icon

Odporúčania pre hotely na pláži v Turecku

hoohoo
24. aug 2025

Ahojte, viete doporučiť prosim nejaký hotel na pláži, za primeranú cenu cenu😊, cez cestovku v Bratislave, záloha v decemri alebo iný mesiac, tým pádom lacnejšie /tak aj inde chodíme /. Turecko všetci ospevujú ako dovolenkovú destináciu, radi si to overíme😀Áno, pýtam sa už teraz, planujem vopred😊ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE VOPRED ZA TIPY 🙏🏽

Strana
z2
summer138
24. aug 2025

@hoohoo turecký prezident má na stole návrh na zrušenie all inclusive vo vsetkych tureckých hoteloch, pre veľké plytvanie jedlom. Takže ktovie ako to ovplyvní návštevnosť od budúceho roka. Chcú prejsť na objednavanie
a la carte.

anonym_1b5a43
24. aug 2025
@summer138

@hoohoo turecký prezident má na stole návrh na zrušenie all inclusive vo vsetkych tureckých hoteloch, pre veľké plytvanie jedlom. Takže ktovie ako to ovplyvní návštevnosť od budúceho roka. Chcú prejsť na objednavanie
a la carte.

@summer138 kto dal taký návrh?

ktobytobolpovedal
24. aug 2025

Delphin Diva za nas 👌🏻
Tento rok sme boli Baia Lara, aj ked bolo vsetko ok, delphin sa nam pacil viac

ktobytobolpovedal
24. aug 2025
@summer138

a la carte.

@summer138 citala som to aj ja. Ale myslim si, ze to neprejde

kvietok173
24. aug 2025

@hoohoo môžem dat tip ale závisí od toho či budeš absolvovať dovolenku s deťmi či bez, lebo moja topia na rezort je s deťmi Club grand side majú úžasný vodný svet a boli sme už 2 x a pôjdeme asi zas. Deti nevedeli kam skôr ísť. Celý deň sme mali nabitý.

blancheporte
24. aug 2025

Za nás Belek hotel Luna Vista.... novootvorený hotel tento rok.

summer138
24. aug 2025
@anonym_1b5a43

@summer138 kto dal taký návrh?

@anonym_1b5a43 Tureckí poslanci asiže 😅😅😅

hoohoo
autor
24. aug 2025
@ktobytobolpovedal

Delphin Diva za nas 👌🏻
Tento rok sme boli Baia Lara, aj ked bolo vsetko ok, delphin sa nam pacil viac

@ktobytobolpovedal ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙏🏽😊

hoohoo
autor
24. aug 2025
@summer138

a la carte.

@summer138 🫣😳

hoohoo
autor
24. aug 2025
@kvietok173

@hoohoo môžem dat tip ale závisí od toho či budeš absolvovať dovolenku s deťmi či bez, lebo moja topia na rezort je s deťmi Club grand side majú úžasný vodný svet a boli sme už 2 x a pôjdeme asi zas. Deti nevedeli kam skôr ísť. Celý deň sme mali nabitý.

@kvietok173 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 😍

hoohoo
autor
24. aug 2025

@hoohoo P. S. Ktorou cestovkou ste išli ? 🧐🙂

ktobytobolpovedal
24. aug 2025
@hoohoo

@hoohoo P. S. Ktorou cestovkou ste išli ? 🧐🙂

@hoohoo delphin diva-kartago, baia lara hydrotour a mame radi aj Satur

jenn7
24. aug 2025
@summer138

a la carte.

@summer138 bodaj by tento navrh presiel, mne samej je velmi neprijemne, ked vidim co musia casnici zo stolov odnasat. Ludia by si inak vazili jedlo, keby dostali iba jednu porciu.

summer138
24. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@summer138 citala som to aj ja. Ale myslim si, ze to neprejde

@ktobytobolpovedal ťažko povedať, je tam aj podpora verejnosti. Mnohí ľudia v samotnom Turecku hladujú, veľké množstvá sa denne vyhadzujú.

ktobytobolpovedal
24. aug 2025
@summer138

@ktobytobolpovedal ťažko povedať, je tam aj podpora verejnosti. Mnohí ľudia v samotnom Turecku hladujú, veľké množstvá sa denne vyhadzujú.

@summer138 ja by som to osobne zaviedla. Ale nemyslim si, ze to prejde. Oni z toho turizmu ziju. Aj ked Turecko by si za mna potrebovalo trosku vydychnut. Aj toto je naozaj jedna z ciest, ze by sa to znizilo. Ale dost by to ovplyvnilo ich ekonomiku si myslim

vladuska20
24. aug 2025

Pojdeme tiez pred Vianocami do ck,tak citam,citam.Uz viac ale pisat nejdem,lebo zase hejty budu na 4 temy.Tak baby dakujem za inspiracie.

eeffka
24. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@summer138 ja by som to osobne zaviedla. Ale nemyslim si, ze to prejde. Oni z toho turizmu ziju. Aj ked Turecko by si za mna potrebovalo trosku vydychnut. Aj toto je naozaj jedna z ciest, ze by sa to znizilo. Ale dost by to ovplyvnilo ich ekonomiku si myslim

@ktobytobolpovedal za mna tirz nie je problem objednam si zjem, akurat si to nevuem predstavit pri tom kvante turistov

ktobytobolpovedal
24. aug 2025
@eeffka

@ktobytobolpovedal za mna tirz nie je problem objednam si zjem, akurat si to nevuem predstavit pri tom kvante turistov

@eeffka no ak by to zaviedli, dost znacne by sa to preriedilo si myslim.. ale ako pisem, Turcku (ako krajiny, nie ekonomiky) by to len prospelo.

jenn7
24. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@ktobytobolpovedal keby toto zaviedli, museli by o cosi znizit ceny, mozno by tam prestali chodit ti, ktori potrebuju mat jedlo 24/7 a zacali chodit ti, ktorym stacia 3 porcie za den. My Turecko zboznujeme, ale tento rok sme kvoli vysokym cenam isli do Egypta

beata79
25. aug 2025

Royal Taj Mahal Side cez Orex

girko
25. aug 2025
@kvietok173

@kvietok173 @hoohoo aj nám sa Club Grand páčil, ale nemáme s čím porovnávať. V inom rezorte v Turecku sme neboli… jedine čo mne vadilo, bola vzdialenosť od mora…z našej izby cca 10 minút…Divoká rieka, tobogány, program, jedlo super…

adonish
25. aug 2025

@hoohoo boli sme spokojni v Miracle Resort a Sherwood Exclusive Lara 😊

bacoolka
25. aug 2025

Side- Alba Queen 🙂 cez nemecku cestovku

hoohoo
autor
26. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@ktobytobolpovedal ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙏🏽

hoohoo
autor
26. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@ktobytobolpovedal actie vsrtky hotel su na pláži /pri pláži?

ktobytobolpovedal
26. aug 2025
@hoohoo

@hoohoo ano, ja vybera iba hotely v prvej rade. Cize aj delphin aj baia lara su priamo na plazi

ktobytobolpovedal
26. aug 2025
@hoohoo

anonym_17bb5e
26. aug 2025

Aj Titanic v Lare TOPka, poznam aj ine exkluzivne, ale tam su aj exkluzivne ceny

anonym_0de97e
26. aug 2025

Ak chcete dobre poradiť, tak infotours.sk odborníci na Turecko a 100%spokojnosť

katarkka
27. aug 2025

@hoohoo Trendy Lara

Strana
z2