Piesočná pláž Chorvátsko. Poraďte kde máme íst?
Chceme ist k moru na piesocnu plaz len na Chorvatsku ma odradzaju kameniste plaze..mame 2,5 rocneho chlapceka tak hlavne preto . Ak mi neporadite 😀 pojdem az do Grecka 😀
@rosssalinda Akože čo sa týka dovolenie k Chorvátsku a v Bulharsku, tak mám z čoho porovnávať. V Chorvátsku sme boli na Rabe v apartmáne,, v Biograde v super hoteli tuším sa volal Ilirija, alebo Adriatic, na Baške sme boli v apartmáne a na Makarskej sme boli v hoteli a aj v apartmáne. A nejaké priepastné rozdiely medzi apartmánmi a hotelmi sme nepociťovali. Teda až na cenu. Grilovačka po večeroch s výhľadom na more sa mi zdá super, neviem, prečo tu s tým má niekto problém. Bývam v paneláku, takže je to pre mňa vítané spestrenie. Ale ak chce človek super dovolenku za nepremrštenú cenu a bez obáv z nejakého vyšinutého araba, tak jednoznačne Prímorsko v Bulharsku. Prečo dať za 10 dní dovolenky 2000 éčiek, keď to zvládnem aj za 1000 a kráľovsky.
@milanchemik to ťažko takto, nemám prehľad, koľko stoja 2-postelové izby, určite na nejaký FM alebo LM by sa dal aj lepší hotel. my sme boli v lacnom hoteli Rivijera, neviem už presne, koľko to stálo, ale mali sme family room, kde je príplatok a zmestili sme sa do sumy okolo 1000 eur aj s PP. Cestu treba rátať okolo 250-300 eur a tam už je jedno, či sa vezú dvaja, alebo štyria.
PS: s grilovačkou pri mori nemám problém, ak mi niekto ugriluje a až na stôl naservíruje, ale variť na dovolenke, ani chystať, behať po supermarketoch, nakupovať atakdále určite nemienim
@laki kde konkretne do Ninu?
Ahojte, v lete by sme tento rok vyskúšali ostrov Pag. Boli ste tam niekto? Odporúčate alebo by ste išli niekde inde? Ďakujem za všetky odpovede 🙂
Info o najlepších Chorvátskych plážach nájdete aj v týchto článkoch:
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/kam-na-rodinnu-dovolenku-s-detmi-v-chorvatsku-i/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/kam-na-rodinnu-dovolenku-s-detmi-v-chorvatsku-ii/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/najlepsie-plaze-v-chorvatsku-pre-romanticke-pary-a-mladych-partymaniakov/
Verím, že pomôžu pri výbere! 🙂
Dievcata poradte nejaky lacnejsi apartman v Chorvatsku pre dve rodiny 3+4 osoby nieco pekne a blizko plaze. Nechceme ist trajektom ani nikde moc daleko. My sme uz v Chorvatsku boli viac krat, len uz nevieme kde by sme sli ☹, tak ak mate nieco overene a pekne nie luxus nieco na sukromi tak poradte.
Dakujem
Apartmán neviem, ale čo sa týka miesta,nám sa páčilo v Sv. Filip i Jakov. Oproti je ostrov Pasman a dá sa aj previezť lodným taxíkom na piesočnú pláž tam.
Uz mame rezerve v sv filip i jakov. Ale su aj tam piesocnate plaze nie? Aspon podla foto co som videla.
@martinka150 v Jakove priamo je jedna čas s piesočným dnom i vstupom, kde netreba ani boty do vody, ale je tam samozrejme viac ľudí. Potom sú tam časti, kde na pláži vysypali časti takými bielymi drobnými kamienkami a v mori sú kamienky, pri nich sa držia aj ježkovia a topánky treba. Kúsok od Jakova je Biograd na Moru, kde je piesočná pláž Soline, ale ja som na nej nebola.
Boli sme oproti na Pašmane v dedinke Kraj, my sme si prenajali loďku a pobehali sme si to sami. Na ovládanie stačí mať bežný vodičák a "kapitán" dostane rýchlokurz, vyjde to okolo 100€ na deň.
ešte som zabudla, na Pašman jazdí pravidelne aj Boat-taxi. A ešte tam je taka atrakcia červená ponorka, ktorá sa ale podla mňa neoplatí, je to atrakcia pre deti, ale inak moc toho nevidno.
Určite si radšej treba zájsť do Zadaru, popočúať Morský organ a pozrieť Pozdrav slnku, aj samotne centrum starého Zadaru je krásne.
@martinka150 na pasmane v casti ugrinic je oekna plazicka. Pristup sice z betonu ale v mori nadherny biely piesok. Od trajektu je yo necelu polhodinu pesi
Ahojte dievčatá,
poprosila by som info, ak ste už boli v Nin, napr. Ninská Laguna Beach, alebo Kraljicina pláž či tam stále fúka vietor? Lebo čo som pozerala rôzne videá z týchto pláži tak tam stále fúkalo. Ja nie som kámoška s vetrom, preto by som sa chcela informovať.
Ďakujem Vám pekne za info!
@tamia vačšinou ano fuka ... to je severna strana .. a lokalita je pre tych co oblubuju morske športy windsurfing alebo to s tym padakom ..
ale inak vie byt aj bez vetra no naozaj je tam viac vetrovito ako v inych lokalitach
(som tu domaca)
@tamia Ahoj Tamia, ja si nemyslim, ze to je s tym vetrom az take zle ako popisuje Miriam. Celu minulu sezonu som bola v Nine, kedze tam prenajimame apartmany. Mimo sezony je veternejsie ale v lete s vynimkou par dni, kedy fuka "bora" je prijemne, bezvetrie pri mori asi nikdy nieje 🙂
ďakujem vám za odpovede, no ale múdrejšia nie som :o) keď je to 1:1 :o))))
@tamia chces sa tam ubytovat v kempe ?? ci ist na plaz ? ..ak chces byvat v nine tam to je uplne jedno .. to pri mori vseobecne fuka ..a teda obzvlast na severnej strane ..a nevravi sa bora ale bura .. to znamena severak - severny vietor.. minule leto bolo atipicke co sa toho tyka..ale inak tak az velmi to nie je veterna oblast.. to skor istria .. ale tento zaliv je poznaty tym paraglajdingom .. ze su vhodne podmienky ..tak si to vygoogli .. nin - turistička zajednica opčine nin
vid tento link mozes si to dat cez prekladač
http://nin.hr/
nin je poznaty po aktivnom oddychu .. na mori sporty
ku ktorym je potrebny vietor
ja iba tolko
@halit13 poprosím fotky aj ja, dakujem krásne
@halit13 môžem sa opýtať či tam máte nejaky kontakt na niekoho ? viete musí to byť kvôli detičká. ktokm piesková pláž. ktokolvek mi pomôže s kontaktom že to má odskušané vopred dakujem a vážim si to. predsa sa bojím len tak ísť s deťmi. pop rípade ak tu niekto niečo prenajíma ozvite sa dakujem.
@michaela2410 prosím môžem poprosiť kontakt v tej oblasti nin ako píšete? ak ste boli spokojní. dakujem krásne
@juliar porposím aj ja info po proípade nejaky kontakt budem vdačná.
@samika môžšm poprosíť kontakt? zvažujem tiež ísť s detičkami tam a ked vravite aj voda teplá. dakujem krásne
@yvka ahoj a máš aj nejaky kontakt prosím ťa? a prečo rab&, ? aj ja chcem ísť s deťmi a čo nin? boli ste môžeš mi to prosím porovnať. dakujem
@jazminn prosím ťa máš aj nejake foto. išli ste autom? znie to super aj my chceme ísť s deťmi. možno aj biograd . zvažujem ten alebo nin alebo rab. ide mi o hry pre deti a piesok, dakujem
@samika porposím aj ja info a kontakt, dakujem krásne
@frisnica26 my sme boli v hoteli Donat a na pieskové pláže v Nine, Vrsi a Privlake sme dochádzali autom. fotky z hr. mám vo fotoalbumoch
@frisnica26 pridala som ťa k oblubeným, neviem ako to po novom funguje, či ti to sprístupní albumy , ak nie skus pridať aj ty, je tam veľmi veľa fotiek z rôznych miest v chorvátsku
@tamia boli sme v Nine 2x, byvali sme takmer hned vedla kempu, ktory je skoro na plazi a teda nemam vobec pocit, ze by bolo nejak veternejsie, ako inde. Ako je fakt, ze tam na tej plytcine tam "kitinguju" (ci ako sa to vola 🙂) 😀 Ale nikdy som ten vietor nevnimala ako nieco neprijemne, alebo nieco neobvykle silne..Proste ako pri mori..
S malym dietatom pre mna naj dovolenka..aj preto sme tam 2x boli.. Decko sa hralo v piesku, plus som sa nebala, ze vhupne niekde do hlbokej vody - taka tam nie je 🙂 🙂 Resp. je, ale treba si preslapat dalej.. hodne dalej 🙂
Za nás s manželom jednoznačne Omiš.Minulý rok ,že skúsime niekam inam a stejne sme sa tam po týždni v Bibinje ešte presunuli na týžden.Inak boli sme autom,tak sme boli pozrieť aj Nin,ale pre nás plytká voda až moc.A Sv.Filip a Jakub bol tiež v poho.
@frisnica26 ved si vygoogli Biograd pláže a uvidíš, ja som bola cez cestovku Lomnica tour

@hettinka Ahoj. Napíš mi prosím ktorý hotel na Makarskej by som mal za 650.-€ tak, aby to bola komplet suma za celú dovolenku vrátane kompletnej stravy, cesty a poistenia 🙂 Pre dve osoby 🙂