Odporúčania pre hotely na pláži v Turecku
Ahojte, viete doporučiť prosim nejaký hotel na pláži, za primeranú cenu cenu😊, cez cestovku v Bratislave, záloha v decemri alebo iný mesiac, tým pádom lacnejšie /tak aj inde chodíme /. Turecko všetci ospevujú ako dovolenkovú destináciu, radi si to overíme😀Áno, pýtam sa už teraz, planujem vopred😊ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE VOPRED ZA TIPY 🙏🏽
Delphin Diva za nas 👌🏻
Tento rok sme boli Baia Lara, aj ked bolo vsetko ok, delphin sa nam pacil viac
@hoohoo môžem dat tip ale závisí od toho či budeš absolvovať dovolenku s deťmi či bez, lebo moja topia na rezort je s deťmi Club grand side majú úžasný vodný svet a boli sme už 2 x a pôjdeme asi zas. Deti nevedeli kam skôr ísť. Celý deň sme mali nabitý.
Za nás Belek hotel Luna Vista.... novootvorený hotel tento rok.
Delphin Diva za nas 👌🏻
Tento rok sme boli Baia Lara, aj ked bolo vsetko ok, delphin sa nam pacil viac
@ktobytobolpovedal ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙏🏽😊
@hoohoo môžem dat tip ale závisí od toho či budeš absolvovať dovolenku s deťmi či bez, lebo moja topia na rezort je s deťmi Club grand side majú úžasný vodný svet a boli sme už 2 x a pôjdeme asi zas. Deti nevedeli kam skôr ísť. Celý deň sme mali nabitý.
@kvietok173 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 😍
@hoohoo turecký prezident má na stole návrh na zrušenie all inclusive vo vsetkych tureckých hoteloch, pre veľké plytvanie jedlom. Takže ktovie ako to ovplyvní návštevnosť od budúceho roka. Chcú prejsť na objednavanie
a la carte.
@summer138 bodaj by tento navrh presiel, mne samej je velmi neprijemne, ked vidim co musia casnici zo stolov odnasat. Ludia by si inak vazili jedlo, keby dostali iba jednu porciu.
@summer138 citala som to aj ja. Ale myslim si, ze to neprejde
@ktobytobolpovedal ťažko povedať, je tam aj podpora verejnosti. Mnohí ľudia v samotnom Turecku hladujú, veľké množstvá sa denne vyhadzujú.
@ktobytobolpovedal ťažko povedať, je tam aj podpora verejnosti. Mnohí ľudia v samotnom Turecku hladujú, veľké množstvá sa denne vyhadzujú.
@summer138 ja by som to osobne zaviedla. Ale nemyslim si, ze to prejde. Oni z toho turizmu ziju. Aj ked Turecko by si za mna potrebovalo trosku vydychnut. Aj toto je naozaj jedna z ciest, ze by sa to znizilo. Ale dost by to ovplyvnilo ich ekonomiku si myslim
Pojdeme tiez pred Vianocami do ck,tak citam,citam.Uz viac ale pisat nejdem,lebo zase hejty budu na 4 temy.Tak baby dakujem za inspiracie.
@summer138 ja by som to osobne zaviedla. Ale nemyslim si, ze to prejde. Oni z toho turizmu ziju. Aj ked Turecko by si za mna potrebovalo trosku vydychnut. Aj toto je naozaj jedna z ciest, ze by sa to znizilo. Ale dost by to ovplyvnilo ich ekonomiku si myslim
@ktobytobolpovedal za mna tirz nie je problem objednam si zjem, akurat si to nevuem predstavit pri tom kvante turistov
@ktobytobolpovedal za mna tirz nie je problem objednam si zjem, akurat si to nevuem predstavit pri tom kvante turistov
@eeffka no ak by to zaviedli, dost znacne by sa to preriedilo si myslim.. ale ako pisem, Turcku (ako krajiny, nie ekonomiky) by to len prospelo.
@ktobytobolpovedal keby toto zaviedli, museli by o cosi znizit ceny, mozno by tam prestali chodit ti, ktori potrebuju mat jedlo 24/7 a zacali chodit ti, ktorym stacia 3 porcie za den. My Turecko zboznujeme, ale tento rok sme kvoli vysokym cenam isli do Egypta
Royal Taj Mahal Side cez Orex
@kvietok173 @hoohoo aj nám sa Club Grand páčil, ale nemáme s čím porovnávať. V inom rezorte v Turecku sme neboli… jedine čo mne vadilo, bola vzdialenosť od mora…z našej izby cca 10 minút…Divoká rieka, tobogány, program, jedlo super…
Side- Alba Queen 🙂 cez nemecku cestovku
@hoohoo delphin diva-kartago, baia lara hydrotour a mame radi aj Satur
@ktobytobolpovedal ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙏🏽
@hoohoo delphin diva-kartago, baia lara hydrotour a mame radi aj Satur
@ktobytobolpovedal actie vsrtky hotel su na pláži /pri pláži?
@hoohoo ano, ja vybera iba hotely v prvej rade. Cize aj delphin aj baia lara su priamo na plazi
@hoohoo pridaj sa do tejto skupiny
https://www.modrykonik.sk/group/6680/
Aj Titanic v Lare TOPka, poznam aj ine exkluzivne, ale tam su aj exkluzivne ceny
Ak chcete dobre poradiť, tak infotours.sk odborníci na Turecko a 100%spokojnosť

@hoohoo turecký prezident má na stole návrh na zrušenie all inclusive vo vsetkych tureckých hoteloch, pre veľké plytvanie jedlom. Takže ktovie ako to ovplyvní návštevnosť od budúceho roka. Chcú prejsť na objednavanie
a la carte.