@katty123456 ahoj, konkretne na hotel, stravu, čistotu, more, bazény ...

katty123456
23. júl 2025
@michaelakovalova

@katty123456 ahoj, konkretne na hotel, stravu, čistotu, more, bazény ...

@michaelakovalova písala som recenziu aj na tripadvisor..za nás super .hnačky nás obišli,hotel fajn,denné upratovanie izieb,denne doplnená voda,môžeš si aj z lobby baru vziať 1,5vodu na izby,,klíma fungovala,.ak si plavec bazén až po 8strava fajn,jedine banány neboli ale aj tak ovocia dosťt,tunis a konkr monastir je pomenej možnosti na výlety ako napr Egypt..ale zbehnite do monastiru kuknúť ribat.tuším 4 e na osobu,a zhora je nádherný výhľad na pláž,šli sme aj do súsy do mediny,na trhovisku si môžte kúpiť aj chameleóna👻/taxíky nie sú drahé ,chceli sme skúsiť aj miestne MHD ale po 20min čakania sme to vždy vzdali 😉stvorkolky v Egypte a tunise sto a jedno,v Egypte púšť a tunis slabšie,ale zas sa dá aj s menšími detmi..určite si dajte aj el jem koloseum ..v hoteli je predajca výletov philippe,ten núka kone/dopocujm😉30€na osobu ale pôjdete až na pláž ..pirátska loď ako všade...neviem čo ta ešte zaujíma..využili sme fitko,boli na a la carte večeri/nudná tak sme sa zdrhli doraziť do jedálne😉plážové osusky 6e,animácie nejaké boli,zmeniť diináre môžeš na letisku aj na recepcii,každý tam nepýta baksis ako v Egypte ale zas keď dáš budú vďačný...nápoje nosia čašníci na obed a večer k stolu,Lunch boxy keď ideš na celodenný nerobia ale absolútne neriešia keď si vezmeš z jedálne..a aby som nezabudla ešte na recepcii platíš daň z ubytka my sme 4vyse30€co ma trošku prekvapilo,ale ok ..ale zas nie víza tak na rovnako..ak som niečo zabudla pýtaj sa ..ozaj more .teplucke,plytké, v reckach som čítala že medúzy,za nás neboli ale keď sme šli v suse pirátskou tak ich bolo mrte,čiže ze dnes nie sú neznamená že zajtra nebudú . ..môže prúd priniesť....ozaj asi 3km vzdušnou je fabrika textilka počítaj s tým že dakedy nadránom je tam zápach,nie je to stále a netrvá to nejak strašne dlho,akvapark je 3min od hotela...

pabe
7. aug 2025

@anonym_autor My (4-členná rodina s dvoma deťmi predškolského veku) sme boli na Chalkidiki v mestečku Hanioti, hotel Dionysos Hotel & Suites. Hotel je menší, vhodný pre rodiny s deťmi, udržiavaný a čistý, s bazénom, v tichej časti letoviska. Ponúka len raňajky. Všetko je blízko. Pláž 5 min. chôdze. Oproti hotelu je supermarket a odtiaľ sa začína rad obchodíkov a reštaurácií, ktorý vás dovedie až do centra. Centrum letoviska príjemné, večer je tam veľa ľudí, ale pre mňa je to príjemná atmosféra. More (v polovici júla) príjemné. Odporúčam.

michaelakovalova
25. aug 2025
@katty123456

@michaelakovalova písala som recenziu aj na tripadvisor..za nás super .hnačky nás obišli,hotel fajn,denné upratovanie izieb,denne doplnená voda,môžeš si aj z lobby baru vziať 1,5vodu na izby,,klíma fungovala,.ak si plavec bazén až po 8strava fajn,jedine banány neboli ale aj tak ovocia dosťt,tunis a konkr monastir je pomenej možnosti na výlety ako napr Egypt..ale zbehnite do monastiru kuknúť ribat.tuším 4 e na osobu,a zhora je nádherný výhľad na pláž,šli sme aj do súsy do mediny,na trhovisku si môžte kúpiť aj chameleóna👻/taxíky nie sú drahé ,chceli sme skúsiť aj miestne MHD ale po 20min čakania sme to vždy vzdali 😉stvorkolky v Egypte a tunise sto a jedno,v Egypte púšť a tunis slabšie,ale zas sa dá aj s menšími detmi..určite si dajte aj el jem koloseum ..v hoteli je predajca výletov philippe,ten núka kone/dopocujm😉30€na osobu ale pôjdete až na pláž ..pirátska loď ako všade...neviem čo ta ešte zaujíma..využili sme fitko,boli na a la carte večeri/nudná tak sme sa zdrhli doraziť do jedálne😉plážové osusky 6e,animácie nejaké boli,zmeniť diináre môžeš na letisku aj na recepcii,každý tam nepýta baksis ako v Egypte ale zas keď dáš budú vďačný...nápoje nosia čašníci na obed a večer k stolu,Lunch boxy keď ideš na celodenný nerobia ale absolútne neriešia keď si vezmeš z jedálne..a aby som nezabudla ešte na recepcii platíš daň z ubytka my sme 4vyse30€co ma trošku prekvapilo,ale ok ..ale zas nie víza tak na rovnako..ak som niečo zabudla pýtaj sa ..ozaj more .teplucke,plytké, v reckach som čítala že medúzy,za nás neboli ale keď sme šli v suse pirátskou tak ich bolo mrte,čiže ze dnes nie sú neznamená že zajtra nebudú . ..môže prúd priniesť....ozaj asi 3km vzdušnou je fabrika textilka počítaj s tým že dakedy nadránom je tam zápach,nie je to stále a netrvá to nejak strašne dlho,akvapark je 3min od hotela...

@katty123456 veľmi pekne ďakujem za tak rozsiahle info. Všetko bolo, ako si písala. Bola to dobrá dovolenka. Spokojnosť z našej strany. Deti by sa tam vrátili aj na druhý rok. 🙂Tak uvidíme.