Ahojte, jedna otázka. Keď cestujete s deťmi lietadlom, potrebuje dieťa platný pas? Alebo išli ste aj na občiansky detsky? Respektíve stalo sa Vám že by bol problém s cestovaním iba na obč.?
@vivien232 Môžeš bez pastu, ak majú OP s fotkou Ak nemajú ani jedno riskuješ problémy, ak by vás kontrolovali alebo sa niečo stalo - nehoda, úraz a pod. Dieťa na cestu do zahraničia musí mať platný cestovný doklad, rovnako ako dospelý
@patka06 ahoj, prosím ťa čo všetko okrem rodného listu, mi treba na vybavenie občianskeho preukazu pre deti 4r. 9r. ? Ďakujem
anonym_099ff8
•
21. aug 2025
@vivien232
@patka06 ahoj, prosím ťa čo všetko okrem rodného listu, mi treba na vybavenie občianskeho preukazu pre deti 4r. 9r. ? Ďakujem
@vivien232 ak už mali pas, nepotrebuješ rodný list. Ak pas ani OP nemali, tak rodný list a tvoj občiansky
@vivien232 Môžeš bez pastu, ak majú OP s fotkou
Ak nemajú ani jedno riskuješ problémy, ak by vás kontrolovali alebo sa niečo stalo - nehoda, úraz a pod.
Dieťa na cestu do zahraničia musí mať platný cestovný doklad, rovnako ako dospelý