icon

Oplati sa cestovať k moru na preĺžený víkend?

angelaa214
21. júl 2018

chcela by som ist k moru.ale len na par dni, autobusom. dalo by sa to.. ?

pribinak
21. júl 2018

A preco by sa nedalo? Ved ked chces tak chod. Aj maly výlet je lepší ako ziadny

liligreg
21. júl 2018

@angelaa214 jasne, že sa dá. Len lepšie by bolo ísť autom. Autobusom je zbytočne cesta zdĺhavá, hlavne, ak chceš ísť na krátky čas. My sme boli v júni v chorvatsku autom od nedele (ráno sme vyrážali o 5tej, cesta asi 6h, tak sme mali ešte celko dlhy čas v nedelu, si to užiť už v chorvatsku) a v piatok poobede o 15.30 sme šli domov. Poznám veľa ľudí, ktorý boli teraz v maji, ako boli sviatky nám predĺžený vikend v Taliansku (Lignano a Bibione), tuším od štvrtka do pondelka, ale tiež len autom. Autobusom je to zbytočne dlhe cestovanie a ukrajuje ti to z “dovolenky”. Ale jasne, dá sa aj autobusom. Dokonca kedysi bývali take organizovane zájazdy (bolo to aj na zlavadna a podobne), že ráno o 3tej vyrazili, na obed sa kúpali a večer o šiestej domov..

sissy27
21. júl 2018

@angelaa214 dá sa, ale asi nie cez cestovku. A v dnešnej dobe kúpiš letenky za 20-30-40€, čo je lacnejšie ako bus.

angelaa214
autor
21. júl 2018

@sissy27 ahaa...super.dik

angelaa214
autor
21. júl 2018

@liligreg diky..toto som sa chcela uistit

hettinka
21. júl 2018

@angelaa214 my chodievame k moru cez veľkú noc na 4-5 dní a super, oplatí sa, ale radi cestujeme. Chodíme autom, sever HR - Istria, Krk.
Do Zadaru chodí aj linkový autobus, do talianska sa určite tiež dá dostať.

juliet86
21. júl 2018

oplati sa. pripadne pozri aj vlaky vieden/bratislava split. alebo pobyty na airstop.sk maju aj 2-4dnove turecko napriklad

hettinka
21. júl 2018

Sj cez Pelikan ponúkajú kratšie letecké pobyty, aj okolo 300€ aj s letenkou.

lusinka1122
21. júl 2018

no mi zase chodime autobusom iba, práve pre tyždňom sme sa vratili, večer o 20h sme nastupili a ráno o 06h sme boli v Riminy boli sme plne 3 dni s ranajkami čiže 4 dni sa rátali , bol sprievodca super výlet do San Marina za 5 eur pre cestovku nás zobrala a doobeda sme to pobehali a super zažitok a to všetko z ubytkom za 169 eur to by som teda nešla autom - poplatky dialnične, benzin atd, boli sme ale 2 ak by išli 3 a viac asi sa oplati radšej autom ale nedam na cestovku dopustiť autobusom pre nás dvoch určite výhoda, a bolo super od stredy a v nedelu sme už ráno boli doma a bolo to užasne.

hettinka
21. júl 2018

@lusinka1122 aká CK?

lusinka1122
22. júl 2018

@hettinka mi vždy poztrieme aká je v ponuke často chodime autobusom, ale teraz sme boli cez CK Daka, seriozna, nový autobus široke sedadla, pitie v autobuse, dali aj baličkek škraboška na oči, operatko hlavy a štuple do uši taka sada som bola milo prekvapená, a všetko bolo vždy na jednotku išli sme s nimi už 3 krat.

tncka
22. júl 2018

@angelaa214 ano ale letecky. Zozenies aj lacne lety len musis sa trosku v tom pohrabat a par dni "smejdit". My chodime x krat do roka a vzdy inam za par e

missdiva
22. júl 2018

@angelaa214 presne ako pise @tncka Aj my chodime casto na predlzeny vikend ale chodte urcite letecky. Vramci Europy zozenies aj za 40€ spiatocnu letenku na osobu (na tri dni sa vopchas do 10kg takze ani batozinu neplatis). A hotel zozenies bud cez booking alebo priamo cez stranku hotela.