Odporúčate hotel Kotva v Bulharsku?
Ma niekto co najnovšie skúsenosti? Odporúčate hotel pre rodinu s deťmi?
@nanka1986 dakujem krasne za odpovede
@weronika646 niet začo. Krásnu dovolenku, užite v zdraví 😃
@zuzula507 ahojte tak boli sme v Kotve dnes sme sa vrátili a za nás super dovolenka. Užili sme si to celá rodina. Pre rodiny s deťmi budeme tento hotel určite odporúčať
@zuzula507 super
N sa toez pacilo minuly rok a najma detom. Keby som povedala ze tam letime ,ajtra hned sabbezia natesene balit. Este yam syrasne chcu ist len ja nerada na to iste miesto
Mozno ma zlomia
@zuzula507 super
N sa toez pacilo minuly rok a najma detom. Keby som povedala ze tam letime ,ajtra hned sabbezia natesene balit. Este yam syrasne chcu ist len ja nerada na to iste miesto
Mozno ma zlomia
@slavomira236 my to isté, s mužom sme sa bavili, že aj keď si to tam decká veľmi užili a kebyže sa opýtame či tam chcú ísť zase, tiež by sa utekali balit hneď ako vaše 😃no my tiež by sme aj iné vyskúšali, tiež nezvykneme 2x na to isté miesto ale určite iným odporúčame

@nanka1986 a ten delegat isiel s vami az na hotel?
@weronika646 ja som bola cez fischer. Ked sme vystupili z lietadla, zovrali batozinu a vsetci sme sa hrnuli do haly, kde boli stanky s CK a milion ludi. V stanku nam dala obalku s pokynmi a povedala kde a aky autobus nas odvezie do hotela. V pohode sme to nasli. Bus nas vyhodil rovno pred hotelom, takze sa neda stratit. Museli sme cakat do 15.00 na izbu. Ale posedeli sme v hale, kde je mnozstvo sedenia na oddych, takze dalo sa. Batozinu sme mali zatial v takej miestnosti.