icon

Plánovanie dovolenky na Seycheloch alebo Maldivách

osky
Dnes o 09:08

Mate niekto realnu skusenot?
S konkretnxm miestom,hotelom,ostrovom....
Skratka nieco konkretne.
Ake su tam pomery,moznosti na vylety ci prenajatie auta-kolko to stoji.
Hlavne ma zaujima,ci tam byvaju vlny alebo sa da v pohode kupat...
Vselico som uz popozerala,ponuk je neurekom...len si vybrat.

len_nig
Dnes o 09:11

My sme boli na Embudu Village Maldivy a bolo tam super, vlny vôbec, kúpať sa dalo stále, baby sharky, korytnačky, raje každý deň 😊 ubytko krásne, jedlo super a ostrov prejdený do 20 min dokola. Možnosť výletov tam bola tiež rôzne na výber.

lenka1231
Dnes o 09:44

My sme boli v roku 2023 na Maledivach a v 2024 a 2025 - Seychelly a nám osobne sa viac páčili Seychelly 🙂
Čo sa týka hotela- Maledivy sme boli v Cinammon Dhonvelli, Seychelly - Kempinski.
Mám nejaké fotky aj v profile 🙂

anonym_105582
Dnes o 11:05
@lenka1231

My sme boli v roku 2023 na Maledivach a v 2024 a 2025 - Seychelly a nám osobne sa viac páčili Seychelly 🙂
Čo sa týka hotela- Maledivy sme boli v Cinammon Dhonvelli, Seychelly - Kempinski.
Mám nejaké fotky aj v profile 🙂

@lenka1231 nechcem byť Neslušna ale prosím skadiaľ na také drahé dovolenky vziať peniaze? Ved tie ceny Su hrozne co pozerám internet. Nie to ešte s deťmi. zarábam si slušne si myslím na slovenské pomery snažím sa šetriť robím čo môžem stále niekam chodíme Bulharsko Kréta atď. Chcela by som ďalší rok Bahrajn ale Seychely a maledivy sú stále too much 😭 p, s, nemám partnera ktorý by pozval a zaplatil. Žijem s deťmi z jedného príjmu

anonym_3a817d
Dnes o 11:16

Ja mam skusenost len so Seychelami, bola som nedavno. Dost zavisi aky ostrov si vyberies, presla som vsetky. La Digue je najmensi, vyuzivas na presun po ostrove iba bicykel, ubytovani sme boli v domceku la passe holiday villa, super lokalita aj domcek samotny. Na La Digue su vsak najma plaze s velkymi vlnami, aj spodnym prudom, t.j.ja som si tam nezaplavala. Kludnejsia a pekna plaz bola len jedna a to anse patate na severe pri hoteli Patatran, len bola mala a celkom plna. A potom ta najznamejsia Anse source de argent, so vstupom za 10 eur, bola kludna, lebo vlny tlmila koralova bariera, no nam sa az tak nepacila, bolo treba aj topanky do vody, boli sme tam len raz.
Praslin je uz lepsi co sa tyka plazi - najma anse georgette a anse lazio su prijemne plaze aj na kupanie. Aj anse volbert - ale tam sa nam az tak nepacilo, moc rusna plaz, ale o to viac sluzieb tam najdes.
Ostrov Mahe - tam ak chcete uplne najkludnejsiu a najmiernejsiu plaz, vhodnu pre deti, tak anse la mouche, pri hoteli hilton. Ale v case odlivu naozaj voda utecie daleko. Je to asi najpokojnejsia a najplytkejsia zatoka.
Viac sme nepresli, ale isto sa da najst podla gusta.
Orientacne cena na 1 os na 12 dni so vsetkym vratane poistenia 2300 eur pri cestovaní 2 osobami.
Najdrahsie nas vysla letenka 900 eur, ubytovanie spolu okolo 750 eur, lod mahe-la digue-mahe 150 eur obojsmerne. Taxi su drahe, za 15min.jazdy okolo 50 eur, pri potrebnych presunoch (s kuframi do mhd nemozes). Strava mna osobne vysla do 150 eur, varila som si, lebo som mala zdr.obmedzenia. Prenajom bajku na La Digue cca 10eur/1den/1bajk. Individ.vylety priblizne 50-100eur/os. Pripadne nejake vstupy. Mam aj presny rozpocet, v exceli, ak by niekto chcel. Kazdopadne toto je orientacny nacrt. A treba ratat ze potraviny su vcelku drahe, niektore polozky aj niekolko krat oproti nasim cenam (papier.vreckovky 10ks balenie 7 eur, salama 4-5 eur a pod.).

anonym_3a817d
Dnes o 11:21
@anonym_105582

@lenka1231 nechcem byť Neslušna ale prosím skadiaľ na také drahé dovolenky vziať peniaze? Ved tie ceny Su hrozne co pozerám internet. Nie to ešte s deťmi. zarábam si slušne si myslím na slovenské pomery snažím sa šetriť robím čo môžem stále niekam chodíme Bulharsko Kréta atď. Chcela by som ďalší rok Bahrajn ale Seychely a maledivy sú stále too much 😭 p, s, nemám partnera ktorý by pozval a zaplatil. Žijem s deťmi z jedného príjmu

@anonym_105582 treba veci riesit na vlastnu past, vyhladavat lacne letenky, akcie na ubytovani, ak nie si moc pohodlna, alebo ak deti zvladnu, mat aj dlhsi prestup, tym padom je cena letenky priaznivejsia a pod. Ja bezne usetrim oproti cestovke niekedy aj viac ako 50% nakladov. Vsetko je to o tom ako si nastavis. Napr.take maledivy, da sa najst letenka za dajme tomu 500 eur, ubytovanie okolo 40 eur/1noc (podla znamej, ktora chodi na maledivy pravidelne), pptraviny cenovo rovnake ako u nas ak ti nevadi si varit, ale aj vonku sa vies najest za zhruba 7 eur. Vyssia polozka je este presun z letiska na ostrov a uz potom nic navyse.

kiki68
Dnes o 14:10

Pozri si kuredu Maldives

anonym_6f4b8a
Dnes o 14:19
@anonym_105582

@anonym_105582 ako to napísať😜no jedine zarobiť.Nemusime ísť všade sú ľudia čo neboli ani na tej Krete.Niekto šetrí roky, niekto si na to zarobí za mesiac.