icon

Odporúčate hotel Kotva v Bulharsku?

zuzula507
31. máj 2025

Ma niekto co najnovšie skúsenosti? Odporúčate hotel pre rodinu s deťmi?

Strana
z3
81alena81
4. aug 2025
@weronika646

@nanka1986 a ten delegat isiel s vami az na hotel?

@weronika646 ja som bola cez fischer. Ked sme vystupili z lietadla, zovrali batozinu a vsetci sme sa hrnuli do haly, kde boli stanky s CK a milion ludi. V stanku nam dala obalku s pokynmi a povedala kde a aky autobus nas odvezie do hotela. V pohode sme to nasli. Bus nas vyhodil rovno pred hotelom, takze sa neda stratit. Museli sme cakat do 15.00 na izbu. Ale posedeli sme v hale, kde je mnozstvo sedenia na oddych, takze dalo sa. Batozinu sme mali zatial v takej miestnosti.

nanka1986
4. aug 2025
@weronika646

@nanka1986 dakujem krasne za odpovede

@weronika646 niet začo. Krásnu dovolenku, užite v zdraví 😃

zuzula507
autor
7. aug 2025

@zuzula507 ahojte tak boli sme v Kotve dnes sme sa vrátili a za nás super dovolenka. Užili sme si to celá rodina. Pre rodiny s deťmi budeme tento hotel určite odporúčať

slavomira236
8. aug 2025
@zuzula507

@zuzula507 ahojte tak boli sme v Kotve dnes sme sa vrátili a za nás super dovolenka. Užili sme si to celá rodina. Pre rodiny s deťmi budeme tento hotel určite odporúčať

@zuzula507 super
N sa toez pacilo minuly rok a najma detom. Keby som povedala ze tam letime ,ajtra hned sabbezia natesene balit. Este yam syrasne chcu ist len ja nerada na to iste miesto
Mozno ma zlomia

zuzula507
autor
8. aug 2025
@slavomira236

@zuzula507 super
N sa toez pacilo minuly rok a najma detom. Keby som povedala ze tam letime ,ajtra hned sabbezia natesene balit. Este yam syrasne chcu ist len ja nerada na to iste miesto
Mozno ma zlomia

@slavomira236 my to isté, s mužom sme sa bavili, že aj keď si to tam decká veľmi užili a kebyže sa opýtame či tam chcú ísť zase, tiež by sa utekali balit hneď ako vaše 😃no my tiež by sme aj iné vyskúšali, tiež nezvykneme 2x na to isté miesto ale určite iným odporúčame

Strana
z3