Príručná batožina Ryanair
Ahojte, potrebujem poradiť, čoskoro budem letieť Ryanairom a nechápem ich politiku batožiny. Na svojej stránke píšu že príručná batožina je tá zadarmo (už v cene) a rozmery má mať (Maximálne rozmery: 40 x 25 x 20 cm), lenže keď na ich stránke scrollujete nižšie nájdete pod týmto textom s ich rozmermi video, ako v ňom vysvetľujú tie batožiny a rozmery píšu zas iné, že 40 x 20 x 25 cm, čo je ale iný rozmer nie?
Tak ako viem teda, ktorý rozmer je ten správny? Našla som totižto nejaké batohy na internete toho prvého rozmeru a zvažujem kúpu ale ten druhý rozmer z toho ich videa mi spôsobil zmätky, tak či neviete ako to je teraz v roku 2025, možno tam majú chybu alebo to sú staršie údaje, neviem no prešla som celú ich stránku a len takto som to tam videla.
Oba rozmery co pises mas rovnake ;)
@zalka ahoj, a aké má popruhy, nie je problém pri dlhšom nosení? Aký je presný názov? Díky 😉
@ivry no má polstrované popruhy na plecia a tiež aj jeden popruch cez plece .. čiže dá sa využiť ako taška cez jedno plece, alebo ako plecniak ...
Dlhšie nosenie myslíš ako čo_? Lebo mne nevadilo s ním chodiť na pleciach aj chrbát ma polstrovaný ale na to všetko sa tam toho hodne zmestí.
Len to treba vymaknuť akciu, nemajú to bežne v ponuke. Lebo ja som kúpila ked mali akciu, a potom už som nevidela v actione ich.
Ja som ich nakupila v action tiez a za 10 € je to bomba. At
@ivry no má polstrované popruhy na plecia a tiež aj jeden popruch cez plece .. čiže dá sa využiť ako taška cez jedno plece, alebo ako plecniak ...
Dlhšie nosenie myslíš ako čo_? Lebo mne nevadilo s ním chodiť na pleciach aj chrbát ma polstrovaný ale na to všetko sa tam toho hodne zmestí.
Len to treba vymaknuť akciu, nemajú to bežne v ponuke. Lebo ja som kúpila ked mali akciu, a potom už som nevidela v actione ich.
@zalka ďakujem 😘🌷

20x25x40