icon

Poraďte s ktorou CK ísť k moru?

tata73
30. jún 2019

Dobrý deň baby,
obraciam sa na vás, lebo som už mierne zúfalá.
Chceme ísť ku moru ale neviem nájsť takú tú správnu cestovku.
Má niekto skúsenosti s www.travel.sk ??? Ja poznám len také ako Satur, Fifo, Hydrotour... no tu sú lacné a krásne pobyty. Len sa bojím aby sme neostali niekde na letisku bez peňazí :D lebo nikoho nepoznám čo by cez nich išiel 🙂

Viete poradiť dobrú a lacnejšiu cestovku s ktorou ste boli spokojné?

zuzanockamt
30. jún 2019

Turancar

94lalala
30. jún 2019

Dovolenky bez cestovky 👌👌👌

tata73
autor
30. jún 2019

@94lalala Tiež som toho názoru... no mali sme rušné obdobie a nemám chuť ísť na vlastnú päsť. Potrebujem po dlhej dobe niečo, kde už budem mať o všetko postarané a nemusím riešiť veci naviac.

94lalala
30. jún 2019

🙂 ale to je nazov dovolenky bez cestovky. dajte si kludne do google vyhladavaca. Ja cestujem tento rok na dovolenku do Bulharska, vyberiete si destinaciu a na kolko dni chcete ist a emailom vam poslu presne rozpis kolko to bude stat- aj ci polpenzia,all inclusive atd. + vybavia aj letenky (zaslu emailom), aj transfer z letiska na hotel a potom z hotela na letisko ..

94lalala
30. jún 2019

mna vysla letecky na 11 dni do bulharska s ranajkami dovolenka na 385€

tata73
autor
30. jún 2019

Jáááj. nepochopila som to 🙂 idem mrknúť. Ďakujem za tip 🙂

94lalala
30. jún 2019

@tata73 vpohode,ak budete chciet kontakt,viem vam zaslat, aj na facebooku maju svoju stranku a tam su realne fotky ludi,ktori s nimi isli. Za chalana,ktory to riadi sa rucim,poznam ho aj osobne zo strednej skoly este

eliska13
30. jún 2019

@tata73 travel.sk je ako invia cestovna agentura boli sme s nimi viac cestoviek pod jednou strechou

ave_eva
30. jún 2019

Ahoj,travel.sk je cestovná agentúra tj. Ponúka zájazdy mnohých cestoviek. Podla mňa dnes už nemas istotu skoro u žiadnej ck, a ako píšu baby, dnes ťa oveľa lacnejšie a lepšie vyjdú dovolenky na vlastnú päsť,letenky zoženies za pár eur a ubytko detto.

tata73
autor
30. jún 2019

@eliska13 takže nebol žiaden problém? Ja sa len bojím toho, aby nám nezrušili nejaký let a čo potom alebo že to ubytovanie nebude také aké má...

korunka1
30. jún 2019

@tata73 za zrušený let ale v dnešnej situacii cestovka nemôže. No a ubytko? Treba aj čítať recenzie...ale nebrať ich na 100%. Hlavne čo sa týka stravy

eliska13
30. jún 2019

@tata73 to sa moze stat aj jedno aj druhe.Ved hladaj recenzie na hotel, fotky su aj na tripadvisor dnes sa dostanes ku vsetkym neg aj poz informaciam.netreba sa zbytocne obavat🙂aka cestovka Ta oslovila celkom mam prehlad napis, alebo asoon krajinu kde chces ist

hettinka
1. júl 2019

@tata73 ak chceš kľud, cestuj cez overené cestovné kancelárie, ako je SATUR, a nie cez kdeaké agentúry s lákavými cenami a peknými fotkami na internete.
Lacnejšie dovolenky má nap. Globtour, jazdíme cez nich roky a nikdy nebol problém.

vikusjk
1. júl 2019

My sme sa vratili prave z Egypta, kam som na vlastnu past nechcela ist, boli sme s Fischerom a uplna spokojnost. Vsetko bolo vzdy zariadene, delegatka k disp.24 hod denne.

lucyluv
1. júl 2019

Ideme štvrtok cez travel.sk, ja som myslela, že to je len cestovná agentúra :D