Poraďte cestovku, cez ktorú ísť k moru

janusa139
5. jún 2013

Ahojte mamičky aj ešte nemamičky 🙂 prosim vas, ktoru cestovku a kde mi odporucate ist na leto k moru ? Rada by som sla niekde do tepla, kedze tu je jesen 😀 Tak cenovo prijatelne, pre 2 osoby. Odporucate radsej zaplatit si aj cestu alebo ist len tak na ,,blink,, a tam najst ubytko 🙂? dakujem za vase rady a postrehy, zazitky 🙂

sandrika1986
5. jún 2013

Ahoj, ja chodím cez Kartago Tours k moru od roku 2004.. My si kupujeme dovolenku v januári - First Moment 🙂 Codievam už sedem rokov do Egypta do oblasti Makadi Bay.

pempusik
5. jún 2013

@janusa139 my sme mali oblubenu hydrotour, akurat robia menej destinacii, takze tento rok sme zvolili fischer. my cestujeme dvaja, hotel jednoznacne all inclusive. niezeby sme boli narocni, my sa v podstate vyspime aj pod stanom,alekvoli strave a napojom. a ked uz all incusive, tak minimalne 4*. tie lacnejsie hotely nestoja za to, clovek trosicku usetri a potom nadava. takze si radsej priplatim a som spokojna.

nivi
5. jún 2013

@janusa139 chodim na vlastnu past, ale ubytko som riesila vatsinou dopredu ak som nesla ku znamym. inak som bola bezdetna s hechterom a hydrotour a spokojnost az na lety :P a potom este raz s dietatom ale ta cestovka uz neexistuje. tiez spokojnost ale majitelka ck boma moja znama. takze asi som moc nepomohla.