Plavba loďou

11. júl 2022

Ahojte, máme vyhliadnutú plavbu loďou so zaujímavými zastávkami. Je to cez stránku luxusné plavky.sk. Niekedy dávnejšie som počula, že loď možno opustiť iba pokiaľ idem so sprievodcom z lode. Takže ak si chcem sama urobiť program nemôžem? Neviete náhodou ako to chodí? Len tie čo ste už boli pritom. Ďakujem 🙏🙂

martinka13
11. júl 2022

My sme boli v Karibiku. Tam to určite neplatilo. Každú zastávku sme si naplánovali sami. Jediná podmienka bola, že sme sa museli dostaviť na loď do určitej hodiny. Loď nečakala na nikoho.

autor
11. júl 2022

@martinka13 ďakujem pekne 🙂 tiež som to takto čítala a aj by ma to takto potešilo...no niekde dávno som toto počula a teraz má to napadlo

slovenka753
11. júl 2022

@martinka13 a páčilo sa vám? Mne sa celkom takato forma dovolenky pozdava. Mate niečo čo vám vadilo?

vilma7
11. júl 2022

Ja som tiež bola v Karibiku a buď sme si mohli zaplatiť nejaký výlet alebo sa pomotať po okolí. A ako píšu, dodržiavať čas návratu.

danieladeley
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
juliavolna
11. júl 2022

Môžete sama , cez lodnú spoločnosť ako len chcete

oblecenie99
11. júl 2022

Boli sme v roku 2019 (Stredozemné more) a v pohode sa dalo opustiť lod. Len si treba ustrážiť odchod,loď totiž nečaká. ALE!!!! evidovala som nejaké obmedzenia v čase najväčšej corony, mala to tak tuším spoločnosť MSC Cruises v Európe a tuším záviselo to od konkrétnej krajiny,kde stála loď, resp. nevylučujem,že to mohlo byť aj interné nariadenie tej ktorej spoločnosti,keďže ako vieme, táto forma turizmu dost utrpela a spoločnosti robili možné nemožné, aby zvýšili bezpečnosť a obmedzili nákazu plus prilákali ľudí a obnovili dôveru pre túto formu dovolenky v jednotlivých pristavoch. Čiže áno,počuť ste to mohli. Treba preveriť aktuálne informácie. Takúto formu dovolenky len a len odporucam, aj my sa opäť chystáme budúci rok na jar, snáď to vyjde..

martinka13
12. júl 2022

@slovenka753 toto je podla mňa najlepší spôsob dovolenky. Nemusíš trepať žiadne veci pri presúvaní z miesta na miesto. "Hotel" Ťa dovezie do ďalšej destinácie počas noci. Za mňa top.

dadka294
12. júl 2022

Ahoj, ak mas otazky, kludne napis spravu. My chodime casto na lode.

oblecenie99
12. júl 2022

Keď som už v aktuálnej debate, ktorú destináciu odporúčate v rámci Európy? Resp. aké spoločnosti sú ešte fajn,s čím máte skúsenosť? My sme boli zatiaľ len západné Stredomorie, s MSC Cruises, loď Meraviglia. Veľmi ma ťahá na sever, resp.muza skôr východné Stredomorie.. zvažujem niečo na jar budúci rok.. uvítame všetky typy, ďakujem 🙂

autor
12. júl 2022

Vsetkym vám velmi pěkné dakujem ☺️

https://www.luxusneplavby.sk/katalog/5303/costa...

Nám sa paci tento program. Samozrejme termín by sme chceli niekedy apríl - maj buduci rok. Tak pockame či daju anebo tam budeme pisat. Este raz dakujem.

hela335
23. jan 2023

Aj mi chceme ísť teraz v apríli

juliavolna
23. jan 2023

@oblecenie99 Aida 🙂